Haberler

Pınarbaşı, gece gündüz sahada

Güncelleme:

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Av. M. Faruk Pınarbaşı, gece gündüz sahada halka 28 Mayıs seçimlerinin önemini anlatmaya devam ediyor.

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Av. M. Faruk Pınarbaşı, gece gündüz sahada halka 28 Mayıs seçimlerinin önemini anlatmaya devam ediyor. Pınarbaşı, sabahın ilk ışıklarından gecenin geç saatlerine kadar gerek halk toplantıları gerekse hane hane ziyaretlerle seçimlerin önemini anlatıyor.

Birecik İlçesindeki iki dönem belediye başkanlığı yapan, son seçimlerde başkanlığa aday olmayan ancak, elde edilen başarıda önemli pay sahibi olan Av. M. Faruk Pınarbaşı, gittiği her yerde sevgi gösterileriyle karşılanıyor. Oturan değil koşan, susan değil konuşan vekil olarak, halka hizmet vereceğini anlatan Pınarbaşı, 28 Mayıs'ta rekor oy patlamasıyla Türkiye Cumhuriyeti'nin 13'ncü Cumhurbaşkanının dünya lideri Recep Tayyip Erdoğan olacağını belirterek, "Halkımız, 14 Mayıs seçimlerinde 323 milletvekili ile meclis çoğunluğunu verdi. Cumhurbaşkanlığında da yüzde 49,5 oy oranıyla Cumhurbaşkanımıza olan sevgisini gösterdi. Yeter mi? yetmez. Halkımız 28 Mayıs'ta da kıymetli Cumhurbaşkanımız için sandıkları patlatacak" dedi.

Türkiye Yüzyılı'nı anlatıyor

Seçim bölgesi Birecik ve Halfeti başta olmak üzere merkezden en ücra mahallelere kadar karış karış gezen Pınarbaşı, şunları kaydetti:

"28 Mayıs'ta başlayacak Türkiye Yüzyılı; gençlerimizin, kadınlarımızın, çocuklarımızın, esnafımızın, memurumuzun, işçimizin kısaca tüm halkımızın yüzyılı olacak. Son 20 yılda Türkiye'nin nereden nereye geldiğinin halkımız farkında. Bundan dolayıdır ki; kara propagandadan medet umanlara halkımız prim vermiyor. Bu iktidar bu kadar güçlü olmasaydı, pandemi gibi bir çağın vebası, Rusya-Ukrayna savaşı, yüzyılın afeti, sel felaketleri gibi onca krizin altından başarıyla kalkabilir miydi? Düşünün ki; yaşadığımız son afet Almanya'nın yüzölçümü kadar bir alanda etkili oldu. Deprem felaketinde devletimiz hızlıca aksiyon alıp, yapılabileceklerin en iyisini yaptı. En iyisini yapmasaydı 11 deprem bölgesinden 10'unda bu başarı elde edilebilir miydi? Vatandaşımız artık kandırılamıyor."

Birecik ve Halfeti için ortak projeler

Milletvekili, Av. M. Faruk Pınarbaşı, Türkiye'nin geleceğinin aydınlık olduğuna vurgu yaparak, "Türkiye artık büyük devlettir. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da aramıza fitne sokmak isteyenlere müsaade etmeyeceğiz. Bütün gücümüzle bugüne kadar verilen hizmetleri yeni dönemde vizyoner projelerle taçlandıracağız. 4 yıl belediye başkanlığı yaptım Birecik benim için neyse Halfeti de öyle. Bu iki güzel ilçemizi bütünleştiren ortak projelerle her iki ilçemizi birlikte kalkındırmaya devam edeceğiz" diye konuştu.

Pınarbaşı, 14 Mayıs'taki seçim öncesinde halka korku salmaya çalışanların bunun tam tersi yaşanan demokrasi şöleninden yüzlerinin kızarması gerektiğini belirterek, "Şükürler olsun ki; bir tek vatandaşımızın burnu bile kanamadı. Ne yaparlarsa yapsınlar halkımızı kandıramadılar, kandıramayacaklar. Milletimiz vizyon sahibi olanı da yönetebileni de yönetemeyeni de çok iyi ayırt edebilecek zekaya sahiptir" ifadelerine yer verdi.

"13. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve Türkiye Yüzyılı şimdiden devletimize, milletimize ve partimize hayırlı uğurlu olsun" diyen Milletvekili Pınarbaşı, gittiği her yerde halka başarının rehavetine kapılmadan 28 Mayıs'ta mutlaka sandık başında olmalarını istedi. Pınarbaşı, kendisinin de seçim yasaklarının başlayacağı son dakikaya kadar sahada olacağını sözlerine ekledi. - ŞANLIURFA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Faruk Pınarbaşı 28 Mayıs Seçimi Milletvekili Türkiye Haberler

Bakmadan Geçme

Define faciası! İznik define olayı ne? Define ararken kaç kişi hayatını kaybetti? Lille - Aston Villa maçı hangi kanalda, saat kaçta? Lille - Aston Villa maçı CANLI İZLE! Nesrin Cavadzade'nin yeni sevgilisi kim? Kaan Yardımcı kimdir? Kaan Yardımcı kaç yaşında, nereli? Bayhan kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Bayhan kaç yaşında, nereli? Bayhan biyografisi! VAPUR SEFERLERİ İPTAL Mİ? 18 Nisan İstanbul'da vapur seferleri iptal mi edildi? Yeşim Akıncı kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Yeşim Akıncı kaç yaşında, nereli? Yeşim Akıncı biyografisi! Metin Akpınar'ın kızı kim? Duygu Nebioğlu kimdir, kaç yaşında? Duygu Nebioğlu'nun ablası ve annesi kim? Uraz Kaygılaroğlu olayı nedir? Kaygılaroğlu neden linç edildi? Açıklama yaptı mı? RÖNESANS GAYRİMENKUL HALKA ARZ: Rönesans Gayrimenkul katılım endeksine uygun mu, kaç lot verir? Hastane randevusu alıp gitmeyenlerin cezası ne olacak? Fahrettin Koca açıklama yaptı mı? ABD Başkanı Biden'dan skandal açıklama! | Biden ne söyledi? Biden amcasının yendiğini mi söyledi? Zeynep Bastık hasta mı? Zeynep Bastık'ın sağlık durumu nasıl? Zeynep Bastık neden ameliyat oluyor? Azra Akın'ın çocuğu mu oldu? Azra Akın'ın çocuğunun cinsiyeti ne? Azra Akın'ın kaç çocuğu var? Terör örgütü sözde sorumlusu Fehmi Oral Meşe yakalandı mı? Fehmi Oral Meşe kimdir? İstanbul'da bugün hava nasıl olacak? AKOM uyardı! İstanbul'da sağanak yağış mı bekleniyor?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title