Haberler

Sevgililer Günü'nde Orion'da Evleniyorlar

Güncelleme:

Trakya'da bir ilk gerçekleşiyor ve 14 Şubat Sevgililer Günü'nde bir çift Orion'da dünyaevine giriyor.

Heyecanla beklenen Sevgililer Günü bu yıl Orion'da unutulmaz geçecek. Çünkü ilk defa bir çift Orion'da, yüzlerce kişinin önünde yeni bir hayat için "evet" diyecek. Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan tarafından kıyılacak nikahın ardından Orion'un da yeni evli çifte bir hediyesi olacak.

14 Şubat Salı günü düzenlenecek nikah töreni saat 17:00'de başlayacak. Orion alt kattaki etkinlik alanında yapılacak nikaha, evlenecek yakınlarının yanı sıra herkes davetli olacak. Orion'a gelen tüm ziyaretçiler nikah törenini izleyebilecek ve bir ilke şahitlik etmiş olacaklar. Çorlu Belediyesi'nce belirlenen çiftin nikahının ardından yeni evlilere hediyeleri sunulacak ve çiftlerin romantik danslarıyla tören son bulacak.

Nikah töreninin hemen ardından ise Onur-Suzan Dans Okulu eğitmenlerinin dans gösterileri başlayacak. Büyüleyici figürlerle bu anlamlı güne yaraşır bir gösteri sunacak olan dansçılar, nikah töreninin hemen ardından ziyaretçilerimizle olacak. Dans gösterisinden sonra da müzisyen Ahmet Alp, romantik şarkılarla canlı performans sergileyecek Orion'da.

Eğlenceler 11 Şubat'ta başlıyor

Sevgililer Günü kutlamaları Orion'da erken başlayacak ve üç gün sürecek. 11 Şubat Cumartesi günü başlayacak olan etkinlikler çerçevesinde dans gösterileri, müzik dinletileri ve DJ performansları Orion'da ziyaretçilerle olacak. Çorlu FM'in sponsorları arasında yer aldığı etkinlikler 12 Şubat Pazar günü de devam edecek. Çorlu Belediyesi Pop Orkestrası'nın konser vereceği pazar günü, DJ Borish canlı performans sunacak.

Hediyenizi onun burcuna göre seçin

Orion'daki tüm markalarda da Sevgililer Günü kampanyaları başladı. Mücevherden kozmetiğe, giyimden elektroniğe binlerce ürün Orion mağazalarında Sevgililer Günü'ne özel avantajlı fiyatlarla, kampanyalarla satışa sunuluyor. Orion mağazalarından YKM ise sevgilisine alacağı hediyeye karar veremeyenler için Egemen Töreli'yi misafir ediyor. Ünlü astrolog Egemen Töreli, YKM müşterilerine en doğru hediyeyi seçebilmeleri için yardımcı olacak. Astrolojinin uzmanlığının yanı sıra modayı, trendleri de çok iyi takibeden ve şıklığıyla da tanınan Töreli, hediye alınacak kişinin burcuna göre tavsiyelerde bulunacak.

Sevgiliye özel yemek nasıl yapılır?

Orion'un Sevgililer Günü etkinlikleri kapsamındaki bir diğer etkinlik de Kitchen Workshop (mutfak atölyesi) olacak. 11 Şubat Cumartesi günü yapılacak etkinlikte Şef Alper Demiralp, Orion ziyaretçileri için 14 Şubat'a özel bir menü hazırlayacak ve güzel bir masa hazırlamanın püf noktalarını uygulamalı olarak anlatacak.

Saat 14:00'te başlayacak bu özel etkinlik Orion'un üst katında düzenlenecek. Yemeklere kendine özel yorumunu katarak şaşırtıcı ve tadına doyulmaz lezzetler yaratan Şef Demiralp, Sevgililer Günü'ne özel tariflerinin sırrını etkinliğe katılan herkesle paylaşacak. Katılımın tamamen ücretsiz olduğu etkinlik sonrasında, hazırlanan yemekler katılımcılara ikram edecek.

Hediyeli yarışma

Orion'da 14 Şubat'da yapılacak aktivitelerden biri de hediyeli yarışma. Saat 14:00'te başlayacak yüzük geçirme yarışması ile ziyaretçilerimize kalp şeklinde kurabiyeler, güller hediye edilecek. Daha önce de Orion'da yapılan ve ziyaretçilerin büyük bir merakla katılım gösterdiği yarışma saat 17:00'ye kadar devam edecek.

Kaynak: Bültenler / Güncel

İsmail Ünal Çorlu Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title