Haberler

Samsun politika haberi | AK Parti'li Karaaslan, Samsun'da vatandaşlarla buluştu Açıklaması

Güncelleme:

Samsun politika haberine göre AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, "Türkiye artık itaat eden, sıraya giren, artık bekleyen ülke olmaktan çıktı.

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, "Türkiye artık itaat eden, sıraya giren, artık bekleyen ülke olmaktan çıktı. Bugün lider olan, artık masada Türkiye yoksa çözüm üretilemeyen bir noktaya geldik." dedi.

Karaaslan, Asarcık ve Ladik ilçelerinde vatandaşlarla bir araya geldi.

Ladik ilçesinde esnaf ziyaretinde bulunan Karaaslan, "Kovid-19 sürecinde Samsun'da bütün esnaf temsilcilerimizle bir araya gelerek sorunların çözümü konusunda gayret gösterdik. Zorlu bir süreç geçirdik ve atlattık. İnşallah bundan sonra da azalarak bitecektir diye düşünüyorum." dedi.

Bu süreçte ülke ve kent ekonomisi ile küresel ekonominin yara aldığını anlatan Karaaslan, "Ama milletimizin sabrı ve özellikle çalışkanlığı, Türkiye'nin gücüne güç kattı. Sayın Cumhurbaşkanımız da sahadan gelen bu sesi asla yanıtsız bırakmadı. Esnafımız hangi konuda zora düşse o konuyla ilgili iyileştirme yapıldı ki biz bu süreci diğer ülkeler gibi yaşamadan hamd olsun atlattık." ifadesini kullandı.

Karaaslan, AK Parti'nin 20 yıldır iktidarda olduğuna işaret ederek, şunları kaydetti:

"Çok büyük sorunları çöze çöze ve engelleri yıka yıka Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde bugünlere kadar geldik. Ülkemizi hep daha ileriye doğru götürme gayreti içinde olduk. Günlük sorunlar, hayatımızı etkileyen problemler, çözümlenmesini beklediğimiz sorunlarımız olabilir, hepimizin var. Siyasetçilere düşen bunları çözme iradesi göstermektir.

Bugüne kadar her sorunu nasıl çözdüysek, bundan sonra da çözmek için çalışmaya devam edeceğiz. Biz sırtımızı sadece milletimize dayıyoruz ve gücümüze milletimizde alıyoruz. Sayın Cumhurbaşkanımızın söylediği bir şey var, 'Biz 2023 yılını sadece bir seçim yılı olarak görmüyoruz'. Evet, 2023 yılındaki seçim çok çok önemli, hayati nitelikte önemli ama aynı zamanda Cumhuriyetimiz, kuruluşunun 100. yılının ardından ikinci yüz yılına başlıyor. Türkiye artık gelişmekte olan ülke olmaktan çıkıp gelişmiş ülke statüsüne geçmek için mücadele veriyor. Türkiye artık itaat eden, sıraya giren, artık bekleyen ülke olmaktan çıktı. Bugün lider olan, artık masada Türkiye yoksa çözüm üretilemeyen bir noktaya geldik."

Kaynak: AA / Politika

Togo Cumhuriyeti AK Parti Türkiye Samsun Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title