Haberler

Hokkabaz film konusu nedir? Hokkabaz film oyuncuları kimdir?

Güncelleme:

2006 yapımı komedi türü filmi Hokkabaz başrollerini Cem Yılmaz ve Mazhar Alanson paylaşıyor. Hokkabaz film konusu nedir? Hokkabaz film oyuncuları kimdir? Hokkabaz nerede çekildi? İşte Hokkabaz film konusu ve oyuncu kadrosu!

Komedi türünde döneminde en çok merak edilen Hokkabaz filmi yönetmenliğini Cem Yılmaz ve Ali Taner Baltacı yaptı. Senaristliğini ise Cem Yılmaz üstlendi. Hokkabaz film konusu ve oyuncu kadrosuyla merak ediliyor. Peki, Hokkabaz film konusu nedir? Hokkabaz film oyuncuları kimdir? Hokkabaz nerede çekildi? İşte detaylar!

Hokkabaz film konusu nedir? Hokkabaz film oyuncuları kimdir?

HOKKABAZ KONUSU NEDİR?

İskender (Cem Yılmaz) hokkabazdır. Yani aslında sihirbazdır. Ama onun ve çocukluk arkadaşı Maradona'nın (Tuna Orhan) dışında herkes onun hokkabaz olduğunu düşünmektedir. İstanbul'dan hızla kaçmak zorunda kalan ikili, turne programına Sait'i de ( Mazhar Alanson ) dahil ederek, büyük risk alırlar. Baba Sait, İskender'i takdir etmeyi uzun yıllar evvel bırakmıştır. Turne üçlüyü kaynaştırırken, aynı zamanda görkemli bir dağılmaya sebep olur.

Hokkabaz film konusu nedir? Hokkabaz film oyuncuları kimdir?

HOKKABAZ NEREDE ÇEKİLDİ?

Cem Yılmaz'ın senaryosunu yazdığı ve yönetmenliğini Ali Taner Baltacı ile paylaştığı "HOKKABAZ", İstanbul ve Çanakkale'de 7 haftada çekildi.

Filmin kapalı mekan çekimleri platoda gerçekleştirilirken, Şişli, Altunizade, Bahçeşehir, Kapalıçarşı, Salacak ve Sirkeci de çeşitli sahnelerde mekan olarak kullanıldı. İstanbul çekimlerinin ardından, ekip Eceabat, Gelibolu, Küçük anafartalar, Alçıtepe, Seddülbahir, Kilitbahir, Şehitler Abidesi ve Tarihi Milli Park 'da çekimlerini sürdürdü.

Filmin görüntü yönetmenliğini Uğur İçbak, sanat yönetmenliğini Yaşar Kartoğlu üstlenirken, müzikleri Ozan Çolakoğlu hazırladı. Filmin afişini ise Emrah Yücel tasarladı.

Hokkabaz film konusu nedir? Hokkabaz film oyuncuları kimdir?

HOKKABAZ OYUNCULARI VE KADROSU!

Hokkabaz filminin oyuncu kadrosunda, Cem Yılmaz, Mazhar Alanson, Tuna Orhan, Özlem Tekin, Gürgen Öz, Kemal İnci, Tuncer Salman, Ayçe Abana, Caner Alkaya, Bahtiyar Engin, Selim Erdoğan, Sennur Kaya, Ozan Uygun, İlker Sönmez, Onuryay Evrentan, Ali Sarıbaş ve Şennur Nogaylar yer alıyor.

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Mazhar Alanson Cem Yılmaz Haberler

Bakmadan Geçme

Al Nassr Al Khaleej maçı ne zaman,sat kaçta? Al Nassr Al Khaleej CANLI izleme linki var mı, Ronaldo oynuyor mu? PSG - B.Dortmund CANLI izleme linki var mı? PSG - B.Dortmund ŞİFRESİZ yayın var mı? PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda yayınlanacak? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi? EXXEN canlı maç izle! (ŞAMPİYONLAR LİGİ) EXXEN kesintisiz donmadan canlı yayın! 1 Mayıs EXXEN spor canlı izle! CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 1 Mayıs Pazar günün maçları nereden izlenir? TV8.5 canlı izle! ŞAMPİYONLAR LİGİ TV8.5 CANLI 4K İZLE! 2024 TV8.5 HD kesintisiz donmadan canlı izle linki! TV 8.5 (TV 8 Buçuk) Güncel HD frekans değerleri nedir? TV 8.5 Türksat uydu frekans, sembol oranı ve fec değerleri nedir? TV 8.5 canlı izleme linki! LA Clippers Dallas Mavericks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 1 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Boston Celtics Miami Heat NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 1 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Survivor eleme adayları kim? 1 Mayıs Çarşamba Survivor potada kimler var? Survivor Düello oyununu kim kazandı? 1 Mayıs Çarşamba 2024? Survivor kim kazandı? 1 Mayıs Çarşamba Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? TRT 1 ne zaman kuruldu? TRT kaç yıldır yayında bu yıl kaçıncı kuruluş yıl dönümü? Bir Sevdadır yok mu? Bir Sevdadır neden yok, bitti mi? Bir Sevdadır final mi yaptı 1 Mayıs Çarşamba? Şahane Hayatım final mi yapıyor? Şahane Hayatım bitiyor mu 2024?
title