Haberler

Kevin Spacey kim? Kevin Spacey hangi üniversitenin rektörü kimdir?

Güncelleme:

Kevin Spacey kim ve Kevin Spacey hangi üniversitenin rektörü kimdir soruları gündeme geliyor. Dünya Kupası'nın düzenlendiği Katar'a giden Burak Özçivit, Kevin Spacey ile buluştu. Ardından, Kevin Spacey kim? Kevin Spacey hangi üniversitenin rektörü kimdir? soruları araştırılıyor. Peki, Kevin Spacey kim? Kevin Spacey hangi üniversitenin rektörü kimdir?

Rol aldığı dizilerdeki başarısıyla ünlü ülke dışına çıkan oyuncu Burak Özçivit, Adelali Binali'nin davetlisi olarak gittiği Katar'da dünyaca Oscar ödüllü oyuncu Kevin Spacey ile buluştu. Kevin Spacey kim? Kevin Spacey hangi üniversitenin rektörü kimdir? Kevin Spacey kim? Kevin Spacey hangi üniversitenin rektörü kimdir? soruları gündeme geliyor. Kevin Spacey kim? Kevin Spacey hangi üniversitenin rektörü kimdir? Detaylar haberimizdedir…

KEVİN SPACEY KİM?

Rol aldığı dizilerdeki başarısıyla ünlü ülke dışına çıkan oyuncu Burak Özçivit, Adelali Binali'nin davetlisi olarak gittiği Katar'da dünyaca Oscar ödüllü oyuncu Kevin Spacey ile buluştu. Özçivit, buluşmadan kareleri de sosyal medya hesabından paylaştı. Özçivit, aralarında çocuğun da bulunduğu birçok cinsel istismar suçundan yargılanan Kevin Spacey ile bir araya gelerek maç izledi. O anları 22,5 milyon takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından paylaşan oyuncuya eşi Fahriye Evcen'den de kalp emojili yorum gecikmedi.

Kevin Spacey kim? Kevin Spacey hangi üniversitenin rektörü kimdir?Kevin Spacey

KEVIN SPACEY HAKKINDAKİ İDDİALAR NELER?

ABD'li aktör Anthony Rapp, 14 yaşındayken kendisine cinsel istismarda bulunan Hollywood yıldızı Kevin Spacey'e dava açmıştı. Rapp, iki Oscar ve çok sayıda büyük ödüle sahip Spacey tarafından 1980'li yıllarda Broadway'da farklı yer ve zamanlarda cinsel tacize uğradığını iddia etmişti. Hakkındaki cinsel saldırı suçlamalarını birçok defa reddeden Spacey, Rapp'in iddiasıyla ilgili Twitter'dan yaptığı paylaşımda olayı hatırlamadığını belirterek, 'son derece uygunsuz sarhoş davranış' için özür dilediğini ifade etmişti.

Spacey daha önce İngiltere'de 2005-2013 arasında üç erkeğe yönelik cinsel saldırı suçlamalarını reddetmiş, 2019'da ise kendisine yönelik uygunsuz davranış ve cinsel saldırı suçlaması davaları Massachusetts'te mahkeme tarafından düşürülmüştü. Beş ayrı cinsel suçtan yargılanan Amerikalı aktör Kevin Spacey, haziran ayında İngiltere'nin başkenti Londra'da hakim karşısına çıkmış ve kefaletle koşulsuz serbest bırakılmıştı.

Kevin Spacey kim? Kevin Spacey hangi üniversitenin rektörü kimdir?

Kevin Spacey kim? Kevin Spacey hangi üniversitenin rektörü kimdir?

Haberler.com / Sena Demiröz - Gündem

Burak Özçivit Kevin Spacey Katar Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title