Haberler

    Şilan Makal-Şener Özbayraklı çiftinin bebeklerinin cinsiyeti belli oldu

    Güncelleme:

    Bebeklerini kucaklarına almak için gün sayan Şilan Makal-Şener Özbayraklı çifti, geçtiğimiz günlerde doktora gitti.

    Bebeklerini kucaklarına almak için gün sayan Şilan Makal- Şener Özbayraklı çifti, geçtiğimiz günlerde doktora gitti. Çift, bir kızları olacağını öğrenince büyük mutluluk yaşadı.

    Geçtiğimiz yıl Galatasaraylı futbolcu Şener Özbayraklı ile evlenen Şilan Makal hamile. Kısa bir süre önce kontrole giden çift, bebeklerinin cinsiyetini öğrenmiş. Bir kızları olacağını duyan çift, büyük bir sevinç yaşamış. Özbayraklı, 5 aylık hamile olan Makal'ın bir dediğini iki etmiyor, tüm ihtiyaçlarıyla yakından ilgileniyormuş.

    Aşka geldi

    Oyuncu Çağdaş Onur Öztürk, önceki gün eşi Burçin Öztürk ile Nişantaşı'nda buluştu. Eşini görünce boynuna atlayıp sarılan Burçin Öztürk, ünlü oyuncuyu öpücük yağmuruna tuttu. İkilinin aşka geldiği anlar objektiflerden de kaçmadı.

    Pikaçu Londra'da

    Bir dönemin sevilen dizisi "Hayat Bilgisi"nde canlandırdığı 'Pikaçu Kerem' rolüyle hafızalara kazınan Kerem Kupacı'nın Londra'ya yerleştiği ortaya çıktı. Yaklaşık 4 aydır genç yeteneklere online tiyatro eğitimi veren Kupacı'nın Türkiye ve İngiltere'den 20 öğrencisi var. İşleri nedeniyle zaman zaman İstanbul'a gelen Kupacı, şu sıralar aldığı oyunculuk tekliflerini de değerlendiriyor.

    Demet romantik Oğuzhan dram

    Demet Özdemir, yeni bir romantik komedi için O3 Medya ile anlaştı. Firma şimdilerde çekimlerine mayıs sonunda başlanacak film için Özdemir'e partner arayışında. Bir süredir güzel oyuncuyla aşk yaşayan Oğuzhan Koç da kendi film senaryosu üzerinde çalışmaya devam ediyor. Koç, filmde sevgilisinin yer almayacağını söylüyor: "Bu kez dram yapacağım ama senaryomda Demet'in ya da başka ünlü bir ismin rolü yok."

    Müzikten sinemaya

    Oyuncu ve müzisyen Erdem Yener, yapımcılığa atıldı. Müzik çalışmalarını bir süre askıya aldığı öğrenilen Yener, önümüzdeki dönemde yapımcılığa ağırlık verecek. İki sinema filmi üzerinde çalışan sanatçı, bir komedi bir de dram filminin yapımcılığını üstlenecek. Senaryoların tamamlanmasının ardından Erdem Yener, filmlerin oyuncu seçmeleri için kolları sıvayacak.

    Yeni eve özel stüdyo

    Pandemi nedeniyle doğa içinde bir evde oturmak isteyen Sertab Erener, Zekeriyaköy'deki ev arayışına devam ediyor. Ünlü şarkıcının şimdiden yeni evine bir stüdyo kurma planı olduğu söyleniyor. Vaktinin neredeyse tamamını doğa içinde bulacağı evinde geçirmeyi planlayan Erener, tüm müzik çalışmalarını da oradan sürdürecek.

    Kaynak: Hürriyet / Magazin

    Şener Özbayraklı Şilan Makal Nişantaşı Haberler

    Bakmadan Geçme

    ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title