Haberler

Rüyada silahla vurulmak ne demek? Rüyada silahla vurulmak ama ölmemek, kan akması, ölmek ne demektir?

Güncelleme:

Rüyada silahla vurulduğunu görmenin bir çok anlamı vardır. Bunlardan biri ise sıkıntılı dönemlere girileceği ama kişinin sabır gösterirse bu dönemi daha iyi atlatacağı yönündedir. Rüyada silahla vurulmak ne demek? Rüyada silahla vurulmak ama ölmemek? Diyanet anlamı nedir? Rüyada silahla vurulduğunu görülmesi ve kan akması, Rüyada silahla vurulduğunu görmek ve ölmek ne demektir? Rüyada silahla vurulduğunu görmenin psikolojik yorumu nedir?

Rüyada silahla vurulduğunu görmenin bir çok anlamı vardır. Bunlardan biri isesıkıntılı dönemlere girileceği ama kişinin sabır gösterirse bu dönemi daha iyi atlatacağı yönündedir. Rüyada silahla vurulmak ne demek? Rüyada silahla vurulmak ama ölmemek? Diyanet anlamı nedir? Rüyada silahla vurulduğunu görülmesi ve kan akması, Rüyada silahla vurulduğunu görmek ve ölmek ne demektir? Rüyada silahla vurulduğunu görmenin psikolojik yorumu nedir? İşte detaylar haberimizde...

RÜYADA SİLAHLA VURULMAK NE DEMEK?

Rüyada silahla vurulduğunu görmenin bir çok anlamı vardır. Bunlardan biri isesıkıntılı dönemlere girileceği ama kişinin sabır gösterirse bu dönemi daha iyi atlatacağı yönündedir.
Rüyasında silahla vurulduğunu gören kişi, kendisini mutsuz edecek, kararsız kalmasına neden olacak ve uzun bir zaman ne yapacağını bilemez duruma düşürecek bir haber alacak ve ne yapacağını kestirmekte güçlük çekecektir diye tabir edilir.

RÜYADA SİLAHLA VURULMAK AMA ÖLMEMEK NE DEMEKTİR?

Rüyasında silahla vurulduğunu görmek gönül ilişkisine yorulur. Rüyasında silahlavurulduğunu gören kişi belki karşılık bulacağı belki de karşılık göremeyeceği bir sevdaya tutulacaktır. Rüyasında silahla vurulduğunu görmek kişinin zor zahmetli fakat sonunun güzel ve huzurlu biteceği bir döneme girileceğine delalet eder.

RÜYADA SİLAHLA VURULMAK VE KAN AKMASI GÖRMEK

Rüyanızda, vücudunuzun herhangi bir uzvundan vurulmanıza rağmen ölmediğinizi ve bundan olumsuz etkilenmediğinizi görmek ömrünüzün uzayacağına işarettir. Rüyada vurulduktan sonra kan akması iyi olaylara delalet eder. Eğer gerçek hayatta sağlık problemleriniz varsa, bu rüyayı görmekle sağlığınıza kavuşacağınıza işaret çekiliyor. Bazı rüya yorumcuları, bu rüyayı gören kişilerin ebeveynlerinin de dertlerinin son bulacağı şeklinde yorumluyorlar.

RÜYADA SİLAHLA VURULDUĞUNU GÖRMEK VE ÖLMEK NE DEMEK!

Dünyalık olarak tabir edilir. Rüyasında vurulduğu halde ölmediğini gören kişinin büyük kazanç elde ederek, büyük bir mal sahibi olacağı anlamına gelir. Rüya sahibi zengin olacak ve bolluğa kavuşacaktır.

RÜYADA KARNINDAN VEYA GÖĞSÜNDEN VURULMAK

Rüyada karnından veya göğsünden vurulmak, devlet kapısına işarettir. Rüyayı gören kişi, kamu kurumunda çalışmıyorsa, devlet kapısının açılacağı ve bir kamu kurumunda göreve başlayacağı şeklinde rivayet ediliyor. Bu rüyayı gören kişi devlet kapısında çalışıyorsa, statüsü artıp, maddi kazanç sağlayacaktır. Şayet kişi devletle iş yapıyorsa, devletle olan ilişkilerinin düzene gireceği ve kazançlar elde edeceğine delalettir.

RÜYADA BACAĞINDAN VEYA KALBİNDEN VURULMAK

Rüyada bacağından veya kalbinden vurulmak rüya tabircileri tarafından hayra yorulur ve müjdeli haber olarak kabul edilir. Bu rüyayı gören kişi gerçek hayatta bir hastalıktan şikayetçiyse, hastalıktan kurtulup, sağlığına kavuşacağına işarettir.

Gerçek hayatta fakir olan kişi, bu rüyayı gördüğünde, fakirlikten kurtulup, refaha erişeceği şeklinde yorumlanıyor. Üzüntü ve keder içindeyken bu rüya görüldüğünde, sıkıntı ve dertlerin son bulup, huzura ve selamete erişeceğine işaret çekiliyor.

Rüyada kalbinden vurulan kişi bir gönül ilişkisine girer. Bu rüya genellikle âşık olmakla yorulmaktadır. Kalbinden vurulan kimse bazen de kendisine uygun olmayan ve sonradan zarar göreceği bir kişi ile gönül ilişkisine girer ve bu ilişki sonucunda oldukça büyük bir üzüntü yaşar. Bazen de kalpten vurulma kişinin içinde taşıdığı öfke, nefret, kin gibi duygulardan kurtulmasına ve duyguların yok olmasına da işaret etmektedir.

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Gündem Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title