Haberler

Sinan Özen, 8 aylık kızı Neva'nın 7. ameliyatı için sevenlerinden dua istedi

Güncelleme:

İkiz bebeklerini geçtiğimiz aylarda kucağına alan şarkıcı Sinan Özen, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla 7. kez ameliyata girecek olan 8 aylık kızı Neva için takipçilerinden dua istedi.

Şarkıcı Sinan Özen, 2016 yılında Burcu Kartal ile dünyaevine girdi. 56 yaşındaki Özen'in geçtiğimiz şubat ayında baba oldu. Neva ve Sanberk adında ikiz çocukları dünyaya gelen çiftin mutluluğu kızlarının rahatsızlığı nedeniyle kısa sürdü.

8 AYLIK BEBEĞİ 7. AMELİYATINI OLACAK

Sinan Özen'in 8 aylık kızı Neva, bağırsak rahatsızlığından dolayı 6 kez ameliyat geçirmişti. Dün Dünya Kızlar Günü'nde sosyal medya hesabından kızı ile çekilmiş fotoğraflarını paylaşan ünlü şarkıcı, sevenlerinden dua istedi. Özen, paylaşımında, "Güçlü kızlar, güçlü yarınlar demek, 11 Ekim Dünya Kız Çocukları Günü kutlu olsun… Bu vesileyle kızım Neva 17 Ekim Cumartesi günü önemli bir ameliyata girecek dualarınızı eksik etmeyin" dedi.

Ünlü şarkıcının paylaşımı gören sosyal medya kullanıcıları, geçmiş olsun dileklerini iletirken minik Neva için dua ettikleri söyledi.

Sinan Özen, kızı Neva için dua istedi

Sinan Özen, kızı Neva için dua istedi

Kaynak: Snob Magazin / Magazin

Sosyal Medya Sinan Özen Neva Haberler

500

Yorumlar (29)

Abdullah topçu:

Rabbim şafi ismiyle şifalar ihsan eylesin sizlere de sabir ve metanet versin

17
0
yanıtYanıtla
HERO:

Senin durumun iyi, en iyi hastahanelerdesin, ya asgari ücretle çalışanlar, sende onlara para yollar mıydın?? Dualarını istiyorsunya. .

2
11
yanıtYanıtla
YOBAZIN ÖNDE GİDENİ:

BENDE KENDİMİ YOBAZ SANIRDIM, NELER NELER VARMIŞ. ADAM MASUM YAVRUSU İÇİN DUA İSTEMİŞ, NASIL BİR PİSLİK VAR İÇİNDE SENİN.

yanıt4
yanıt1
ülkü:

ya cahil misin mal mısın anlamadım. . dua istemekle maddiyatın ne alakası var

yanıt10
yanıt1
HERO:

Neden celallendiniz ki, adamın maddi durumu müsait dedim, kendi gibi durumu kötü olanlara hiç yardım etmiş mi dedim? Neden başka yöne çekiyorsunuz, yardım yine istesin tabi ki, bizim milletin duygularını kullanmak çok kolay. .

yanıt0
yanıt3
Köksal:

Allahım lafi ismiyle şifa verir işallah herzaman du etmek istediğimde ilk aklıma gelen çümle allahım düşmanıma beni seven sevmeyen kim olursa olsun hiç birini sağlıkla imtahan etme kullarını sağlıkla imtahan etme diye amin onun için sinan senn büyük insansın iyi insansın musterih ol kız çoçukları çök güçlü iyileşektir bunu bana içimdeki hislerim söyledi hislerimde pek yanılmam

9
0
yanıtYanıtla
antalyalı:

allah yardımcınız olsun

9
0
yanıtYanıtla
yurttaş:

Allah acil şifa versin İNŞALLAH.

8
0
yanıtYanıtla
VTN53:

Rabbim şifalar versin inşallah, tüm hastalarımıza da. . . . . . .

8
0
yanıtYanıtla
.........///////:

ALLAH BÜTÜN HASTALARA ŞİFA VERSİN.

7
0
yanıtYanıtla
Tüm 29 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title