Haberler

Silahlı kavgada gözünü kaybeden genç şarkıcı dehşet anlarını anlattı: Saatlerce acı çektim

Güncelleme:

İstanbul Şişli'de maganda kurşunuyla gözünü kaybeden şarkıcı Şahan Dinç yaşadıklarını anlattı. Dinç, "Dışarıdan kavgaya bakıyım derken silahlar ateşlenmeye başladı. Kafamdan vurulduğumu anladım. Hastanede saatlerce acılar içerisinde çok bekledim" dedi.

Şişli Eskişehir Mahallesi Marsık Sokak'ta, alacak verecek meselesi nedeniyle aralarında husumet bulunan iki grup, geçen pazartesi saat 01.30 sıralarında karşı karşıya geldi.

Kısa süren tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonucu iki grup, birbirlerine silah çekti. Sokaktan gelen sesleri duyan şarkıcı Şahan Dinç de o esnada giriş katındaki evinin penceresine çıktı. Ateşlenen tabancalardan çıkan kurşunlardan biri penceredeki Dinç'in sağ gözüne isabet etti.

Gözünden yaralanan Dinç, ev arkadaşı Hikmet Özdemir'in ihbarı üzerine olay yerine gelen ambulansla Okmeydanı Prof. Dr. Cemil Taşçıoğlu Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Ameliyata alınan Dinç'in gözü alındı.

ÜÇ ŞÜPHELİ TUTUKLANDI

Olayın ardından çalışma başlatan Şişli İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler, Ali A., Metin K., Doğukan Y., Erhan G., Ramazan K., ve Şükrü U.'yu gözaltına alındı. Emniyette ifadeleri alınarak sorgulanan şahıslar işlemlerinin tamamlanmasının ardından mahkemeye sevk edildi.

Mahkemeye çıkartılan Ali A., Metin K., ve Doğukan Y., adli kontrolle serbest bırakılırken, Erhan G., Ramazan K, ve Şükrü U., tutuklanarak cezaevine gönderildi. Gözaltına alınan taraflar ifadelerinde ise sokakta karşılaştıklarını ve birbirlerine ateş açtıklarını söyledikleri öğrenildi.

Silahlı kavgada gözünü kaybeden genç şarkıcı dehşet anlarını anlattı: Saatlerce acı çektimŞahan Dinç

"SAATLERCE ACI ÇEKTİM"

Olayla ilgili konuşan Şahan Dinç, yaşadıklarını şu sözlerle anlattı:

"Ben evdeydim, bilgisayarda şarkı yapıyordum. Dışarıdan kavga sesleri çok yüksek gelince kulaklıktan duydum o kadar çok ses geliyordu. Bende bir camı açıp bakıyım derken silahlar ateşlenmeye başladı. Çok fazla bakmama rağmen kafamdan vurulduğumu anladım. Kurşunlardan biri kafama denk gelmişti. Hastanede saatlerce acılar içerisinde çok bekledim. Ondan sonra doktor geldi ve ameliyat ettiler. Şu an kafamın içerisinde mermi parçaları olduğu söyleniyor. Yüzümün farklı yerlerinden kesip kafamın içindeki saçma parçalarını çıkarttılar. Şu an çok acı çekiyorum. Ara ara ağrılarım artıyor, herkesin dua etmesini isterim."

"YATAKTAN SIÇRADIM ŞAHAN KAN REVAN İÇİNDE"

Olayla ilgili konuşan Dinç'in ev arkadaşı Hikmet Özdemir, ise şunları kaydetti:

"Şahan'ın burada çalışma stüdyosu var kendi çalışmalarını, şarkılarını aranje ediyordu. Bende burada kendi icat ettiğim petlerle uğraşırken gece saat 01.00-1.30 oldu, 'yoruldum ben Şahan dedim ben uzanıp yatıyorum' dedim. Abi benim 2 şarkım var, akorları var bitireyim dedi. O arada ben içeriye geçtim, içerden bir ses geldi abi vuruldum diye. Ben sıçradım yataktan baktım Şahan kan revan içinde. 'Abi vuruldum' dedi. Korktum, bir o anda da zaten silah sesleri geliyordu dışarıdan hemen eğildim acilen polisi aradım. Dedim ki şu adreste silahlı çatışma vurulan var çok kan kaybediyor acil bir ambulansla beraber gelin. Biz bir iki dakika bekledik böyle ambulans çabuk geldi emniyet geldi."

"DOKTOR GÖZÜNÜ ALACAĞIZ DEYİNCE AĞLADIM"

Özdemir hastanede yaşananları ise şöyle aktardı:

"Doktor bey 'evladım bunun gözünü kurtarmamız mümkün değil' dedi. 'Nasıl yani kaşı değil mi?' dedim 'Yok' dedi yani bende gördüm orada açtı muayene etti. Çocuklar gibi hıçkıra hıçkıra ağladım. O ilhamı o hızı görünce akşam sabahta o şekilde görünce gözü paramparça.

Şahan biraz kendine geldi uyandı ablasını arattırdım. Sabah 6 da ablası geldi. Annesine de haber verdiler ameliyattan 10 dakika önce de annesi geldi. Ameliyattayken doktor beni aradı korktum. Saçma burundan içeriye girmiş elmacık kemiklerini de parçalamış. Yani göz ameliyatı haricinde başka bir ameliyat daha olacağı bilgisini verdi. Ailesi ile irtibata geçtim geldiler imza attılar ikinci ameliyat için hemen ikinci ameliyata aldılar. 'Gözünü hiçbir türlü kurtaramayız' dediler ve bu çocuk hiçbir bilgisi ve dahili olmadan gözünü kaybetti."

Silahlı kavgada gözünü kaybeden genç şarkıcı dehşet anlarını anlattı: Saatlerce acı çektim

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Şahan Dinç Şişli Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (12)

nuri:

yakalanır sonra serbest bırakılır eğer bahçelinin tanıdığiysa, vurulan vatan hainliğinden içeri bile atilir.

10
1
yanıtYanıtla
Deli:

Vurana madalya verir bu sahte kurtcuklar.

yanıt0
yanıt0
Xyz:

Geçmiş olsun, şans eseri yaşıyoruz ülkede, her yer maganda

4
0
yanıtYanıtla
tek çare:

idam gelmeden bu ülke düzelmez..idami kim getircekse benim oyum ona

2
2
yanıtYanıtla
Mert:

Gerçekten çok üzücü umarım ağır cezayı alırlar çok geçmiş olsun.

4
0
yanıtYanıtla
BOZKURT:

Silah ve bıçak bulundurmaya çok acil büyük cezalar getirilmesi gerekiyor. . . İnsan canı bu kadar ucuz değil.

4
0
yanıtYanıtla
fatih:

Allah şifalar versin kardeş

4
0
yanıtYanıtla
berkan:

yazık günah sövsek yeri birbirinize sıkın havaya sıkmayın arkadaşlar gövde gösterinizi birbirinizin gövdesinde uygulayında 5 10 yaşında çocuklara masum insanlara gelmesin o ellerinizden çıkan kurşunlar size girsin.

1
1
yanıtYanıtla
savci:

yok oyle bir sey tamamen iftira umarım biseycikleri yoktur

0
1
yanıtYanıtla
savcı:

biz salirvermekten bıktık onlar haylazliktan bikmadilar. iş yükümuz dolayısıyla saliyoruz hemencik ama bu kadarda olmaz en sonunda diplomayı yirttiracaklar bize he

0
0
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title