Haberler

Sedanur'un Acılı Annesi İsyan Etti: Kızımın 27'sinde Doğum Günü Var, Ne Olur Bırakın

Güncelleme:

Kars'ın Paslı köyünde 5 gün önce kaybolan Sedanur Güzel'i arama çalışmaları sürüyor. Minik kızın acılı annesi "Kızımın 27'sinde doğum günü. Ne olur kızımı bırakın, doğum gününü kutlayalım" diye isyan etti.

Kars'ın Kağızman ilçesine 30 kilometre uzaklıktaki 80 hane, 350 nüfuslu Paslı köyünde yaşayan Handan-Abdullah Güzel çiftinin 3 çocuğundan en büyüğü Sedanur Güzel, 16 Eylül Pazar günü öğle saatlerinde evlerinin önünde kayboldu. Kızlarından haber alamayan aile fertleri, köylülerle kırsalda arama çalışması yaptı. Uzun süren aramalardan sonuç alınamayınca jandarmaya haber verildi. Paslı Esin Çağdaş İlkokulu'nun 3'üncü sınıf öğrencisi Sedanur Güzel'in bulunması için köylüler seferber oldu. Komandolar, jandarma timleri, AFAD ve UMKE ekipleri, korucular ile köylüler her yerde Sedanur'u aradı. Erzurum İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı kadavra arama köpeği 'Obert' ve iz takip köpeği 'Calisto' saman yığınında arama yaptı.

ARAMA ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

Sedanur Güzel'i arama çalışmaları bugün sabah saatlerinde yeniden başlandı. AFAD ve UMKE ekipleri Kars-Kağızman karayolu kenarındaki köye 4 kilometre uzaklıktaki sazlık alanda arama çalışması başlattı. İnsan boyunu geçen kamışlar nedeniyle sazlık alanda arama yapan ekipler ilerlemekte güçlük çekti. Bölgenin bataklık olması ve zehirli yılanların bulunması ekiplerin işini zorlaştırıyor. AFAD ve UMKE ekipleri bölgede iş makineleri ile ilerlemenin faydalı olacağını bildirdi.

'27'SİNDE DOĞUM GÜNÜ VAR, NE OLUR BIRAKIN'

Kızının geçen yıl trafik kazası nedeniyle beyin kanaması geçirdiğini Erzurum'da 15 gün yoğun bakımda kaldığını söyleyen anne Handan Güzel, "İyileşmesi için günlerce dua ettim. Allah onu bize bağışladı. Sedanur ailenin nazlı kızı. Tam iyileşti derken bu olay oldu. Allah rızası için gören söylesin. Götüren kişi ne olur yavrumu bırakın. 27'sinde doğum günü var. 28'inde doktor kontrolleri yapılacak. Lütfen çocuğumu getirsinler kimseden şikayetçi olmayacağız. Kızımın sonu Leyla gibi olmasın" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Sedanur Güzel Doğum Günü Kağızman Kars 3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (11)

dipnot:

O ŞEREFSİZ HER KİMSE ALDI ÖLDÜRDÜ GÖMDÜ KESİN . . ALLAHIM İNSALLAH BİR YERDE REHİN TUTYORDUR DA BİŞEY OLMADAN KURTULUR. COK ZOR BİŞEY ALLAHIM SABIR VERSIN. YAZIK GÜNAH

17
1
yanıtYanıtla
aaaaaa:

Allah idam çıkarma yetkisi olupta çıkarmayanları bidiği gibi yapsın.

13
1
yanıtYanıtla
AyNur:

INŞALLAH sağ sağlim bulunur,,,kimse cocuklarini gözünün önünden ayirmasin bu aralar,,,biraz daha dikkat edilmeli bence

4
0
yanıtYanıtla
SSK EMEKLİSİ:

BİZLER BU KADAR CAHİL OLDUK DAN SONRA DAHA NE SEDALAR DAHA YOK OLUR GİDER DAHA ÇOK ANA VE BABALARIN YÜREĞİNE KORLARDAN ALEVLER DÜŞER KİMSE DEMİYOR Kİ BUNLAR NEDEN OLUYOR KİMSE BATAKLIK KURUTULSUN ;DEĞİL , , , MİLLET SİNEK PEŞİNDE BATAKLIK KURUMADAN SİNEKLER BİTMEZ . BU VAKA LARDA DA DEVAM EDER . BEN SİZE ŞÖYLE BİR SORU SORAYIM YARIN SIRA KİMDE HANGİ ANA KUZUSU KATLEDİLMEYİ BEKLİYOR ? HANGİ ANA BABANIN YÜREĞİNE ATEŞ DÜŞECEK KİM BU SORUYU BİLİYOR ?

4
0
yanıtYanıtla
TOKATLI:

Ah. yavrum benim. Küçücük beden onca taşı nasıl kaldırsın. İki ayakları merhametsizler, vicdansızlar. nasıl kıydınız. üzerine o taşları koyarken hiç mi içiniz acımadı. canınız yanmadı! Allahım sen koru evlatlarımızı, Şu cani insanların yüreğine sevgi ver, insanlık ver. . . Bir daha duymayalım, taciz, tecavüz, kayıp kız çocukları, toprağa gömülmüş bedenler artık son bulsun! Allah ailesine sabırlar versin. Yapanların tırnak uçlarına kadar acı çeke çeke gebermelerini nasip etsin inşallah. . .

4
0
yanıtYanıtla
Kars lı:

Kars a yaz aylarında o kadar çok ne olduğu bilinmeyen göçebe hayatı yaşayan güneydoğlu lar geliyorki hurda toplamak için kimler neler ne oldukları belli olmayanlar kars''ın 80 bin nüfusu var yazın oluyur 150 bin bunların araştırılıp kim oldukları tespit edilmeli Kras Kras lıktan çıkmış Kraslıdan çok yabancılar var

0
2
yanıtYanıtla
SSSS:

KRAS DEĞİL KARS ÖNCE YAZMAYI ÖĞREN SONRA GÜNEYDOĞULULARA LAF SÖYLE KEPÇUK AĞIZLI.

yanıt2
yanıt0
SSK EMEKLİSİ:

NERELİ OLDUĞU NE OLDUĞU ELBETTE ÇOK ÖNEMLİDİR . AMMA HEPİMİZİN ATASI ADEM AS. DUR. ÖNCE İNSAN OLMAMIZ GEREKMEZ Mİ ?HOŞYA ONUN EVLATLARI OLAN KABİL , HABİLİ KATLETMEMİŞ Mİ ?VELHASIL İNSAN NEFSİNİN KÖLESİ OLURSA GİDECEĞİ YER CEHENNEM DİR .

yanıt0
yanıt0
Mavikurt:

Önce köydeki bütün evler aranmalı ve yakında köy varsa orası da didik didik edilmelidir. . . bir yabancı gelip köyde kızı takip edip kaçırmaz zaten dikkat çeker.

1
0
yanıtYanıtla
kadın:

her birinizin içinde nefret var su yorumları okuyorumda yok karslıymıs adam degılmıs yok sen adammısın yahu ne kadar kavga etmeye meyilli bır mılletız. cocuklarımız ölüyor bız bırbırımızı yıyoruz. ne karlısı ne anadolusu ne erkeği ne kadını insan olmak önemli olan. insanlığımız kaybettiğimiz an dunya cehennemin tam ortası oluyor. ALLAHIM iyi insanlarla karşılaştırsın. insan olmak bize hiçbisey kaybettırmez. tüm cocuklarımızı koruyalım.

0
0
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title