Haberler

Şehit çocukları için mevlit vermek yerine ihtiyaç sahiplerine yardım yaptılar

Güncelleme:

Hakkari'nin Çukurca ilçesindeki terör saldırısında şehit düşen Jandarma Astsubay Çavuş Bekir Eren Deniz'in ailesi, çocukları için her yıl okuttukları mevlitten bu yıl vazgeçerek Çorum Belediyesi Gıda Bankasına bağışta bulundu.

Hakkari'nin Çukurca ilçesindeki terör saldırısında şehit düşen Jandarma Astsubay Çavuş Bekir Eren Deniz'in ailesi, çocukları için her yıl okuttukları mevlitten bu yıl vazgeçerek Çorum Belediyesi Gıda Bankasına bağışta bulundu.

Çorum Şehit Aileleri Derneğinin başkanlığını yapan Galip Deniz ile eşi Pakize Deniz, 29 Temmuz 2016'da Hakkari'de şehit düşen çocuklarının şehadetinin 4'üncü yılında düzenleyecekleri mevlit programını, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını nedeniyle iptal etti.

Deniz ailesi, mevlit programı için harcayacakları parayı, ihtiyaç sahiplerine ulaştırılması için Çorum Belediyesi Gıda Bankasına bağışlamaya karar verdi. Pakize ve Galip Deniz çifti, bu parayla temin ettikleri gıda malzemelerini Gıda Bankası'na teslim etti.

Belediye Başkan Yardımcısı Turhan Candan, ürünlerin teslimi sırasında, bu yıl şehit ailelerinden gelen yardımların üçüncüsünün gerçekleştiğini belirterek, "Bu yolu Şehit Aileleri Derneğimiz açtı. Yardımların üçüncüsünü de Galip ağabeyimiz oğlunun mevlit giderini ihtiyaç sahiplerine ulaştırmak için Gıda Bankasına teslim etti. Yardımın Kurban Bayramı arifesine denk gelmesi de ayrıca anlamlı oldu. Bu vesileyle şehadetinin 4'üncü yılında şehidimize rahmet diliyoruz, mekanı cennet olsun." dedi.

Candan, bayram arifesinde gıda ve giysi ihtiyacı olan vatandaşların Gıda Bankası'na gelmesi durumunda kendilerine yardımcı olunacağını kaydetti.

Galip Deniz de Kovid-19 salgını nedeniyle bu yıl mevlidi iptal ettiklerini, bu parayı ihtiyaç sahiplerine ulaştırma kararı aldıklarını dile getirerek, "Oğlumun adına hayır yapmak sevindirici. Onun onurunu yaşıyoruz. Bu vesileyle tüm şehitlerimizi şükran ve minnetle anıyorum. Bizlere bu imkanı sundukları için Çorum Belediyesine teşekkür ediyorum." diye konuştu.

Anne Pakize Deniz ise tüm şehit ailelerini aynı davranışta bulunmaya davet ederek, "Oğlumuz adına çok üzgünüz ama onun adına birilerine yardım ediyor olmaktan da gurur duyuyoruz. İhtiyaç sahipleri buraya gelip ihtiyaçlarını gideriyor." ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA / Güncel

Çukurca Hakkari Çorum Haberler

Bakmadan Geçme

Indiana Pacers vs Milwaukee Bucks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 27 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Ateş Kuşları CANLI İZLE! 26 Nisan Ateş Kuşları 52. Yeni bölüm CANLI YAYIN! Ateş Kuşları FULL İZLE!
title