Haberler

Gökçek laf attığına bin pişman oldu: Sen bir soytarısın, kes sesini

Güncelleme:

TBMM'de DEM Parti'nin "Taksim Gezi Parkı olayları"na ilişkin grup önerisi tartışılırken ortalık karıştı. Öneriyle ilgili kürsüde konuşan DEM Parti Antalya Milletvekili Hakkı Saruhan Oluç, kendisine laf atan AK Parti Ankara Milletvekili Osman Gökçek'e "Kes sesini, burası soytarılığın yeri değil. Ailesinden ayıplı bir adamsın, boş boş konuşma. Sen bir soytarısın. Adam ol laf dinle." dedi.

Türkiye Büyük Millet Meclisi Genel Kurulu'nda, Dem Parti'nin "Taksim Gezi Parkı olayları"na ilişkin grup önerisi sırasında tansiyon yükseldi. Kürsüde konuşan DEM Parti Antalya Milletvekili Hakkı Saruhan Oluç ile AK Parti Ankara Milletvekili Osman Gökçek arasında sözlü tartışma çıktı.

DEM Partili Oluç, partisinin grup önerisi üzerine yaptığı konuşmada Gezi olaylarını hatırlatarak iktidarın o dönemde elindeki kolluk kuvvetleriyle göstericilere ağır bir saldırı gerçekleştirdiğini savundu.

TBMM'den tansiyon yükseldi: Ailesinden ayıplı bir adamsın, boş boş konuşmaDEM Parti Antalya Milletvekili Hakkı Saruhan Oluç

"AİLESİNDEN AYIPLI BİR ADAMSIN, BOŞ BOŞ KONUŞMA"

Oluç'un konuşmasına, AK Parti sıralarından Osman Gökçek tepki gösterdi. Oluç, Gökçek'i susturmaya çalışırken "Kes sesini, burası soytarılığın yeri değil. Ailesinden ayıplı bir adamsın, boş boş konuşma. Sen bir soytarısın. Adam ol laf dinle." ifadelerini kullandı.

TBMM'den tansiyon yükseldi: Ailesinden ayıplı bir adamsın, boş boş konuşmaAK Parti Ankara Milletvekili Osman Gökçek

"GEZİ PARKI OLAYLARI TERÖR EYLEMİ"

DEM Partili Oluç'tan sonra söz alan Gökçek ise, Gezi Parkı eylemlerinin terör eylemleri olduğunu, bu eylemler sırasında Mustafa Kemal Atatürk ile terör örgütü elebaşı Abdullah Öcalan'ın fotoğraflarını yan yana asanların bugün özgürlüklerden bahsettiğini söyledi.

Kaynak: Haberler.com / Politika

Hakkı Saruhan Oluç Osman Gökçek Milletvekili DEM Parti AK Parti Tansiyon Antalya Ankara Taksim Politika Güncel Haberler

Trafikteki Kürtçe uyarılara yazılan, 'Türkiye Türk'tür Türk kalacak' yazısı Van'ı karıştırdı

Trafikteki Kürtçe uyarılara yazılan, "Türkiye Türk'tür Türk kalacak" yazısı Van'ı karıştırdı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Netanyahu'nun ABD Kongresi'ndeki konuşmasına ilk tepki

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Netanyahu'nun ABD Kongresi'ndeki konuşmasına ilk tepki

Küfeyi sırtına alan Özgür Özel'den Erdoğan'a erken seçim çağrısı: Biz taşırız

Küfeyi sırtına alan Özgür Özel'den Erdoğan'a erken seçim çağrısı: Biz taşırız

Bakmadan Geçme

27-28 Temmuz Konya elektrik kesintisi listesi! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Temmuz 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Temmuz Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? Sancaktepe, Avcılar, Esenler elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Elektrikler ne zaman gelecek? Ankara Keçiören, Altındağ, Ayaş elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Ataşehir hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Ataşehir nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Kadıköy hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Kadıköy nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Beykoz hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Beykoz nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Küçükçekmece hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Küçükçekmece nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Instagram bu hikayeye erişilemiyor hatası! (ÇÖZÜMÜ) Instagram bu hikayeye erişilemiyor ne demek, neden olur? Cihan Çanak bozkurt işareti mi yaptı? UEFA Cihan Çanak'a ceza verecek mi? Rüyada birinin öldüğünü duymak ne anlama gelir?
Ağır işkence ölüm getirdi! İsrail hapishanesindeki Hamas lideri Ebu Arra hayatını kaybetti

Ağır işkence ölüm getirdi! İsrail hapishanesindeki Hamas lideri Ebu Arra hayatını kaybetti

500

Yorumlar (51)

Sinan Bulduk:

DEM partilileri de sokak köpekleri kanununa dahil edin.

1498
729
yanıtYanıtla
Alirıza Tunç:

dem bu meclisin gururudur

573
1323
yanıtYanıtla
Baba Yabgu:

Zigthtir gothe

yanıt489
yanıt136
Harun EROĞLU:

Dikerim öyle gruru

yanıt518
yanıt184
Son Yörük:

Zamani gelince sizlerde sari poset olacaksiniz õtmeyin bukadar.

yanıt134
yanıt75
İbrahim Demirel:

Dem partinin karşısında sevmediğim bir adam bile olsa onu desteklerim.

950
491
yanıtYanıtla
ORHAN GÜVEN:

Sende onun gibi birisin....

yanıt230
yanıt325
İbrahim Demirel:

Hayırdır terörü desteklemiyorum diye mi zorunuza gidiyor? 40 yıldır Benım askerim polisim öğretmenim şehit edildi, çıkıp da örgütün siyasi kolunu mu destekleyim ?

yanıt208
yanıt55
Zeki null:

Bu adama da hiç hak vereceğim aklıma gelmezdi....

715
231
yanıtYanıtla
VATAN SEVER:

en çok üzücü tarafı bu meclise bakarmısın bir birine laf sayınca o tarafı haklı görebiliyoruz

yanıt5
yanıt1
Tüm 51 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title