Haberler

    Sandra Bullock Çocukları İçin Malikaneye Taşındı

    Hollywood'un ünlü oyuncusu Sandra Bullock'un bir dönem oturup, geçtiğimiz aylarda kiraya verdiği Los Angeles'taki muhteşem malikanesi görenleri kendisine hayran bırakıyor. Genelde dış cephesi gotik stilli evleri tercih eden Sandra Bullock'un evi, egzotik çizgileriyle dikkat çekiyor. 1942 yılında inşa edilen Sunset Bulvarı'ndaki evde üç yatak odası, üç banyo, ısıtmalı havuz, spor odası ve spa bulunuyor.

    Büyük ekran bir televizyonun bulunduğu salonda aydınlatma; tavana yerleştirilen gömme led ışıklar ve sehpa üstü avizelerle sağlanmış. Dore rengi oturma grubunun üzerine açık sarı yastıklar dizilmiş. Yastıklarla aynı tonda olan halının üzerine deniz yıldızı biçiminde paspas serilmiş. Üzerine çok sayıda dergi koyulan ayna sehpa, odanın en şık objesini oluşturmuş.

    Her odada egzotik bitkiler

    Üçgen çatılı yatak odasındaki sütlü kahve tavan pervanesi, aynı renk perdelerle uyumlu hale getirilmiş. Açık kahve halıfleksin üzerine çift kişilik yatak yerleştirilmiş. Koyu renkli boy aynasının eğik açıyla köşeyi kapladığı odanın pencere kenarı, yuvarlak saksılı egzotik bir bitkiyle süslenmiş.

    Ayakları ahşap, klasik bir küvetin bulunduğu banyoda duvarın bir kenarını Rönesans dönemine ait nü bir tablo kaplamış. Açık renk fayanslarla döşenen zeminin üzerine küçük beyaz bir paspas serilmiş. Güzelliğine düşkün olan ünlü oyuncu, banyoda makyaj aynası yerine boy aynasını tercih etmiş.

    Şeffaf sandalyeler fark edilmiyor

    Mutfakta duvarların yanı sıra, tavana da pencereler yaptırılarak bahçe manzarası artırılmış. Krem rengi mutfak dolaplarının üstüne, siyah granit tezgahlar yaptırılmış. Her odada olduğu gibi, burada da küçük de olsa saksılar ihmal edilmemiş. Zemine sarı-gri tonlarda fayansların döşendiği mutfağın pencereleri için sütlü kahve storlar seçilmiş. Sarı ahşap yemek masasının etrafına dizilen metal ayaklı şeffaf sandalyelerin varlığı ilk bakışta anlaşılmıyor.

    Formunu korumayı ihmal etmeyen Sandra Bullock, spor odasına birkaç jimnastik aleti yerleştirmiş. Küçük bir televizyonu olan odaya monte edilen büyük aynayla derinlik algısı yaratılmış. Kenara yerleştirilen bal sarısı komodinin üzerine iki adet masa lambası koyularak aydınlatma tamamlanmış.

    Malikanenin en güzel bölümü

    Ünlü oyuncunun çalışma odasının zeminleri tamamen halı ile kaplanmış. Krem rengi raflar ve komodinin üzeri, bilgisayar ve diğer ofis eşyalarıyla donatılmış. Mutfaktaki şeffaf sandalyelerin ve saksının burada da karşımıza çıktığı odanın pencereleri bahçeye bakıyor.

    Malikanenin en güzel bölümü olan bahçede havuzun kenarına çok sayıda hasır sandalyeler ve koltuklar yerleştirilmiş. Koltuklar beyaz minderlerle konforlu hale getirilirken, belli köşelere bahçe lambaları koyulmuş. Lüks bir garajı olan evin arka tarafı, akşamları şehrin ışıklarıyla süslenen muhteşem manzaraya bakıyor.

    2009 yapımı "The Blind Side" filmiyle Oscar alan Sandra Bullock, sinema dünyasındaki yerini sağlamlaştırmıştı. Evlat edindiği iki çocuğuyla birlikte yaşayan ünlü oyuncu, ev tercihlerini de çocuklarının rahat edeceği şekilde yapıyor.

    Kaynak: Milliyetemlak.com / Emlak

    Sandra Bullock Los Angeles Hollywood Emlak Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title