Haberler

Sevgiye Uzanan Eller Projesi

Samsun’un Bafra İlçe Kaymakamlığı tarafından hazırlanan “Sevgiyle Uzanan Eller” projesinin ikinci ayağı başladı.

Samsun'un Bafra İlçe Kaymakamlığı tarafından hazırlanan "Sevgiyle Uzanan Eller" projesinin ikinci ayağı başladı.

Eski Bafra Kapalı Spor Salonu'nda düzenlenen programa Samsun Valisi İbrahim Şahin, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Bafra Kaymakamı Halis Arslan, Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, İl Milli Eğitim Müdürü Aytekin Girgin, İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Osman Şenoçak, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Bafra'da sosyal riski azaltma projesi kapsamında Bafra Kaymakamlığı tarafından başlatılan ve Çocuk Büro Amirliği ile Toplum Polislik Büro Amirliği'nce yürütülen proje kapsamında 9-16 yaş grubu çocukları sokağın her türlü kötülüğünden, uyuşturucudan kurtarmak, bedensel ruhsal ve psikolojik durumlarını düzeltmek sosyal riski azaltmak amacıyla başlatılan projenin 2. ayağı kapsamında 180 öğrenciye spor malzemeleri dağıtıldı.

Burada çocuklara hitaben bir konuşma yapan Kaymakam Halis Arslan, "Kursa devam eden ve en başarılı olanları alkışlayacağız. Sevgiye Uzanan Eller projesinin sevgisi kök salmıştır, bu sevgi hiç bitmeyecektir. Bu sevgi yeşermeye başladı" dedi.

Kaymakam Arslan'ın konuşmasının ardından Vali İbrahim Şahin, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz ve protokol üyeleri tarafından önce çocuklara bal dağıtıldı, ardından spor malzemeleri verildi. - SAMSUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İbrahim Şahin Halis Arslan Samsun Bafra Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title