Haberler

MHP lideri Bahçeli: Taksi şoförünü katleden alçak vatandaşlıktan çıkarılmalıdır

Güncelleme:

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli Manisa'da yaptığı mitingde, İzmir'de sırtından vurularak katledilen taksi şoförüyle ilgili konuştu. Bahçeli, "Taksi şoförümüzü katleden alçak vatandaşlıktan çıkarılmalıdır." ifadelerini kullandı. Öte yandan BBP lideri Mustafa Destici ise taksi şoförünü katleden saldırgan hakkında idam çağrısı yapmıştı.

Mhp Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Manisa'da önemli açıklamalarda bulundu. Gündemine İzmir'de sırtından vurularak katledilen taksi şoförünü alan Bahçeli, "Taksi şoförümüzü katleden alçak vatandaşlıktan çıkarılmalıdır." dedi.

MHP lideri Devlet Bahçeli, "Cumhur Bizim Türkiye Hepimizin" Manisa Mitingi'nde konuştu.

"SALDIRGAN VATANDAŞLIKTAN ÇIKARILMALIDIR"

İzmir'de aracına aldığı bir saldırgan tarafından sırtından silahla vurularak hayatını kaybeden taksi şoförüyle ilgili konuşan Bahçeli, "Teröriste acımak diye bir şeyden bahsedilemez. Taksi şoförümüzü katleden alçak vatandaşlıktan çıkarılmalıdır." ifadelerini kullandı.

MHP lideri Bahçeli: Taksi şoförünü katleden alçak vatandaşlıktan çıkarılmalıdırMHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli

DESTİCİ İDAM ÇAĞRISI YAPMIŞTI

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici de, İzmir'de aracına aldığı Delil Aysal tarafından silahla yaralanıp kaldırıldığı hastanede yaşamını yitiren taksi şoförü Oğuz Erge'nin katil zanlısının sosyal medya platformlarında terör örgütü PKK'ya ilişkin sayfaları takip ettiğini belirtmişti.

MHP lideri Bahçeli: Taksi şoförünü katleden alçak vatandaşlıktan çıkarılmalıdırBBP Genel Başkanı Mustafa Destici

BBP olarak cezaları yetersiz bulduklarını, bu sebeple bazı suçların infazında idam cezasının uygulanması gerektiğine işaret eden Destici, şunları söyledi: "Bir, kurşunu sıkarak, bomba patlatarak askerimizi, polisimizi, öğretmenimizi, sivilimizi öldüren teröristler ve bunların emrini verenler için. İki, küçük yaştaki çocuklarımızı kaçırıp tecavüz ettikten sonra öldüren sapıklar için. Üçüncüsü de işte böyle, 'keyfi' denilebilecek bir şekilde, sebepsiz yere taksici kardeşimizi öldüren katiller gibi. Bu katiller için de mutlaka idam cezası geri getirilmelidir. 2018'de Meclis'e girdiğimde, bununla ilgili Anayasa değişikliğini tüm parti gruplarıyla paylaştım. Anayasa değişikliği teklifi hazırladık, maalesef bizden başka hiç kimse buna 'evet' demedi. Milletimiz bunu bilsin. Mutlaka ama mutlaka bu 3 suç için idam geri getirilmelidir."

NE OLMUŞTU?

Taksi şoförü Oğuz Erge, 31 Ocak saat 03.30 sıralarında Buca Gediz Mahallesi'nden kapüşon ve cerrahi maske takan, Gaziemir'e gideceğini belirten 19 yaşındaki Delil Aysal'ı aracına almıştı. Taksi, Gaziemir Belediyesi yakınlarına vardığında Aysal'ın arka koltuktan tabancayla üç el ateş ettiği Erge ağır yaralanmış, kaldırıldığı İzmir Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesinde hayatını kaybetmişti.

MHP lideri Bahçeli: Taksi şoförünü katleden alçak vatandaşlıktan çıkarılmalıdır

Erge'nin üzerindeki ve aracındaki para ile eşyayı alarak kaçan şüpheli, polisin olay yeri ve çevresindeki 70 güvenlik kamerasının kaydettiği yaklaşık 110 saatlik görüntüyü incelemesiyle Buca'da saklandığı adrese düzenlenen operasyonla yakalanmış ve tutuklanmıştı. Olay öncesi, sırası ve sonrasında yaşananları ise araç içi kamerasının kaydettiği ortaya çıkmıştı.

Kaynak: Haberler.com / Politika

Mustafa Destici Devlet Bahçeli Manisa İzmir MHP Hukuk 3.Sayfa Politika Haberler

Bakmadan Geçme

PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi? KPSS BAŞVURULARI 2024! KPSS lisans, ön lisans, ortaöğretim, DHBT sınav ve başvuru tarihleri başladı mı? Başvuru ücreti kaç TL? 1 MAYIS SARAÇHANE SON DAKİKA! Saraçhane'de son durum ne? 1 Mayıs kutlamalarında İstanbul'da yaşananlar… 1 Mayıs'ta Borsa İşlem Görecek mi? Resmi Tatilde Borsa Durumu TV YAYIN AKIŞI 1 MAYIS: Bugün hangi diziler var? Bu akşam hangi diziler ve programlar var? Emlak Konut THY kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olacak? 2024 THY Emlak Konut kura çekilişi sorgulama! 1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024! Resmi Gazete bugün (1 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI 2024! 1 Mayıs sözleri neler? 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü sözleri! Anlamlı, kısa ve yeni 1 Mayıs mesajları... Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var?
500

Yorumlar (80)

Ahmet YILMAZ:

İnsan öldürenin cezası ölümdür. Yok hayvandı, yok tecavüzdü, yok şuydu buydu bunları bırakın. Basit ve stabil, bu taksiciyi öldüren adamı öldürecek kanunu getirin, yolda samuray kılıcıyla vatandaşımız doğrayan adamı öldüren kanunu getirin, kafasını kesip sokağa atan adamı öldürecek kanunu getirin.

734
10
yanıtYanıtla
meko:

Bahçeli herzamanki gibi kuru gürültü yarın meclise önerge getirin ret oyu verir.

yanıt381
yanıt110
itunes parax:

oglani zaten agir yaralamislar. muhtemelen olur. olmezsede cikinca yarim kalan isini bitirirler

yanıt6
yanıt0
Vedat Kara:

Vatadanşlıktan çıkaracıqına idam ettirsene !

605
15
yanıtYanıtla
Oğuzsoyu:

İdamı getiremeiyor. Avrupa hayranları AB uyum yasaları çerçevesinde kaldırıldı idam. Çağdaş Avrupaya hayranları karşı çıkar her yılbaşı çam bile süslüyor onca avrupa hayranı

yanıt1
yanıt0
Hasan Aykuş:

Önce asıp sonra vatandaşlıktan çıkarılmalıdır.

505
7
yanıtYanıtla
Alper:

İyicene bunadı... Adam suçluysa ve senin vatandaşınsa en adil şekilde yargılarsın... Cezalar hafif geliyorsa ağırlaştırırsın. Laf olsun torba dolsun diye konuşuyor boş boş...

363
73
yanıtYanıtla
mahalle sakini:

Cinayet işleyen katilin merhumun yakınları affetmiyorsa idamdan başka adil cezası yoktur. boş yapma alper

yanıt44
yanıt12
Alper:

Adam idam edelim demiyor ki, vatandaşlıktan çıkartalım diyor. Ben ne diyorum, bana neden sarıyorsun ki, cezalar hafif geliyor ve ağırlaştırılması idamı gerektiriyorsa idam olur. Ben adil şekilde yargılansın dedim, idam cezası yeniden yasalaşmasın veya yasalaşırsa da idama çarptırılmasın demedim ki.

yanıt0
yanıt0
ekrem celebi :

sozde kalır yıne ne zaman sozusunuzde durdunuzkı

286
38
yanıtYanıtla
Tüm 80 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title