Haberler

Şehit Polisin Kızının Sözleri Yürekleri Dağladı

Diyarbakır’ın Ergani ilçesinde zırhlı araçtaki silahın kaza ile ateş alması sonucu şehit olan Polis Memuru Özgür Gümüş’ün emekli olunca yerleşmek için Fethiye’de yaptırdığı yarım kalan evi ailesi, devlet ve vatandaş işbirliği ile tamamlandı.

Diyarbakır'ın Ergani ilçesinde zırhlı araçtaki silahın kaza ile ateş alması sonucu şehit olan Polis Memuru Özgür Gümüş'ün emekli olunca yerleşmek için Fethiye'de yaptırdığı yarım kalan evi ailesi, devlet ve vatandaş işbirliği ile tamamlandı.

Muğla Valisi Amir Çiçek, Ak Parti Muğla Milletvekili Hasan Özyer, Fethiye Kaymakamı Ekrem Çalık, İl Jandarma Alay Komutanı Yavuz Özfidan, Muğla İl Emniyet Müdürü Hakan Çetinkaya, Ak Parti İl Başkanı İhsan Küreci ve Aile Sosyal Politikalar İl Müdürü Ali Akkuzu, Şehit Polis Özgür Gümüş'ün eşi Nalan Gümüş'ü yeni evinde ziyaret ederek, Devlet ve vatandaşların şehidine her zaman sahip çıktığını dile getirdiler. Şehit polis memuru Özgür Gümüş için Eldirek Mahallesi okul bahçesinde yemekli Mevlüd-i şerif düzenlendi. Yaklaşık 3 Bin kişilik hazırlanan yemeğe Muğla Valisi Amir Çiçek, Ak Parti Muğla Milletvekili Hasan Özyer, Fethiye Kaymakamı Ekrem Çalık, İl Jandarma Alay Komutanı Yavuz Özfidan, Muğla İl Emniyet Müdürü Hakan Çetinkaya, Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı, Ak Parti İl Başkanı İhsan Küreci, Ak Parti İlçe Başkanı Kadir Sarıhan, Aile Sosyal Politikalar İl Müdürü Ali Akkuzu, Daire amirleri, sivil toplum kuruluşları başkan ve üyeleri ile muhtarlar ve çok sayıda vatandaş katıldı. Yemekli mevlüd-i şerifte Fethiye Müftülüğü din görevlileri Kuran-i kerim ve Mevlid okurken duayı Muğla İl Müftüsü Abdurrahman Koçak yaptı. Şehit polis Memuru Özgür Gümüş'ün eşi Nalan Gümüş, Baba İsmail Gümüş ve diğer yakınlarıyla yakından ilgilenen Muğla Valisi Amir Çiçek ve Muğla Milletvekili Hasan Özyer yemeği birlikte yediler. Eldirek Mahallesindeki Mevlid-i şerifin ardından Muğla Valisi Amir Çiçek, Kaymakam Ekrem Çalık, Ak Parti Muğla Milletvekili Hasan Özyer Şehit Özgür Gümüş'ün eşi ve 2 çocuğu için yaptırılan eve geçtiler. Özgür Gümüş'ün emekli olduğunda oturmayı hayal ettiği yarım kalan evi eşi Nalan Gümüş, Fethiye Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma Vakfı, Fethiye Belediyesi ile meslektaşları ve hayırsever vatandaşların katkılarıyla yaptırılan eve gelen Vali Amir Çiçek, Ak Parti Muğla Milletvekili Hasan Özyer ve beraberindekiler Özgür Gümüş için hazırlanan özel odayı gezdiler. Vali Amir Çiçek burada Özgür Gümüş'ün kızı Ayşe Balım ile sohbet ederken duygusal görüntüler oluştu. Ayşe Balım Vali Amir Çiçek ve beraberindekilere odaya girdim. Babam elimden tuttu. Beni öptü. Birbirinize sahip çıkın"dedi. Babamı rüyamda da görüyorum. Bende babam gibi polis olacağım" dedi.

Muğla Valisi Amir Çiçek Özgür Gümüş'ün minik oğlu Yusuf Yuşa'ya oyuncak polis arabası ve oyuncaklar hediye ederken Ak Parti Muğla Milletvekili Hasan Özyer'de Ayşe Balım'a oyuncaklar hediye etti. Vali Amir Çiçek, " Ecdadımız şehidini kalbinde taşır diyerek Fethiye'de de şehidimizin emaneti yakınlarına Devletimiz ve vatandaşlarımız sahip çıkmıştır. Komşularından başlayarak tüm hayırseverlerimize kadar Belediyemiz ve Kaymakamlığımızın da destekleriyle bu mekanı yaptılar. Kızımız Ayşe Balım'da büyüdüğüm zaman polis olacağım"dedi. Şehidimizin gözü geride kalmasın. Vatanımız ilelebet şehitlerimizle birlikte yaşayacaktır. Hükümetimiz elbette terörü yok edecektir. Hükümetimiz vatanımızı parçalamak isteyenlere fırsat vermemektedir. Terör son anına getirilmiştir. İfadelerini kullandı. Ak Parti Muğla Milletvekili Hasan Özyer'de Şehit Polis Memuru Özgür Gümüş için Allahtan rahmet diledikten sonra bu vatan şehitleri sayesinde bu günlere gelmiştir. Bu millet vatanı için çok büyük bedeller ödemiştir. Çanakkale'de 250 Bin şehit vererek dünyaya karşı büyük bir zafer kazanmıştır. Bölücüye terör örgütüne pabuç bırakmayacaktır. En ufak bir toprak parçası dahi bölündürülmeyecektir. Bu gün özgürce yaşıyorsak şehitlerimizin sayesinde yaşıyoruz"dedi.

Şehit Özgür Gümüş'ün babası İsmail Gümüş ve eşi Nalan Gümüş'te kendilerine destek olan herkese teşekkür ettiler. - MUĞLA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Özgür Gümüş Diyarbakır Ergani Muğla Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
title