Haberler

Seccadeye ayakkabı ile basması gündem olan Kılıçdaroğlu'ndan yeni açıklama: Operasyon yapıyorlar

Güncelleme:

Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, seccadeye ayakkabı ile bastığı fotoğrafı üzerinden kendisini eleştirenlere yanıt verdi. İktidar temsilcilerinin kendisine operasyon yaptığını belirten Kılıçdaroğlu, "Yerdeki seccadeyi görmedim. Ben onların operasyonunu umursamam. Ben samimi olarak üzgünüm, bunu ifade edeyim. Ailem hiçbir kutsala saygısızlık etmez. Bu benim hayat tarzıma, varoluşuma aykırı. Böyle iftiralardan, operasyonlardan siz samimi Müslümanlara sığınıyorum" dedi.

Millet İttifakı, Saadet Partisi'nin ev sahipliğindeki iftar etkinliğinde buluştu. Programda konuşan cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, seccadeye ayakkabı ile bastığı fotoğraf üzerinden yapılan eleştirilere yanıt verdi.

"BEN SAMİMİ OLARAK ÜZGÜNÜM"

İktidar tarafından hedef gösterildiğini söyleyen Kılıçdaroğlu, "Yerdeki seccadeyi görmedim. O kare üzerinden operasyon yapıyorlar. Açıkça söyleyeyim. Ben onların operasyonunu umursamam. Ben samimi olarak üzgünüm, bunu ifade edeyim." dedi.

"AİLEM ASLA VE ASLA HİÇBİR KUTSALA SAYGISIZLIK ETMEZ"

Kılıçdaroğlu sözlerine şöyle devam etti: "Ailem, eşim, çocuklarımız asla ve asla hiçbir kutsala saygısızlık etmez bunu da bilmenizi isterim. Bu benim hayat tarzıma, varoluşuma aykırı. Böyle iftiralardan, operasyonlardan siz samimi Müslümanlara sığınıyorum"

NE OLMUŞTU?

Kılıçdaroğlu'nun katıldığı bir iftar programında verdiği poz tartışma yarattı. Kılıçdaroğlu'nun seccadeye ayakkabı ile basması gündem oldu. Görüntüler üzerine sosyal medyadan açıklama yapan Kılıçdaroğlu, "Üzgünüm, seccadeyi göremediğim için çok üzgünüm. Dünyada kimseyi incitmek istemem, hele milletimi asla. Buradan istismarcılık yapanları ve kullandıkları propaganda aparatlarını da milletimizin vicdanına bırakıyorum." ifadelerini kullandı. Ancak Kılıçdaroğlu'nun fotoğrafı iktidar kanadının tepkisini çekti.

Mesut Şahin
Haberler.com - Politika

Kemal Kılıçdaroğlu Millet İttifakı Operasyon Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (66)

Mehmet Öztürk:

kendi kendine operasyon yaptın ya laaa :-)

78
30
yanıtYanıtla
Ahmet Say:

Sana kim operasyon yapsın sen kendi kendini bitiriyorsun zaten

79
28
yanıtYanıtla
Ercan akdeniz:

he operasyon yapanlar sen fotoğraf çektirirken ayaklarının altına seccade serdi değil mi? okuduğunu anlamayan ne konuştuğunu bilmeyen şehirleri ülke zanneden eğri doğru doğruyu eğri gören nasıl bir adamsın sen ya?!

75
30
yanıtYanıtla
Yunus Çoban:

Şimdi kalkar Kontrollü seccade der.. Gözünün önünü göremeyen adam,ülkenim sorunlarını ve geleceğini mi görecek.

52
3
yanıtYanıtla
Tarih tarih:

Kemal kilicdaroglu başörtüsü için diyorduki; 1 metrekare bez parçası. Tamam sen seccadeyi görmedin diğer 3 kişi veya resim çekendemi görmedi ?

43
4
yanıtYanıtla
Sadık:

Ayagını zorlamı götürdüler seccadenin üzerine, birde başkalarını suçluyorsun.

43
3
yanıtYanıtla
H do:

Pek çok batı kafalı laik chp li gibi islam umrunda değil bu bir. Ikincisi İslam'ın değerlerini bilmiyor ki saygısı olsun. Üçüncüsü her zaman aynı vır vır benim suçum değil başkalarının. SSK yi batırdım benim suçum değil...

31
11
yanıtYanıtla
Bekir Yılmaz:

Senin her konuda nekadar samimi olduğunubu millet gayetiyi biliyor

37
2
yanıtYanıtla
Musti40 :

Abiciğim her halin bi ayrı yapmacık, DOĞAL KENDİN OL, bizler aptal değiliz, gözümüze fili hareketlerinle sokuyorsun zaten düşünce ve ideolojini! Müslüman değilsin ve yanındakilerde kesin HALKTAN çok sana yakınlardır! RAHAT OL YAPTIM BİLMİYORDUM DE! Yada ne var bunde de

31
7
yanıtYanıtla
Arman Usa:

Bir islam evine ayakkabi ile nasil giriyorsun? Oyumu sana verecektim ama bizden degilsin degerlerimize hizmet etmiyorsun

31
6
yanıtYanıtla
Tüm 66 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title