Haberler

SEDAŞ Kar Komandolarına Teşekkür Belgesi

Güncelleme:

Yılın başında yaşanan karlı ve soğuk havalarda, elektrik şebekesinde elektrik dağıtımına ait başarılı çalışmalar sergileyen ve özveriyle enerji vermek için mücadele eden ekip üyelerine, SEDAŞ yöneticileri tarafından teşekkür belgeleri verildi.

Marmara bölgesini de etkisi altına alan kasırga, aşırı kar yağışı ve buz yükü ile elektrik dağıtım faaliyetini de olumsuz yönde etkileyen 29 Aralık 2016 tarihi ve 2017 yılı başındaki hava muhalefeti döneminde araç, ekip ve malzeme takviyesi ile acil durum kriz planını devreye sokarak başarılı bir süreç yönetimi gerçekleştiren SEDAŞ, sahada özverili ve gayretli çalışmaları ile gece gündüz görev yapan ve bir an önce elektrik enerjisini vermek için arızalara müdahale eden 600 çalışanına teşekkür belgesi verdi.

SEDAŞ eğitim salonunda düzenlenen törende SEDAŞ İcra Başkanı Bekir Sami Güven, Dağıtım Direktörü Dr.Ersan Şentürk, İşletme Bakım Grup Müdürü Burhan Ak, Şebeke Operasyon Müdürü Gürcan Seymen, Kurumsal İletişim Müdürü Ayhan Erkovan, SEDAŞ İl ve Bölge Sorumluları ile Tüm çalışanları temsilen 30 kişilik şebeke operasyon ekibi yer aldı. Şebeke operasyon ekip üyelerine ve bölge sorumlularına teşekkür belgeleri il ve ilçe bazında ayrı ayrı teslim edildi.

SEDAŞ İcra Başkanı Bekir Sami Güven, "Yıl başında yaşanan ağır kış şartlarında, kar yağışı ve buzlanmada şebekeye hızla müdahale eden ve elektrik tesislerinde oluşan olumsuzlukları gidermek için son sürat aksiyon alan ve çözüm sağlamak için kar-kış, gece-gündüz demeden yoğun kar yağışı altında da 34 bin 500 Voltluk orta gerim hatlarındaki arızaları onaran, mesai mefhumu gözetmeden, tehlike sınıfı yüksek bu iş kolunda meşakkatli çalışmaları özveriyle yapan ve vatandaşların sürekli elektrik enerjisinden yararlanmalarını, zorlu koşullarda müşteri memnuniyetini de sağlayan ve şu anda da görevleri başında bulunan ekip arkadaşlarımıza sizlerin nezdinde ayrı ayrı teşekkür ediyoruz" dedi.
Daha sonra söz alan Dağıtım Direktörü Dr.Ersan Şentürk ve İşletme Bakım Grup Müdürü Burhan Ak ise zorlu koşullarda takım ruhu ve çevik bir yaklaşım ile süreçlerine destek olan yöneticilere, başarılı performanslarından dolayı tüm çalışanlara, ayrıca SEDAŞ'ın işbirliği içinde olduğu başta AFAD olmak üzere tüm kurumlara ve paydaşlarına teşekkür ettiler"

Kaynak: Bültenler / Güncel

Bekir Sami Güven Marmara Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title