Haberler

Son Dakika | Selçuklu'da "Sağlıklı Dişler Mutlu Gülüşler" etkinliği

Güncelleme:

Son dakika gündem haberine göre Selçuklu Belediyesi ve Konya İl Sağlık Müdürlüğü Konya Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi iş birliği ile Ağız ve Diş Sağlığı Haftası dolayısıyla "Sağlıklı Dişler Mutlu Gülüşler" etkinliği düzenledi.

Selçuklu Belediyesi ve Konya İl Sağlık Müdürlüğü Konya Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi iş birliği ile Ağız ve Diş Sağlığı Haftası dolayısıyla "Sağlıklı Dişler Mutlu Gülüşler" etkinliği düzenledi.

Belediyeden yapılan açıklamada, Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, Konya Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi Başhekimi Mehmet Teker'in de etkinliği ziyaret ettiği belirtildi.

Açıklamada, cumartesi günü M1 Alışveriş Merkezi, pazar günü ise Kule Site Alışveriş Merkezi'nde oluşturulan stantlarda Konya Ağız Diş Sağlığı Hastanesi diş hekimlerinin etkinliğe katılan çocukların diş kontrollerini yaparak ailelerine ağız sağlığı ile ilgili bilgiler verdiği kaydedildi.

Çeşitli aktivitelerin yapıldığı etkinlikte çocuklara diş fırçası, diş macunu ve diş fırçalama süresine dikkat çekmek için kum saatinin olduğu mini kutular dağıtıldığı ifade edildi.

Açıklamada, Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı'nın şu ifadelerine yer verildi:

"Çocuklarımızın küçük yaşlarda ağız ve diş sağlığı konusunda bilinç kazanması gelecek neslin daha sağlıklı dişlere sahip olması için bu etkinliğe imza attık. Diş temizliği ve sağlığı belki geri plana atılıyor ancak diş sağlığı vücut bütünlüğü açısından büyük öneme sahip. Diş hastalıkları kemik hastalıklarına, kanser, ülser gibi birçok hastalığa sebep oluyor. Selçuklu Belediyesi olarak diş hekimleri gününde diş sağlığına dikkat çekmek amacıyla bu programı düzenledik. Çocuklarımız burada hem eğlenip hem de diş sağlığının önemini öğreniyorlar. Aynı zamanda diş hekimlerinden korkmamalarını da öğrenmiş oluyorlar. Ben bu etkinliğimize katılan bütün çocuklarımıza ve ailelerine teşekkür ediyorum. Burada bizimle birlikte olarak çocukların diş kontrollerini yapan diş hekimlerimize de teşekkür ediyorum ve bütün diş hekimlerinin bu güzel gününü kutluyorum."

Kaynak: AA / Güncel

Ahmet Pekyatırmacı Mehmet Teker Selçuklu Konya Haberler Son Dakika

Bakmadan Geçme

ANKARAGÜCÜ- BEŞİKTAŞ MAÇI: ZTK maçı ne zaman, nerede oynanacak? Ankaragücü- Beşiktaş maçı izle! 1 Mayıs'ta Taksim Meydanı açık mı? 1 Mayıs kutlamalarına izin verilecek mi? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç öldü mü? Hasan Kılıç neden öldü, kaç yaşındaydı? Hasan Kılıç kimdir? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç nereli, kaç yaşında? MOTORİNE İNDİRİM Mİ GELİYOR? Motorine ne kadar indirim geliyor? GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI! Müge Anlı'da büyük yüzleşme! Kocasını terk edip büyüttüğü üvey oğluyla kaçan kadın ne dedi, olay ne? Hande Sarıoğlu ve Yağmur Çevik neden kavga etti, olay ne? ARTO BİLE AYIRAMADI! Devlet Bahçeli ve Mehmet Şimşek arasında gerginlik! Mehmet Şimşek ilk açıklamasında ne dedi? "Yerel halk" tartışması ne? Cem Yılmaz kaç yaşında? Cem Yılmaz'ın uzun yaşama sırrı ne? Mustafa Kemal Atatürk'ün ÇOCUKLAR için söylediği sözler! Atatürk, çok sevdiği çocuklara ne dedi? Üsküdar- Samandıra metro hattında arıza! M5 METRO ARIZALI MI? Üsküdar metrosunda ne arıza var, ne zaman giderilecek? AK PARTİ'DEN VEKİLLERE UYARI! AK Parti, vekillerini neden uyardı, olay ne? 23 NİSAN BANKALAR AÇIK MI? 23 Nisan Salı günü bankalar çalışıyor mu? Ziraat, Vakıf, Halkbank, Akbank... BUGÜN (23 Nisan) KARGOLAR AÇIK MI? 23 Nisan'da kargolar çalışıyor mu? PTT, MNG, SÜRAT, TRENDYOL EXPRESS... BORSA BUGÜN KAPALI MI? Borsa, 23 Nisan Salı günü açık mı kapalı mı? Borsa tatil mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title