Haberler

Mitinge damga vuran anlar! Erdoğan konuşurken bağıra bağıra derdini anlatmaya çalıştı

Güncelleme:

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Elazığ mitinginde ön sıralarda bulunan bir öğretmen, "Öğretmenler mülakatsız atama bekliyor" diye bağırarak sesini Cumhurbaşkanı Erdoğan'a duyurmaya çalıştı. O anları sosyal medya hesabından paylaşan öğretmen, "Umarım sesimize kulak verir" notunu düştü.

Yerel seçim çalışmaları kapsamında Elazığ'da vatandaşlara hitap eden Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın mitingine mülakatsız atama isteyen öğretmenin haykırışı damga vurdu.

"ÖĞRETMENLER MÜLAKATSIZ ATAMA BEKLİYOR"

Mitingde ön sıralarda bulunan bir öğretmen, "Öğretmenler mülakatsız atama bekliyor" diye bağırarak, sesini kürsüde konuşma yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a ulaştırmaya çalıştı.

Öğretmen, Erdoğan'ın Elazığ mitinginde sesini duyurmaya çalıştı: Mülakatsız atama bekliyoruz

O ANLARI SOSYAL MEDYADAN PAYLAŞTI

O anları sosyal medya hesabından paylaşan öğretmen, "Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a mülakatsız atama beklediğimizi duyurmaya çalıştım. Umarım sesimize kulak verir." ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haberler.com / Politika

Sosyal Medya Elazığ Eğitim Toplum Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (33)

Alperen:

Asla öğretmenliğe mülakatsız atama olmamalı çocuklarımızı dinine ve vatanına bayrağına düşkün öğretmenlere emanet etmek istiyoruz.

377
491
yanıtYanıtla
Mehmet YILMAZ:

Bizi yetiştirenler dinsiz imansız vatansız mıydı? O günleri mumla arıyoruz. 1970 li 1980 li yıllardaki hocalarımızdan Allah bin kere razı olsun. Bize AHLAKLI olmayı öğrettiler. Din insanın vicdanıyla alakalıdır. Dini bayrağı kullanmayı bırakın artık.

yanıt520
yanıt143
Murat Can:

Mehmet kardeş anlatamassın onlar bunu cemaatten öğrendi

yanıt233
yanıt84
Iznikk Iznikk:

Her üniversite mezunu da kendine öğretmen diyor. Bu nasıl iştir arkadaş ya? Sen öğretmen değilsin arkadaşım üniversite mezunusun. Atanamayan öğretmen diye bir kavram olamaz. Yoktur zaten. Adam şırnak üniversitesi su ürünlerini bitirmiş atanamayan öğretmen diye kendini parçalıyor.

177
158
yanıtYanıtla
Everlasting Echo:

Öğretmenlik diplomasını alan öğretmen ünvanıyla mezun olur.

yanıt222
yanıt37
Hüseyin Serdar Yilmaz:

ben mesleğime 12 yaşında başladım çırak kalfa usta derken şimdi usta öğretici belgem var kağıt parçasından başka bişey değimiş onu gördüm

yanıt88
yanıt22
Güray Dilli :

Yeni nesil onların eseri olacaktır ama bu şartlarda yeni nesil de mağdur..

82
27
yanıtYanıtla
Alperen:

Güray Dilli Yeni nesilin nasıl eğitildiğini görüyoruz parklar bahçeler sokaklar rezilliklerle dolu onun için mülakat kesinlikle olmalı bu memleketin dininine vatanına düşkün öğretmenlere ihtiyacı var.

yanıt109
yanıt116
Bilir Kişi:

Bu gürayın acısı olduğu için böyle :) yorumları atarken önce okyanus ötesinde olanlara bakıp, öyle yorum atıyor :) ciğer yoksunları sizi...

yanıt7
yanıt10
Sezgin Sezgin:

Alperen boş yapıyorsun..din sömürüsü peşindesin buralarda..Yahu faizi her gün artıran zümrenin dinle ne alakası var ki peşlerinden gidelim...Refah olsa faizi artırır mı ..Sen gercek dindar olsan faizcilerin peşinden gitmezsin

yanıt12
yanıt8
Tüm 33 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title