Haberler

Siverek AK Parti Kadın Kolları Kongresi Yapıldı

AK Parti Siverek Kadın Kolları ilçe kongresinde mevcut Başkan Ayşe Çakmak yeniden başkanlığa seçildi.

İlçenin Yenişehir mahallesinde bulunan Eyüp Cenap Gülpınar Gençlik Merkezinde yapılan kongre saygı duruşu, İstiklal Marşının okunması ve divan heyetinin seçilmesiyle başladı.

Divan üyeleri tarafından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım'ın kongre için yolladıkları mesajları okudu, mesajlar katılımcılar tarafından ayakta alkışlandı.

Kongre de bir konuşma yapan Avrupa Birliği Uyum Komisyonu Başkanı ve AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Kasım Gülpınar, 'Yeniden İlçe Kadın Kolları Başkanlığına seçilen Ayşe Çakmak ve yönetim kurulunu' tebrik ederek, " Bizim hiçbir zaman bir makama oturalım ve o makamı bırakmayalım gibi bir derdimiz olmadı, hele hele bir üst makama sıçramak için hiç kimseye vefasızlık yapmadık. Birbirimizin kuyusunu kazmaya çalışanlardan olmadık. Maalesef içimizde ki bazı arkadaşlar zaman zaman böyle peydah oldu, kadınlar arasında çok az oldu, çok şükür kadınlarımız içinde böyle bir duygu yok. Maalesef erkekler kadınlar oranınca çok ihtiraslı oluyor. Makam ve mevki işin içine girdiğinde bakıyoruz ki ne yapacağını edata şaşır bir vaziyet alıyorlar. Bugün Cumhurbaşkanımız Recep Tayip Erdoğan'ı dünya lideri yapan, her yerde seviliyor yapan şey, Cumhurbaşkanımızın gösterdiği vefa örnekleridir. O kendine vefalı olmayı şiar edinmiştir. Bizim de her yerde bu vefayı gözetmemiz gerek. Maalesef siyasete girdiğimiz günden beri çok vefasızlıklarla karşılaştık. Ama bir gün o vefasızların da bir gün ecri olacaktır. Birilerinin elinden tutarsınız, gayret edersiniz, onun için risk göze alırsınız ama gün gelir bir makam uğruna, üç kuruşluk dünya rahatı uğruna sizi unutur, sizi görmez, sizden kopar ve oda yetmiyormuş gibi sizin aleyhiniz de faaliyet gösterir. Hiç önemli değil, biz bu işlerin farkında değiliz diye bilmesin kimse ama biz aldığımız İslami terbiye gereği susmak zorundayız. Allah onların oyunlarını bozacaktır. Biz onlar gibi olmayacağız, siz de onlar gibi olmayacaksınız inşallah, eğer vefadan bir milim uzaklaşırsak, işte Allah o zaman bizi kahr eder ve bu dava da hiçbir zaman bizi başarılı kılmaz" diye konuştu

Kongre de yapılan konuşmalar sonrasında, tek liste halinde seçime gidildi ve eski İlçe Kadın Kolları Başkanı Ayşe Çakmak yeniden güven tazeleyerek başkanlığa seçildi.

Kadın kolları kongresine Avrupa Birliği Uyum Komisyonu Başkanı Mehmet Kasım Gülpınar, AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Ali Cevheri, Şanlıurfa İlçe Belediye Başkanları, İl yönetimi, İlçe Başkanı İlhan Çelik ve yönetimi ile çok sayıda vatandaş katılırken, Siverek Belediye Başkanı veya herhangi bir temsilcinin katılmaması dikkat çekti. - ŞANLIURFA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Ayşe Çakmak Şanlıurfa Ak Parti Siverek Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi? Survivor Aysu Keskin kimdir? Aysu Keskin kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title