Haberler

İkisi de kendi adamını istiyor! Özel ile İmamoğlu'nu karşı karşıya getiren 4 il

Güncelleme:

İstanbul, Ankara, Bolu gibi kentlerde adaylarını açıklayan CHP'de diğer iller için de hummalı bir çalışma yürütülüyor. CHP Genel Başkanı Özgür Özel ile İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun özellikle İzmir, Artvin, Çanakkale ve Tekirdağ adaylarının kim olacağı konusunda anlaşamadığı öğrenildi.

31 Mart 2024 tarihinde yapılacak yerel seçimler öncesinde siyasi partiler hummalı bir çalışma içerisinde. CHP de bu kapsamda ince eleyip sık dokuyor. Ancak Genel Başkan Özgür Özel ile İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun İzmir, Artvin, Çanakkale ve Tekirdağ için adaylar konusunda anlaşamadığı öne sürüldü.

MYK'DA BİRÇOK İL VE İLÇE İÇİN ADAYLAR BELİRLENDİ

CHP Merkez Yönetim Kurulu (MYK) ve Parti Meclisi (PM), geçtiğimiz günlerde Genel Başkan Özgür Özel başkanlığında parti genel merkezinde toplandı. CHP, 3'ü büyükşehir 9 il dahil 126 seçim çevresinde belediye başkan adaylarını açıkladı. Çanakkale Belediye başkan adayının Muharrem Erkek, Kırşehir Belediye başkan adayının Selahattin Ekicioğlu, Bartın Belediye başkan adayının Muhammet Rıza Yalçınkaya, Amasya Belediye başkan adayının Turgay Sevindi, Ardahan Belediye başkan adayının Faruk Demir ve Kütahya Belediye Başkan adayının da Eyüp Kahveci olmasının kararlaştırıldığı duyuruldu.

YAVAŞ, ÖZCAN VE İMAMOĞLU YENİDEN ADAY

CHP, 14 Aralık'ta da 4'ü büyükşehir olmak üzere, 220'den fazla seçim çevresinde belediye başkan adaylarını açıklamıştı. Ankara'da Mansur Yavaş, İstanbul'da Ekrem İmamoğlu, Bolu'da Tanju Özcan yeniden aday gösterilmişti. CHP'nin Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ise Ahmet Akın olmuştu.

4 İLDE KRİZ PATLAK VERDİ

Gelişmeler dikkatle takip edilirken CHP'nin çiçeği burnunda Genel Başkanı Özgür Özel ile parti içinde belirli bir hakimiyeti olan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun 4 il için anlaşamadığı öğrenildi. Kulislerde iki ismin; İzmir, Artvin, Çanakkale ve Tekirdağ belediye başkan adayları için ortak bir noktada bulaşamadığı konuşuluyor.

Gözde Nur Bayar
Haberler.com - Politika

Ekrem İmamoğlu Çanakkale İstanbul Tekirdağ Artvin Ankara İzmir Bolu Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Bedelli askerlik ne kadar olacak 2024? Dilber hangi kanalda? Dilber dizi nasıl izlenir? LA Clippers Dallas Mavericks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 3 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Boston Celtics Miami Heat NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 3 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Roma Bayer Leverkusen maçı CANLI izle! 2 Mayıs Roma B.Leverkusen maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? YENİŞEHİR EVLERİ Emlak Konut THY ARNAVUTKÖY konut kura çekilişi ne zaman? CANLI izleme linki var mı? Chelsea Tottenham maçı CANLI izle! 2 Mayıs Chelsea Tottenham maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Özgür Özel ne konuştu? Erdoğan-Özel görüşmesinin sonuçları! Hudutsuz Sevda 31. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sakla Beni 27. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs Sakla Beni yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 2 Mayıs günün maçları nereden izlenir? Aldatmak 69. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? 2-3 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Kül Masalı 11. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500

Yorumlar (21)

deniz GÜNER:

35 yıllık chp'liyim CHP'den başka kimseye oy vermedim bu sefer imamoğlu'na kesinlikle sülalece oy vermeyeceğiz gidişini izleyeceğim kılıçdaroğlu'nu nasıl gönderdiyse

114
83
yanıtYanıtla
Beşiktaşlı Genç:

yazdı akpli.

yanıt80
yanıt61
sade vatandaş:

haaaaa öyemi iyiki söyledin yav bende oy vermiyivereyim öyleyse

yanıt37
yanıt23
bekir yapici:

DENIZ GÜNER chp´liler kendini kurnaz zanneden saftirik trollerin yorumlarini yemez.

yanıt18
yanıt23
Benim Kkk:

Bunlar memlekete hayirli is yapmaz dertleri muslugun basinda durmak

65
29
yanıtYanıtla
hakan er:

senin adamın benim adamım hizmet hakgetire millet sürü zaten

56
8
yanıtYanıtla
Yusuf Zuleyha:

her ise imamoglunu neden karistiriyorsunuz?cok fazla yuz veriyorsunuz adama yakinda ozgurunde ayagini kaydirir bu eko cok tehlikeli cokk

44
10
yanıtYanıtla
hakan er:

istanbul bu imamoğlunu seçmez ahada görürsünüz çok antipatik oldu

41
8
yanıtYanıtla
Yusuf GÜÇLÜ:

İyide bundan imamogluna ne? Bir belediye başkanı sınırlarını bilmeli

38
0
yanıtYanıtla
Zübeyir Kıvrak:

CHP'DE: USTA KİM, ÇIRAK KİM, YAMAK KİM??? KESİNTİSİZ KARGAŞAYA DAYAK KİM??? ANLAMADIK GİTDİ??? BİR TARAFA TEK ADAM DİYORLAR... DİĞER TARAFDA ÇOK ADAM VAR SONUÇ BÖYLE!!!

34
0
yanıtYanıtla
Tüm 21 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title