Haberler

Lohusa filmi ne zaman çıkıyor? Lohusa filmi konusu nedir, oyuncu kadrosu kimler?

Gupse Özay'ın Lohusa filmini sosyal medya hesabından duyurdu. Gupse Özay'ın "Lohusa" filmi ne zaman çıkıyor ve Lohusa filmi konusu nedir, oyuncu kadrosu kimler olduğu merak ediliyor. Deliha, Görümce ve Eltilerin Savaşı filmlerindeki başarısıyla adından söz ettiren başarılı oyuncu Gupse Özay yeni filmiyle gündeme geliyor. Peki, Gupse Özay'ın "Lohusa" filmi ne zaman çıkıyor? Lohusa filmi konusu nedir, oyuncu kadrosu kimler?

Bir sene önce anne olan ve hamile kaldıktan sonra setlere ara veren Gupse Özay, kendi yazdığı Lohusa filmi için hazırlıklara başladı. Gupse Özay'ın "Lohusa" filmi ne zaman çıkıyor ve Lohusa filmi konusu nedir, oyuncu kadrosu kimler olduğu merak ediliyor. Gupse Özay'ın "Lohusa" filmi ne zaman çıkıyor? Lohusa filmi konusu nedir, oyuncu kadrosu kimler? Detaylar haberimizdedir…

GUPSE ÖZAY'IN LOHUSA FİLMİ NE ZAMAN ÇIKIYOR?

Gupse Özay'ın yazdığı ve başrolünde olduğu Lohusa filmi vizyona 19 Ocak 2024 Cuma günü izleyicisi ile buluşacak.

Lohusa filmi ne zaman çıkıyor? Lohusa filmi konusu nedir, oyuncu kadrosu kimler?

LOHUSA FİLMİ KONUSU NEDİR?

Instagram hesabından "Lohusa" adını verdiği filminin müjdesini veren Gupse Özay, "Lohusa, bir anne ve bir babanın kırk günü. Yakında" ifadelerini kullandı. Başarılı oyuncunun paylaşımına Aslı Kızmaz, Songül Öden, Seda Bakan, Berfu Yenenler, Filiz Akın ve Doğa Rutkay Kamal gibi birçok ünlü isimden destek yorumu geldi.

Gupse Özay'ın 'Lohusa' filmi ne zaman çıkıyor? Lohusa filmi konusu nedir, oyuncu kadrosu kimler?

LOHUSA OYUNCU KADROSU KİMLER?

  • Gupse Özay
  • Onur Gürçay
  • Hazal Türesan
  • Esra Ruşan
  • Elif Nur Kerkük
  • Cİhan Albayrak
  • Alper Baytekin
Haberler.com / Sena Demiröz - Gündem

Sosyal Medya Gupse Özay Gündem Sinema Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title