Haberler

2028'de Cumhurbaşkanı adayı olacağını açıklayan Sinan Oğan'ı sadece 48 kişi dinledi

Güncelleme:

Türkiye İttifakı Partisi'nin Mersin il başkanlığı açılışında konuşan Sinan Oğan, "İnşallah 2028'de sağın ortak adayı olacağım." dedi. Açılışta sadece 48 kişiye konuşan Oğan, 2023'te ikinci tura kalan cumhurbaşkanlığı seçimi için "Altılı Masa adayını cumhurbaşkanı seçtirseydik Türk ekonomisinde kriz olacaktı." ifadelerini kullandı.

2023'teki Cumhurbaşkanlığı Seçimi'nin ikinci tura kalmasında ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın tekrar seçilmesinde kritik bir rol oynayan Sinan Oğan, Türkiye İttifakı Partisi'nin Mersin İl Başkanlığı açılışında 48 kişiye hitap ederek 2028'de sağın ortak cumhurbaşkanı adayı olacağını duyurdu.

"ALTILI MASA ADAYINI SEÇTİRSEYDİK EKONOMİDE KRİZ OLACAKTI"

Katılan kişi sayısının az olduğu açılış töreninde geçen yıl yapılan seçimlerle ilgili dikkat çeken ifadeler kullanan Oğan, "Biz ikinci turda hangi adayı destekleyeceğimize karar vermeden önce, seçimlerin ikinci tura kalacağını, seçimlerde Türk milliyetçilerinin kilit pozisyonunda olacağını, seçimlerde HDP'yi kilit olmaktan çıkaracağımızı ve seçimlerin merkezine Türk milliyetçilerini oturtacağımızı, seçimlerin ikinci turunda Türk milliyetçileri kimi desteklerse onun kazanacağı sözünü vermiştik." dedi.

Sinan Oğan: 2028'de sağın ortak adayı olacağım

"KILIÇDAROĞLU ÜLKEYİ TEKRAR SEÇİME GÖTÜRECEĞİNİ SÖYLEDİ"

İkinci tura kalan Cumhurbaşkanlığı Seçimi sürecinde CHP lideri ve Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kılıçdaroğlu ile yaptığı görüşmenin ayrıntılarını da paylaşan Oğan, "Millet İttifakı parlamento çoğunluğunu kazanamamış ve seçimlerin ilk turunda da mevcut Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 4-5 puan gerisinde kalmıştı. Kılıçdaroğlu ile masaya oturduk kendisine şu soruyu sordum: Kılıçdaroğlu, siz parlamentoda çoğunluğu beklentilerin aksine kazanamadınız. Peki, Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde sizi desteklediğimiz takdirde sizin cumhurbaşkanı olmanız durumunda parlamentoyla nasıl çalışacaksınız? Sizin gönderdiğiniz karar ve kararnameler parlamentodaki Cumhur İttifakı çoğunluğuyla geri geldiğinde ne yapacaksınız? Ülke ekonomisi son 3 senedir 2023'te ifade etmiştim bunu, kötü yönetiliyordu ve maalesef ki ekonomimiz oldukça kırılgan bir noktadaydı. Siz ülkenin bir krize girmesini, parlamento ve Cumhurbaşkanlığı çatışmasıyla ülkede oluşacak bir krizi nasıl önleyeceksiniz? dediğimde, 'Bunu önlemek maalesef ki mümkün olmayacak' dedi. 'Peki çözümünüz nedir?' dediğimde, cumhurbaşkanı seçildiği takdirde ülkeyi yeniden seçime götüreceğini ifade etti." şeklinde konuştu.

Sinan Oğan: 2028'de sağın ortak adayı olacağım

"2028'DE SAĞIN ORTAK ADAYIYIM"

Oğan, "İnşallah 2028'de sağın ortak adayı olacağım. Türk sağını birleştiren bir lider olarak Türkiye'yi yönetecek bir isim olma hedefim var" sözleriyle cumhurbaşkanlığı adaylığını da duyurdu.

Kaynak: Haberler.com / Politika

Cumhurbaşkanlığı Seçimi Altılı Masa Sinan Oğan Türkiye Mersin Politika Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan imzaladı! Kamuda tek maaş dönemi başlıyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan imzaladı! Kamuda tek maaş dönemi başlıyor

Proje hayata geçirildi! Manisa'da ekmek 5 lira, su ise 1 lira oluyor

Proje hayata geçirildi! Manisa'da ekmek 5 lira, su ise 1 lira oluyor

Arka Sokaklar'ın Pınar'ıydı! İşte oyunculuğu bırakıp Giresun'a yerleşen Pınar Aydın'ın son hali

Arka Sokaklar'ın Pınar'ıydı! İşte oyunculuğu bırakıp Giresun'a yerleşen Pınar Aydın'ın son hali

Bakmadan Geçme

26 TEMMUZ BİM AKTÜEL KATALOĞU || BİM'de bu cuma hangi ürünler var? İşte BİM aktüel indirimli ürünler listesi İlkin Aydın kimdir? İlkin Aydın kaç yaşında, nereli? İlkin hangi takımda oynuyor? Time dergisine göre dünyadaki en iyi 100 rotada yer alan ilimiz neresi? Türkiye'de hangi şehir ilk 100'e girdi? Çakallarla Dans 7 ne zaman vizyona girecek? Çakallarla Dans 7 konusu ne? Trendyol Süper Lig ne zaman başlıyor? Süper Lig 1. Hafta maçları! Sezonun ilk maçı ne zaman oynanacak? YKS TERCİH ROBOTU || YKS tercihleri nasıl yapılır? ÖSYM Ön lisans- Lisans Üniversite bölümleri ve puanlarına nereden bakılır? 26 TEMMUZ GÜNCEL ALTIN FİYATLARI ll Gram altın ne kadar? Çeyrek, yarım, tam altın ne kadar? Paris Olimpiyatları'na Türkiye'den kimler katılacak? Olimpiyatlarda hangi branşlarda yarışılacak? SAĞLIK BAKANLIĞI İLLER ARASI TAYİN KURA ÇEKİMİ CANLI İZLE #128308 Sağlık Bakanlığı isteğe bağlı il dışı atama kurası ne zaman, saat kaçta? YKS tercihleri ne zaman? YKS 2024 tercih kılavuzu yayınlandı mı? Tuğba Şenoğlu yerine İlkin Aydın mı kadroya alındı? İlkin Aydın'ın sakatlığı bitti mi? Kamuda tek maaş dönemi başlıyor! Kamuda tek maaş ne demek? Pi'nin Yaşamı gerçek hayat hikayesinden mi uyarlandı? Pi'nin Yaşamı konusu ne? Pi'nin Yaşamı ne anlatıyor? 26 TEMMUZ TV YAYIN AKIŞI || Bugün televizyonda neler var? TRT1, ATV, Kanal D, Show TV, TV8, Star TV, NOW BUGÜN HANGİ MAÇLAR VAR? 26 Temmuz günü maç var mı, hangi kanaldan yayınlanıyor, şifresiz mi?
Arda Güler'in tatil pozları olay oldu! Bu kareleri gören Carlo Ancelotti, apar topar teknik ekibiyle görüştü

Arda Güler'in tatil pozları olay oldu! Bu kareleri gören Carlo Ancelotti, apar topar teknik ekibiyle görüştü

500

Yorumlar (86)

Armagan Cakir:

Satılık soğan

1216
21
yanıtYanıtla
YalancıSavar:

Kandile kaça saatınız siz

yanıt6
yanıt44
Metehan Eryilmaz:

Dalga geçmiş resmen. Ekonomide kriz olurmuş. Şu an yok sanki.

928
49
yanıtYanıtla
Özcan Özcan:

kendisi adına konuşmuş soğan.Onda kriz falan yok şuan aşırı zengin birisi.

yanıt622
yanıt28
Özcan Özcan:

SARAYA YARDAKÇILIK YAPACAK ELEMAN ARANIYOR??????

674
48
yanıtYanıtla
Ilker Akil:

Dansöz Sogan.

662
35
yanıtYanıtla
Özcan Özcan:

BEN TÜRKÜM BENİM FİLİSTİN DİYE BİR DAVAM YOK.

192
264
yanıtYanıtla
Yusuf Adıyaman:

Sen önce insan ol insanlığın devreye girsin ırklığın değil

yanıt238
yanıt90
Murat Kara:

ben önce ialmamı Allahını kuluyum dünyada tek yerde çocuklar katlediliyor yakılıyorlar ve benim kutsalım olan peygamberimiz miraca çıktığı yerdir kudus ve mescidi aksadır.ben İslam olarak elbetki davamdır

yanıt114
yanıt42
Hkan:

Tarihini araştır Türklü'ğün büyüklüğünü öğren ondan sonra gel yaz buraya

yanıt19
yanıt5
Tüm 86 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title