Haberler

Fuat Oktay neden yemin etmedi? Fuat Oktay milletvekili metnini neden okumadı?

Güncelleme:

TBMM'de 28. dönem yemin töreni, Meclis'in en yaşlı üyesi olan Devlet Bahçeli'nin yeminiyle başladı. 600 vekil, sıralamaya göre tek tek kürsüye çıkıp yemin ediyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Kemal Kılıçdaroğlu da töreni Meclis'ten takip ediyor. Peki, Fuat Oktay neden yemin etmedi? Fuat Oktay milletvekili metnini neden okumadı?

Seçimlerin ardından merakla beklenen gün geldi. Milletvekilleri için bugün saat 12.00'de TBMM'de yemin töreni düzenlendi. Tören öncesinde TBMM Başkanı Mustafa Şentop, MHP lideri Devlet Bahçeli'yi kabul etti. Şentop başkanlık görevini Meclis'in en yaşlı üyesi olan Devlet Bahçeli'ye geçici olarak devretti. Arama motorlarında ise Fuat Oktay neden yemin etmedi? Fuat Oktay milletvekili metnini neden okumadı? soruları aratılıyor.

FUAT OKTAY NEDEN YEMİN ETMEDİ?

Fuat Oktay, salonda bulunmaması nedeniyle yemin etmedi. Herhangi bir sebepten ilk birleşime katılamayan milletvekiller, katıldıkları ilk birleşimde yemin edecekler.

Haberler.com / Sumru Tarhan - Gündem

Kemal Kılıçdaroğlu Devlet Bahçeli Milletvekili Fuat Oktay Gündem Politika Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title