Haberler

    Road To London Gösterime Girdi!

    Türkiye’nin ilk olimpik cimnastikçisi Göksu Üçtaş’ın hikayesi’nin anlatıldığı “Road to London” isimli kısa film, yirmi şehirde yüzden fazla salonda gösterime girdi.

    Gaziantep'te doğan ve beş yaşında cimnastiğe başlayan Göksu üçtaş on altı senelik çalışmanın ardından Olimpiyat elemelerini kazandı. Olimpiyat oyunlarından kısa süre önce ağır bir sakatlık geçirmesine karşın, büyük bir özveride bulunarak Londra'da düzenlenen 30. Olimpiyat Oyunları'nda ülkemizi temsil etti.

    Göksu üçtaş'ın yaşam alanı ve antrenmanlarını konu alan "road to london" geçtiğimiz hafta Cinemaxim sinemalarında yaklaşık seksen salonda film önlerinde gösterime girdi. Aldığı yoğun ilgiden ötürü, filmin sponsorlarından biri olan Cinemaximum gösterimleri yirmi şehirde yüzden fazla salona taşıdı. Filmin bir diğer sponsoru olan Fida Film'in de dağıtıma başlamasıyla kısa bir sürede bu sayının iki yüze ulaşması bekleniyor.

    Festival Galası'nı Antalya Altın Portakal Film Festivali'nde yapacak olan "road to london" önümüzdeki aylarda Türkiye'yi uluslararası pek çok festivalde temsil edecek. Kısa bir süre sonra www.Turkweb.tv'de yayınlanmaya başlayacak film internet üzerinden de izleyiciyle buluşacak.

    Aheste Film'in yapımını üstlendiği ve pek çok sporcunun hikayesinin anlatılacağı kısa film serisinin ilk halkası olan "road to london" kendisi de eski bir sporcu olan Efe öztezdoğan tarafından yazılıp yönetildi. İlk kısa filmi "altyazı" ile başta Altın Koza olmak üzere pek çok ulusal ve uluslararası festivalde ödül alan Efe öztezdoğan, önümüzdeki günlerde Yavuz Bingöl ve Selen Uçer'in rol aldığı Türk - Yunan ortak yapımı ikinci filmi "sabah-öğle-akşam"ın galasını eş zamanlı olarak Altın Koza ve Drama Film Festivalleri'nde yapacak.

    Filmin Künyesi:

    Yapımcı Firma: Aheste Film

    Yapımcı: Cem Doruk, Efe öztezdoğan

    Ortak Yapımcı: Adnan Akdemir

    Yazan ve Yöneten: Efe öztezdoğan

    Görüntü Yönetmeni: Meryem Yavuz

    Yardımcı Yönetmen: Cem öztüfekçi

    Uygulayıcı Yapımcı: Cem Doruk

    Kurgu: Efe öztezdoğan

    Ses Tasarımı: Cenker Kökten

    Antrenör: Mergül Güler

    Sponsorlar: www.Turkweb.tv, Cinemaximum, Fida Film, Fidalab

    Kaynak: Womenist.net / Kültür Sanat

    Göksu Üçtaş Gaziantep Türkiye Londra Kültür Sanat Haberler

    Bakmadan Geçme

    Beşiktaş Ankaragücü maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! BJK Ankaragücü maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Diyarbakır Belediyesi bayrak olayı ne? Belediye meclisinden kaldırıldı mı? Beşiktaş Ankaragücü maçı CANLI izle! 19 Nisan BJK Ankaragücü Konferans Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 21 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 21 Nisan Pazar burç yorumları nedir? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kızılcık Şerbeti 68. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sarı kod uyarısı nedir? İşte MGM Sarı kod uyarısının anlamı Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 671. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 52. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? 19-20 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? NO Pelicans Sacramento Kings NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Miami Heat Chicago Bulls NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE!
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title