Haberler

Mansur Yavaş'tan Turgut Altınok'a takas teklifi

Güncelleme:

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'tan son günlerde mal varlığı ile gündemde olan rakibi Turgut Altınok'a takas teklifi geldi. Yavaş, "'Mansur Yavaş'ın Londra'daki evinin malları benim bütün mallarımı öder' diyor. Takas yapalım. Onda biriyle, yüzde biriyle takas yapalım" dedi.

ABB Başkanı Yavaş, Londra'daki evi ile ilgili eleştirilerde bulunan Cumhur İttifakı'nın Ankara adayı Turgut Altınok'a takas teklifinde bulundu.

Türkiye'nin kilitlendiği 31 Mart'ta gerçekleşecek yerel seçimlere artık günler kaldı. Son dönemde mal varlığı ile gündemde yerini koruyan Cumhur İttifakı'nın Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı Turgut Altınok, rakibi Mansur Yavaş'a Londra'daki evi üzerinden yüklenerek "Ben Büyükşehir Belediye Başkanına soruyorum: 'Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı, Londra'dan ev aldınız mı?' Belediye Başkanı olmadan önce mi aldınız, Belediye Başkanı olduktan sonra mı aldınız? Veya ilk Belediye Başkanı olduğunuzda mal varlığınız neydi?" ifadelerini kullanmıştı.

Mansur Yavaş'tan Turgut Altınok'a takas teklifi

MANSUR YAVAŞ: İSTİYORSAN TAKAS EDELİM

Çankaya'da vatandaşlara hitap eden Mansur Yavaş, Altınok'un Londra'daki evi üzerinden eleştirilerine yanıt verdi. Yavaş, "Benim Londra'daki evim, onun bütün malları edermiş. Öyle diyor. İstiyorsan malları takas edelim, onda biriyle takas yapalım, yüzde biriyle takas yapalım. İnşallah yalanlarını yüzlerine çarpacağız" dedi.

Mansur Yavaş'tan Turgut Altınok'a takas teklifi

Kaynak: Haberler.com / Politika

Turgut Altınok Mansur Yavaş Ankara Londra Politika Haberler

500

Yorumlar (54)

Poyraz:

Sayın yavaş bırak takası çok basit bir soru Kaça aldınız

442
339
yanıtYanıtla
Kutay Soysal:

YURT DIŞINDA YAIRIM YAPANLARIN MİLLET İÇİN HİZMET EDECEĞİ AKIL DIŞIDIR

354
291
yanıtYanıtla
Hek Tor:

Yurtiçinde sahip olduklarının bir güvencesi var mı peki... Yarın öbürgün bir kanun ile elindekilerden olursan, evlatlarına, torunlarına ne bırakabilirsin? Rant 5 den büyüktür demiş ULU bir atamız(!)...

yanıt94
yanıt134
Tentonj:

Bos yorum yapma

yanıt62
yanıt48
Halil yılmaz:

Mansur Yavaş’ın Londra’da evi var ama sorsan milliyetçi vatansever. Memleketin suyumu çıkmış neden Londra’da? Biz bir tane ev alamıyoruz bunlar ev almak için dünya haritasından yer beğeniyorlar

yanıt3
yanıt3
Sercan blgc:

Turgut bırak hikaye yazmayı sahip olduğun arazi iki avrupa ülkesinden büyük neden bahsediyosun

336
165
yanıtYanıtla
Bidüşün:

Sercan chp merkezindeki paradan kulelerle öyle 10 tane tarla alırsın yeğenim

yanıt48
yanıt45
Einstein Tr:

Yavaş yavaş hırsızlık

216
255
yanıtYanıtla
Hasan Issız:

Londradan ev aldığını kabul etmiş demekki Mansur Bey.

169
56
yanıtYanıtla
Hek Tor:

Amerikanya'da gökdelen değil ama....

yanıt64
yanıt48
Tüm 54 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title