Haberler

Sevinen Taraf Fenerbahçe Oldu

Fenerbahçe zorlu Eskişehirspor deplasmanından 3 puanı 3 golle kaandı.

Fenerbahçe zorlu Eskişehirspor deplasmanından 3 puanı 3 golle kaandı. Maç sonrası düzenlenen basın toplantısında her iki takımın futbolcuları ve teknik direktörleri karşılaşmayı değerlendirdi.

Maçın ilk golünü kaydeden Eskişehirsporlu Batuhan Karadeniz, "Bugün bizim için üzücü bir gün oldu. Öne geçtiğimiz bir maçta Fenerbahçe'yi kendi sahamızda yenmek isterdik. UEFA yolunda bizim için çok iyi olacaktı. Ama daha hiçbir şey bitmiş değil. Rakiplerimiz çok maç kaybedecek. Biz de kazandığımız maçlarla UEFA'ya gideceğiz diye düşünüyorum. Keşke bu maçı alsaydık. Arkadaşlarımla çok üzüldük, kısmet değilmiş" dedi.

Eskişehirspor'un orta saha oyuncusu Alper Potuk da , "Hepimiz çok üzüldük. Takım olarak galip gelmeyi çok istedik. Maça çok iyi başladık. 1-0 öne geçtik ama yediğimiz golde faul var gibiydi. Fenerbahçe olunca maalesef düdük çalmıyor. Bundan sonra diğer maçlarda galip gelip UEFA'ya gitmek istiyoruz" diye konuştu.

UYGUN: "TARAFTARIMIZDAN ÖZÜR DİLİYORUZ"

Eskişehirspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, yenildikleri için taraftarlardan özür dilediklerini söyledi. Uygun şunları kaydetti:

"Çok önemli bir maça çıkmıştık. Avrupa'ya gidebilme adına kazanmak istiyorduk. Fakat ilk 5 dakikada, golden sonra yediğimiz 2 gol takımın demoralize olmasına neden oldu. Toparlamak için çok uğraştık. Devre arasında değişiklikler yaptık. Batuhan'ın direkten dönen topu kırılma noktası oldu. Futbolcuların ilk yedikleri goldeki faul düşüncesi moralleri bozuldu. Bundan sonra maçı çevirmek için elimizden geleni yaptık. Bu istemediğimiz, beklemediğimiz bir mağlubiyetti. Taraftarımızdan özür diliyoruz. Haftalardır kazanmaya alışmış bir takım böyle mağlubiyet aldığında üzülüyor. Çok üzüldük. Bu işin sorumlusu benim. Yolumuzdan sapma yok, hedefimize doğru gidiyoruz. Önümüzde Antalya maçı var o maçta galip geleceğmize inanıyorum. "

KOCAMAN: "GOL BİZİ KENDİMİZE GETİRDİ"

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman'da zor deplasmanda 3 puan aldıklarını belirtti. Kalan 6 maçı da kazanmayı hedeflediklerini söyleyen Kocaman şöyle konuştu:

"Kendi sahasında son dönemde başarılı ekiplerden bir tanesi olan Eskişehirspor karşısında, işimizin zor olacağını biliyorduk. Organize, diri ve istekli bir takım vardı karşımızda. Bekliyorduk, böyle de oldu. Maçın istekli tarafları damga vurdu. Organize çok güzel bir gol attılar. Aslına bakarsanız bu gol, bizi kendimize getirdi. Biraz daha kontrollü başlamıştık oyuna. Attığımız golün ardından maça bağlandık. Arkasından ikinci golü de bulduk. İkinci yarıda Eskişehirspor'un baskısı bizim de galibiyeti koruma psikolojisi vardı. Bu nedenle top bizim sahamızda oynandı. Ama attığımız üçüncü golle maçı kazanmasını bildik. Seyir açısından çok güzel bir maçtı. Bizim için esas olan üç puandı. Yarışta geri düşmemek için bu çok önemliydi. Bundan sonraki altı maçta kazanmayı amaçlıyoruz. "

Fenerbahçe kalecisi Volkan ise "Kritik bir haftaydı. Hafta içerisindeki toplantılar bunu dile getirdik. Bu haftayı kayıpsız geçirirsek şampiyonluk yolunda iyi bir adım atacağımızı biliyorduk. Düşündüğümüz, planladığımız gibi kazanmasını bildik. Yolumuzu devam ediyoruz. Geçen hafta küçük bir kaza atlattık. Ama bu kazayı bu hafta Eskişehirspor deplasmanında atlattık. Yolumuza devam ediyoruz. Rotamız ve hedefimiz belli. Eskişehirspor inşallah Avrupa kupalarında ülkemizi temsil eder" diye konuştu.

Fenelbahçeli futbolcu Yobo da "Zor bir maç olacağını biliyorduk. Maçın başında gol yememize rağmen skoru 2-1 yapmayı başardık. Böylesine bir deplasmandan 3 puanla ayrıldığımız için çok mutluyuz" dedi.

KA, HT (AHD) - Eskişehir

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title