Haberler

Şasemkom'dan Başkan Çiftçi Plaket

Şanlıurfa Sebze ve Meyve Komisyoncuları Derneği (ŞASEMKOM) tarafından düzenlenen geceye katılan Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi'ye teşekkür plaketi verildi.

ŞASEMKOM Dernek merkezinde düzenlenen geceye Şanlıurfa eski Belediye Başkanı İbrahim Halil Çelik, Eski Milletvekili Müfit Yetkin, Şanlıurfa Ticaret Borsası (ŞUTB) Başkanı Mehmet Kaya ve ŞASEMKOM Başkanı Faruk Akbaş ve çok sayıda esnaf katıldı. Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi gecede yaptığı konuşmada, "Özde ve sözde dost doğru olabilmek gerekir. Esnafımıza bu olumlu düşüncesinden ve kadirşinas tavrından dolayı dernek başkanımız Faruk başkanın şahsına teşekkür ediyoruz. 13 ilçemiz için bu ilçelerin kalkınması noktasın Büyükşehir olarak efor sarf ediyoruz. Karacadağ'ın kuzeyindeki yerleşik biriminden Akçakale'nin güneyindeki Pekmezli yerleşik biriminden tutun Birecik mezrasına, en doğudaki Ceylanpınar Yeşilyurt'a kadar bizden hizmet bekliyor. Biz bunların tamamından sorumluyuz. Bu sorumlulukla çalışıyoruz" dedi.

Gecede 16 Nisanda yapılacak olan halk oylamasını da esnafa anlatan Başkan Çiftçi, "Hukukçu olarak biz 18 maddeyi iyi biliriz ancak insanlar artık buna da bakmıyor. İnsanlarımız istikrarlı bir hükumet istiyorum. 5 yılda bir seçim istiyorum. Artık kısa dönemlik hükumetler istemiyorum. Esnaf olarak önüme bakmak istiyorum. Belediye başkanım 3 yılda 6 seçimle karşılaşmasın, 5 yılda bir seçimini yapsın. Bu 5 yıl içerisinde hizmet etsin diyor. Milletin Ankara'ya taşıdığı sivil iradenin iş yapmasını istiyor. Gerek milletvekili olarak, gerek cumhurbaşkanı olarak ve gerekse diğer temsil noktasındaki tüm temsilcileri görevini yapmasını istiyor. 94 yıldır mevcut olan sistem bize şunu gösterdi. Güçlü hükumetler döneminde ülke atağa geçti. Diğer hükumetler döneminde bir ileri iki geri yaptı. Enerjisini sürekli boşa sarf etti. Koalisyon hükumetleri hiçbir zaman bu topluma bu ülkeye bir fayda getirmedi. Güçlü hükumetler çıktığı zamanlarda gerek dışarıda gerekse içeride vesayet zihniyetinde olan insanlar güçlü hükumetlere müdahale etti. Cumhurbaşkanlığı hükumet sistemiyle her şey net belirlenecek. Ülke olarak bunlardan kurtulacağız. Ülke olarak önümüze bakacağız" şeklinde konuştu.

Şanlıurfa eski Belediye Başkanı İbrahim Halil Çelik ve eski Milletvekili Müfit Yetkin birer konuşma yaparak referandumun önemini esnafa anlattı.

ŞASEMKOM Başkanı Faruk Akbaş ise, Büyükşehir Belediyesinin tüm birimleriyle yapılan çalışmalarda esnafa kolaylık sağladığını belirterek Başkan Çiftçi ve daire başkanlarına teşekkür etti.

ŞASEMKOM Başkanı Faruk Akbaş, Büyükşehir Belediye Başkanına ve daire başkanlarına esnafa yaptıkları hizmetten dolayı plaket verdi. - ŞANLIURFA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mehmet Kaya Faruk Akbaş Şanlıurfa Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Beypazarı Maden Suyu yasaklandı mı? Maden suyu sağlığa zararlı mı? Yabani 31. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 31 Nisan Yabani yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kabine toplantısında alınan kararlar! 16 Nisan Kabine Toplantısı sonucu nedir, hangi karar alındı? Kabine Toplantısı bitti mi? SON DAKİKA! Kabine Toplantısı ne oldu, devam ediyor mu? Bahar 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Bahar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Ben Bu Cihana Sığmazam 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Ben Bu Cihana Sığmazam yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Mehmed: Fetihler Sultanı 8. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Mehmed: Fetihler Sultanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 16 Nisan Salı 2024? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor kim kazandı? 16 Nisan Salı Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Alita: Savaş Meleği filmi oyuncuları kim? Alita: Savaş Meleği filmi konusu, oyuncuları ve Alita: Savaş Meleği özeti! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title