Haberler

Metin Külünk: Geri Kabul Anlaşması iptal edilmeli, Türkiye Avrupa'nın göçmen parkı değildir

Güncelleme:

AK Partili Metin Külünk, Avrupa Birliği ile imzalanan Geri Kabul Anlaşması'nın iptal edilmesi çağrısında bulundu. Külünk, "Türkiye Avrupa'nın göçmen parkı değildir. Anadolu'da bütün eski devletler göç dalgası ile çökmüştür unutmayın" dedi. Külünk'ün çağrısına destek veren Zafer Partisi lideri Ümit Özdağ "Sayın Metin Külünk ile siyasi duruşlarımız hep farklı oldu. Ancak vatanımız olmaz ise siyasi görüşümüzün anlamı olmaz" ifadelerini kullandı.

AB ile imzalanan Geri Kabul Anlaşması'nın iptal edilmesi gerektiğini belirten AK Partili Metin Külünk çıkışıyla büyük ses getirdi. Sosyal medya platformu X üzerinden açıklama yapan Külünk, "Türkiye Avrupa'nın göçmen parkı değildir. Anadolu'da bütün eski devletler göç dalgası ile çökmüştür unutmayın" ifadelerini kullandı.

AK PARTİLİ KÜLÜNK'TEN DİKKAT ÇEKEN ÇAĞRI

AK Partili Metin Külünk sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla AB ile imzalanan Geri Kabul Anlaşması'nın iptal edilmesi gerektiğini söyledi.

"TÜRKİYE AVRUPA'NIN GÖÇMEN PARKI DEĞİLDİR"

Külünk şu ifadeleri kullandı; "Sosyolojik depremin önemli fay hatlarından birisi de Suriyeli göçmenlerin neredeyse yerleşik düzene geçişi ve sosyal dokumuzu parçalama sürecine girişidir. Türkiye Avrupa'nın göçmen parkı değildir. Geri Kabul Anlaşması iptal edilmelidir.

"SURİYE'DE DÖKÜLEN KANDA EMPERYALİZMİN ELİ VAR"

Suriyeli kardeşlerimizin Avrupa'ya geçişlerini engelleyecek her adımdan vazgeçmeliyiz. Suriye'de dökülen kanda emperyalizmin eli vardır ve de hem kanı döktüren olacak hem de risk üstlenmeyecek.

"SURİYELİ KARDEŞLERİMİZİN ÖNÜNÜ NEDEN KESİYORUZ?"

Türkiye Avrupa Birliği'nin göç karakolu değildir. Gazze'de gördüğümüz emperyalizmin iğrenç yüzünü Avrupa'nın orta yerinde de görüyoruz. O halde hayatlarını Avrupa'da devam ettirmek isteyen Suriyeli kardeşlerimizin önünü neden kesiyoruz? Farkındayız, var oldukları topraklara yabancı yetiştirildikleri Avrupa düşüncesine ruhlarını teslim etmişler, hayatın bütün alanlarında çoklar. Anadolu'da bütün eski devletler göç dalgası ile çökmüştür unutmayın."

Metin Külünk: Geri Kabul Anlaşması iptal edilmeli, Türkiye Avrupa'nın göçmen parkı değildir

ÖZDAĞ'DAN TEBRİK MESAJI

AK Partili Külünk'ün bu sürpriz çıkışına Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'dan destek gecikmedi. Külünk'ün açıklamasını X hesabı üzerinden alıntılayan Özdağ, "AK Parti trollerinin şimdi Metin Külünk'e ırkçı, faşist, MOSSAD ajanı diye saldırmasını bekliyoruz. Birgün herkes Zafer Partisi gibi düşünecek derken şaka yapmıyorduk. Sayın Metin Külünk ile siyasi duruşlarımız hep farklı oldu. Ancak vatanımız olmaz ise siyasi görüşümüzün anlamı olmaz" dedi. Özdağ, sözlerini Külünk'ü tebrik ederek bitirdi.

Metin Külünk: Geri Kabul Anlaşması iptal edilmeli, Türkiye Avrupa'nın göçmen parkı değildir

Erdem Aksoy
Haberler.com - Politika

Avrupa Birliği Zafer Partisi Metin Külünk Ümit Özdağ Türkiye Göçmen Politika Dünya Haberler

500

Yorumlar (50)

Serkan Aygun:

Metin Külünk doğru diyor da reis dış güçlerin maşası olduğundan plana uymak zorunda

793
48
yanıtYanıtla
Merdan:

Koyunlar 20- 30 yıl sonra uyanır ama iş işden geçer.

yanıt363
yanıt25
Merdan:

Koyunun birisi tehlikenin farkına varmış.

yanıt276
yanıt27
Merdan:

20 - 30 yıl sonra Türk nüfusunu geçecekler. Torunlar kendi ülkesinde mülteci olacaklar. Yönetim afgan, suriye ve diğer yabancıların elinde olacak ve Türkler bağımlı olarak yaşayacaklar. İşte Bop projesi.

yanıt303
yanıt12
Merdan:

Bop planı tıkır tıkır çalışıyor.

yanıt268
yanıt14
Merdan:

Bir devlet için gelecekte en büyük tehlike demoğrafik yapının değişmesidir.

yanıt251
yanıt8
sade vatandaş:

bir zamanlar ben bop başkanıyım diye kim diyordu bob hope mu corc maykılmı imamoğlumu yoksa başka birimi

yanıt141
yanıt16
sade vatandaş:

bop başkanı duymasın kızar sonra

yanıt130
yanıt9
Vatan Daş:

Birileri bunların arpasını kesmiş demekki. Yoksa gündeme sokmazlardı böyle

yanıt11
yanıt0
Ayşegül Öztabak:

Katılıyorum. Besleyen biz kahirlarini çeken biz sonra da Avrupa parasını ödüyor diyor göçmenler nankörlük yaparak salın hepsini Avrupaya karışsın ortalik

471
12
yanıtYanıtla
Tüm 50 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title