Haberler

MHP Genel Sekreteri Büyükataman açıkladı: "PKK'nın Türkiye'ye faturası 2 trilyon dolar"

Güncelleme:

MHP Genel Sekreteri Büyükataman açıkladı: "PKK'nın Türkiye'ye faturası 2 trilyon dolar" -"Bir yıl içerisinde PKK terör belasını Türkiye'nin gündeminden çıkarmaya, bu defteri bir daha açılmamak üzere kapatmaya yeminliyiz" MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, Bursa'daki mitinginde...

Mhp Genel Sekreteri Büyükataman açıkladı: " Pkk'nın Türkiye'ye faturası 2 trilyon dolar"

-"Bir yıl içerisinde PKK terör belasını Türkiye'nin gündeminden çıkarmaya, bu defteri bir daha açılmamak üzere kapatmaya yeminliyiz"

BURSA - MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, Bursa'daki mitinginde PKK'nın kuruluşundan bugüne Türkiye'ye verdiği ekonomik zararın boyutunu açıkladı. PKK'nın Türkiye'yi 2 trilyon dolarlık zarara uğrattığını açıklayan Büyükataman, "2 triyon doların Türkiye'nin kalkınması için harcanabilseydi "Bu Türkiye, başka bir Türkiye olacaktı. Cumhur ittifakı olarak nitelikli çoğunluğa ulaşırsak, bir yıl içinde PKK terör belasını Türkiye'nin gündeminden çıkarmaya, bu defteri bir daha açılmamak üzere kapatmaya yeminliyiz" dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Sekreteri ve Bursa 1. Bölge Milletvekili Adayı İsmet Büyükataman, Bursa'nın Nilüfer ilçesinde nokta mitingi gerçekleştirdi. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği mitingde konuşan Büyükataman, bölücü terör örgütü PKK'nın kurulduğu günden bugüne Türkiye'ye verdiği ekonomik zararı açıkladı. PKK ile yapılan 40 yıllık mücadele sonucu Türkiye'nin 2 trilyon dolar harcadığını belirten Büyükataman, Cumhur İttifakı'nın 14 Mayıs seçimleri sonrası nitelikli çoğunluk olarak mecliste yer alması halinde, PKK'nın Türkiye gündeminden çıkarılacağını söyledi. Büyükataman yaptığı konuşmada, "Bu terör örgütünün, bu necip millete ödettiği çok ağır bedeller oldu. 40 yıllık mücadelenin devletimize ekonomik faturası 2 trilyon dolar olarak ifade ediliyor. Devletin kayıtlarına göre bu 40 yıllık zaman diliminde vatandaşlarımızın cebinden çıkan vergilerle 2 trilyon dolar ne yazık ki heba oldu. 2 trilyon dolar eğer bu ülkenin kalkınmasına harcanabilmiş olsaydı, emin olun Türkiye bugün içinde bulunduğu noktadan çok daha farklı yerlerde olacaktı. Bu Türkiye, başka bir Türkiye olacaktı. Cumhur İttifakı olarak nitelikli bir çoğunlukla mecliste bu dönem yer bulabilirsek emin olunuz ki bir yıllık zaman içerisinde PKK terör belasını Türkiye'nin gündeminden çıkarmaya, bu defteri bir daha açılmamak üzere kapatmaya yeminliyiz" ifadelerini kullandı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

İsmet Büyükataman Türkiye Bursa PKK MHP Politika Haberler

Bakmadan Geçme

Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title