Haberler

Erşan Kuneri 2. sezon ne zaman çıkacak? Erşan Kuneri yeni sezon çekimleri başladı mı? Erşan Kuneri 2. sezon ne zaman, hangi yıl yayınlanacak?

Güncelleme:

Cem Yılmaz'ın yeni Netflix'in dizisi Erşan Kuneri bugün ilk sezonu ile yayınlandı. 1. sezonunun ardından izleyiciler, Erşan Kuneri 2. sezon çıkacak mı? Erşan Kuneri bölümlerinin isimleri nelerdir? Erşan Kuneri 2. sezon ne zaman, hangi yıl yayınlanacak? merak etti. Peki, Erşan Kuneri yeni sezon olacak mı? Erşan Kuneri ikinci sezon var mı? İşte ayrıntılar...

Erşan Kuneri, 13 Mayıs 2022 tarihinde Netflix'te yayınlanan komedi türündeki Türk internet dizisidir. 1. sezonu izleyen izleyiciler dizinin 2. sezonu olacak mı merak etti. Peki, Erşan Kuneri 2. sezon çıkacak mı? Erşan Kuneri bölümlerinin isimleri nelerdir? Erşan Kuneri 2. sezon ne zaman, hangi yıl yayınlanacak? Ayrıntılar sizlerle...

ERŞAN KUNERİ NE ZAMAN YAYINLANDI?

Erşan Kuneri, 13 Mayıs 2022 tarihinde Netflix'te yayınlanan komedi türündeki Türk internet dizisidir. Film yapımcısı ve yönetmeni Erşan Kuneri'nin 70 ve 80'lerdeki hikâyesini konu alacak dizinin çekimleri Eylül 2021'de tamamlandı.

ERŞAN KUNERİ 2. SEZONU GELECEK Mİ?

Cem Yılmaz'ın bugün Netflix'te yayınlanmaya başlayan yeni dizisi Erşan Kuneri'nin galası dün akşam İstanbul'da yapıldı. Çekim sürecinin çok güzel geçtiğini söyleyen Yılmaz, ikinci sezonu yapabileceklerinin sinyalini verdi.

Dizinin ilk bölümünün gösterimi öncesi basın mensuplarına açıklamada bulunan Cem Yılmaz, çekim sürecinin çok güzel geçtiğini belirterek, "Her bölümde başka tür bir film vardı. O türlerden, daha çekmediğimiz bir sürü var. Eğer ikinci sezonu yaparsak bambaşka filmler çekeriz" dedi.

Başrollerinde Cem Yılmaz, Ezgi Mola, Zafer Algöz, Çağlar Çorumlu, Uraz Kaygılaroğlu, Merve Dizdar, Nilperi Şahinkaya ve Bülent Şakrak'ın rol aldığı Erşan Kuneri dizisinin galası yapıldı. Güçlü bir kadroya sahip olan dizi, bugün tüm bölümleriyle Netflix'te yayınlanmaya başladı.

"2. SEZONU HAFTAYA HEMEN ÇEKİYORUZ"

Sosyal medya hesaplarını aktif olarak kullanan Cem Yılmaz, Twitter'dan yaptığı paylaşımda Erşan Kuneri'nin 2. sezonunun çekileceğini duyurdu. Yılmaz, hem senaryosunu yazdığı hem yönetmenliğini yaptığı hem de başrolü oynadığı diziyle ilgili yaptığı paylaşımda "Müjde! Erşan Kuneri 2. sezon haftaya hemen çekiyoruz. Salı günü yayındayız" ifadelerini kullandı.

Erşan Kuneri 2. sezon çıkacak mı? Erşan Kuneri bölümlerinin isimleri nelerdir? Erşan Kuneri 2. sezon ne zaman, hangi yıl yayınlanacak?

13 Mayıs'ta yayınlanmaya başlayan Erşan Kuneri dizisinin 2. sezonu için beklenen haber geldi. Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Cem Yılmaz, haftaya ikinci sezon çekimlerine başlanacağını söyledi.

Erşan Kuneri 2. sezon çıkacak mı? Erşan Kuneri bölümlerinin isimleri nelerdir? Erşan Kuneri 2. sezon ne zaman, hangi yıl yayınlanacak?

"İZLEYİCİLERİN ARKADAŞ GRUBUYLA HOŞÇA VAKİT GEÇİRMESİNİ İSTİYORUZ"

Yılmaz, eğlenceli bir iş yapmayı hedeflediklerinin altını çizerek, şunları kaydetti: "Yani (izleyicilerin) bu macerayı, bir hafta sonu arkadaş grubuyla izleyip de hoşça vakit geçirmesini istiyoruz. Hepimizin fikri bu. Çekimlere başlamadan 6 ay öncesinde hep üzerine konuşarak vakit geçirdik. Ekibimiz çok sağlam, çok tecrübeli. Dolayısıyla beni de yalnızca oynuyormuşum gibi rahat ettiren bir ekibimiz var. Dolayısıyla hem prodüksiyonda, kamera arkasında emeği geçen bütün arkadaşlarımıza da buradan teşekkür ediyorum."

ZAFER ALGÖZ: GÜZEL BİR SERÜVENİNİ BAŞARIYLA TAMAMLADIK

Oyuncu Zafer Algöz de projenin önce sinema filmi olarak düşünüldüğünü ifade ederek, "İçindeki hikayelerin bazılarını, budamaya ve atmaya kıyamadığımız için daha geniş bir konsept olsun dedik. Yaklaşık 5,5-6 saatlik hepsi birbirinden bağımsız, farklı hikayelerden oluşan çok güzel bir serüveni başarıyla tamamladığımıza inanıyorum. Hepsi birbirinden çok kıymetli oyuncu arkadaşlarımız var. Zaten izleyenler de görecek ki herkes kendi dışında, başka başka insanlara da hayat verdi" ifadelerini kullandı. Çok eğlenceli ve güzel bir işe imza attıklarını düşündüğünü söyleyen Algöz, yıllar sonra da keyifle izlenecek bir yapım olduğunu dile getirdi.

MERVE DİZDAR: ÇOK ŞEY ÖĞRENDİM

Oyuncu Merve Dizdar ise sette çok güzel bir yaz geçirdiğinin altını çizerek, "Öncelikle Cem'e ve sonra tüm ekibe çok teşekkür ediyorum. Çok şey öğrendim, çok mutlu oldum. Yarın bu hissin seyircilere de geçeceğini düşünüyorum. İyi seyirler diliyorum şimdiden herkese" ifadelerini kullandı.

ERŞAN KUNERİ OYUNCU KADROSU!

Cem Yılmaz : Erşan Kuneri

Zafer Algöz : Muammer Rado

Ezgi Mola : Alev Alev

Çağlar Çorumlu : Altın Oran

Merve Dizdar : Feride Orhun

Nilperi Şahinkaya : Seyyal Par

Uraz Kaygılaroğlu : İbrahim Tumtum

İbrahim Selim : Melkan Orsay

Necip Memili : Ameen Faryadi

Bülent Şakrak : Ayhun Uşuk

Can Yılmaz : Eryetiş

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Erşan Kuneri Haberler

Özgür Özel'den mitingde ilk seçim vaadi: Emekli maaşı asgari ücretin 1.5 katı olacak

Özgür Özel'den mitingde ilk seçim vaadi: Emekli maaşı asgari ücretin 1.5 katı olacak

Bakan Şimşek konutta yeni düzenlemeyi duyurdu: İsteyene gelir isteyene ev

Bakan Şimşek konutta yeni düzenlemeyi duyurdu: İsteyene gelir isteyene ev

Hamas, attığı füzelerle İsrail'in kalbini hedef aldı! Tel Aviv'de siren sesleri duyuldu

Hamas, attığı füzelerle İsrail'in kalbini hedef aldı! Tel Aviv'de siren sesleri duyuldu

Bakmadan Geçme

GALATASARAY İLK 11'LER! Konyaspor ile karşılaşmada Galatasaray'ın ilk 11'leri kim? Erbaaspor Muşspor maçı CANLI izle! (HD) 26 Mayıs Erbaaspor Muşspor maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Erbaaspor - Muşspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Erbaaspor - Muşspor maçı nereden izlenir? Kurban Bayramı emekli ikramiyesi ne zaman yatacak? Kurban Bayramı emekli ikramiyesi hangi tarihte, ayın kaçında ödenecek 2024? Popeyes boykot mu? Popeyes İsrail malı mı, boykot listesinde var mı? Popeyes Türk malı mı, sahibi kim? Bugün Fenerbahçe'nin maçı var mı? Bugün hangi Fenerbahçe maçı var, hangi kanalda? Fenerbahçe - İstanbulspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Fenerbahçe - İstanbulspor maçı nereden izlenir? Gülşehir Belediyesi hangi parti? Gülşehir Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? İşte 2024 İstanbul Gülşehir yerel seçim sonuçları! Atamalar akademi eğitim başarı puanı ile mi yapılacak? Öğretmenlik atamaları nasıl yapılacak? 25 Temmuz hangi burç? 25 Temmuz'ta doğanlar hangi burç oluyor? 25 Temmuz tarihi hangi burç olur? Fenerbahçe - İstanbulspor maçı hangi statta oynanacak? Fenerbahçe - İstanbulspor maçı nerede oynanıyor? BİNGÖL'DE DEPREM Mİ OLDU SON DAKİKA! Bingöl'de ne kadar, kaç büyüklüğünde deprem oldu? Rüzgar Kızılcık Şerbeti'nden ayrılıyor mu? Rüzgar Kızılcık Şerbeti'nden neden ayrılıyor, sebebi ne? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 26 MAYIS 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 26 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda?
G.Saray maçından önce yapılan ödemeler kafaları karıştırmıştı! Konyaspor Başkanı sessizliğini bozdu

G.Saray maçından önce yapılan ödemeler kafaları karıştırmıştı! Konyaspor Başkanı sessizliğini bozdu

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title