Haberler

Şifalı Taşlar ve Bioenerji Uzmanı Belgin Dal, bedenimizdeki enerji merkezlerini dengeleyen taşları anlattı

Güncelleme:

Şifalı Taşlar ve Bioenerji Uzmanı Belgin Dal, bedenimizde bulunan 7 ana sinir ucunda yaşanan tıkanıkların ne tür sorunlara yol açtığını anlattı, bu tıkanıklıklara iyi gelen doğal taşlarla ilgili de bilgi veren Belgin Dal, insan bedeni için önemli tavsiyelerde bulundu.

Şifalı Taşlar ve Bioenerji Uzmanı Belgin Dal, bedenimizdeki enerji merkezlerini dengeleyen taşları anlattı. Bedenimizde milyonlarca sinir ucu bulunduğunu belirten Dal, insan bedeninde bulunan enerji merkezleri ile ilgili şu bilgileri verdi:

''Hindu geleneklerine ve bazı inanç sistemlerine göre, insanda bulunan enerji merkezlerinin girdap şeklinde dönen enerji alanlarına çakra denir. Bedenimizde milyonlarca sinir ucu vardır bunlardan 7'si ana sinir ucu hormonların geçtiği noktalardır. Bu hormonların geçtiği enerji merkezlerine çakra denilirken; Tasavvuf da ise Letaif noktaları olarak bilinmektedir.''

ENERJİ KANALLARININ TIKANMASI HASTALIKLARA YOL AÇIYOR

Çakra blokajlarında yaşanan tıkanmaların zihinsel ve bedensel birçok hastalığa yol açtığını söyleyen Belgin Dal; anne rahminden itibaren yaşanılan her bir olayda beden içerisindeki enerji kanallarımızın tıkanmaya başladığını, enerji kanallarımızın tıkanmaya başlamasıyla da bedenimizde rahatsızlıkların başladığını ifade etti.

Bedenimizde bulunan 7 ana çakranın yaşanan tıkanmaların yarattığı hastalıklara da dikkat çeken Belgin Dal, ''Kişilerde tepe çakrasında blokaj var ise baş ağrıları, takıntılar, vesveseler oluşur. Tepe çakrası blokajlı olan kişiler mucizelerin kendi hayatına girmeyeceklerine inanırlar ve hayatta hep zorlanırlar'' dedi ve şu tavsiyelerde bulundu:

TAŞLARIN ŞİFALI GÜCÜNÜ KEŞFEDİN

''Tepe çakrası blokajını açmak ve dengelemek için ametist taşı, havlit ve kristal kuvars taşı kullanabilirler. Ametist taşını hipertiroit hastaları kullanamaz. Stres ve alerjiye iyi gelmektedir. Kristal kuvars şifa gücü yüksek bir taştır. Radyasyonu topladığından dolayı sık sık taşı toprağın içine koyarak, negatifliğini temizlemek gerekir. Üçüncü göz dediğimiz alın ortası çakramız dablokaj var ise; kişi panik atak ya da obsesif bozukluğu yaşayabilir. Kişiler sevdikleri insanlara bir şey olacak diye sürekli korkarlar. Üçüncü göz çakra blokajını açmak ve dengelemek için dumanlı kuvars ve ametrin, florit kullanabilirsiniz. Dumanlı kuvars taşı bağışıklık sistemini güçlendirir. Özellikle kanser hastaları suyunu hazırlayarak taşın suyunu içebilirler.''

SÜREKLİ ''EVET'' DİYENLER DİKKAT!

Şifalı Taşlar ve Bioenerji Uzmanı Belgin Dal, şifalı taşların faydalarını sıralamaya devam ederken, kimseye ''hayır'' diyememekten şikayetçi olan kişilerin, boğaz çakrasının blokajlı olduğunu belirtti ve açıklamalarını sürdürdü:

''Boğaz çakrası blokajlı ise kişi sürekli ''evet'' der ve ''hayır'' demesini bilmez, daima duygularını bastırır. Ayrıca boğaz çakrası blokajlı olan kişiler tiroit, astım gibi problemler yaşarlar. Bu tür sorunu olan kişiler firuze, lapis lazuli ve sodalit taşı kullanabilirler. Sodalit taşı suya koyularak içildiğinde insülin direncine destek verir.''

KALBEN KIZGIN OLANLARIN SORUNU: BLOKAJLI KALP ÇAKRASI

Kalp çakrası blokajlı olan kişilerin kalben kızgın olduğunu, bu kişilerin kalp problemi yaşadığını söyleyen Belgin Dal, aventurin, yeşim ve rosa kuvars taşlarının kalp çakrası blokajına iyi geldiğini belirtti. Dal, aventurin taşının kalp çarpıntılarına iyi geldiğine ve şans taşı olarak bilindiğine vurgu yaparken, ''Rosa kuvars ayrıca aşk taşı diye bilinmektedir. Yeşim taşı ve aventurin ise kadim bilgilerde nazarı alan taş olarak bilinmektedir'' dedi.

Şifalı Taşlar ve Bioenerji Uzmanı Belgin Dal, bedenimizdeki enerji merkezlerini dengeleyen taşları anlattı

ARAGONİT TAŞI BİLİNÇSİZ KULLANILMAMALI

Aragonit taşında eser miktarda kurşun minerali olduğuna dikkat çeken Belgin Dal, ''Kurşun minerali ağır materyal demektir. Önemsiz bir kist kansere dönüşebilir. Bilinçsiz taş kullanılmamalıdır. Kaplangözü taşının da mide ve bağırsak problemlerine iyi geldiği gibi bir dizi kullanılmasını önermiyorum. Özgüveni artırdığından dolayı geçmişten itibaren ayrılık taşı diye bilinmektedir.'' şeklinde açıklamada bulundu.

GEÇMİŞİNİ AFFEDEMEYENLER, MİDE BAĞIRSAK SORUNU YAŞAR

Güneş sinir ağı çakrası blokajlı olan kişilerin geçmişi affedemediğini söyleyen Belgin Dal, bu kişilerin geçmiş döngüsünde dönüp durduklarını belirtti ve bu kişilerin mide bağırsak problemi yaşadığını belirtti.

Göbeğin iki parmak altı olan sakral çakranın blokajlı olması durumunda ise kişilerin bereketsiz olduğuna vurgu yapan Dal, doğal taşlarla ilgili açıklamalarına şu sözlerle devam etti:

SİTRİN TAŞI BEREKET TAŞI DİYE BİLİNİYOR

''Sırtına yaşamın yükünden hariç sevdiklerinin yükünü almaktan eklem ağrıları, romatizma gibi problemler yaşar. Çakra blokajını açmak ve dengelemek için sitrin ve kehribar taşı kullanabilirler. Sitrin taşı bereket taşı diye bilinirken, şeker rahatsızlığında da kullanılmaktadır.

Kök çakra üreme bölgesidir. Kök çakra blokajlı olan kişiler herkesi severler ve hakettiği sevgiyi almadıklarını düşünürler. Miyom, kist, hemoroit gibi problemler oluşur. Garnet ve akik, unakit taşı kullanılması kök çakrayı dengeleyecektir. Garnet taşı kansızlığa iyi geldiği gibi kistleri de şifalandırmada destektir. Akik taşı ise kanamalara iyi gelir.''

Son olarak bedenin içerisindeki tekerin dönmesi gerektiği belirten Belgin Dal, ''Bizler çakralarımızı olumlamalar yaparak, Esmaül Eüsna çekerek ve kainat eczanesi olan mineral taşıyan taşlardan faydalanabiliriz.'' sözleri ile tavsiyede bulundu.

Şifalı Taşlar ve Bioenerji Uzmanı Belgin Dal, bedenimizdeki enerji merkezlerini dengeleyen taşları anlattı

Kaynak: Haberler.com / Yaşam

Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500

Yorumlar (1)

LEON BUUREN:

YA ARKADAŞ BUNLARA İNANANLARA ŞAŞIRIYORUM VALLA, TAŞ ENERJİ VERİYORMUŞ YOK ENERJİMİZİ EVRENE GÖNDERİYORUZ EVRENDEN ENERJİ ALIYORUZ.

2
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title