Haberler

Maden İşçilerinden Tanrıverdi'ye Destek

AK Parti Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hüseyin Tanrıverdi’nin İmbat Madencilik’te çalışan işçilere yaptığı ziyaret mitinge dönüştü.

AK Parti Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hüseyin Tanrıverdi'nin İmbat Madencilik'te çalışan işçilere yaptığı ziyaret mitinge dönüştü. Maden işçilerine seslenen Tanrıverdi, "Siz, alınteri döken, ekmeğini taştan çıkaran, nasırlı elleri öpülesi kardeşlerimizsiniz" dedi.

AK Parti Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hüseyin Tanrıverdi, seçim çalışmaları kapsamında gittiği Soma'da, İMBAT Maden İşletmesindeki işçileri ziyaret etti. Bin 550 civarında maden işçisini karşısında gören Tanrıverdi'nin ziyareti miting havasında gerçekleşti. Tanrıverdi'ye ziyarette AK Parti Manisa Milletvekili ve Plan Bütçe Komisyon Başkanı Recai Berber, İl Başkanı Murat Baybatur, Soma Belediye Başkanı Hasan Ergene, Ak Parti Soma İlçe Başkanı Mehmet Ali Özkan ve İl Gençlik Kolları Başkanı Halil Özkan eşlik etti. İmbat Madencilik Genel Müdürü Gökalp Büyükyıldız da, konuklarını kapıda çiçekle karşıladı.

"SİZ ELİ ÖPÜLESİ KARDEŞLERİMİZSİNİZ

İşçilerle kimi zaman işçi lokalinde kimi zaman yer altında aynı sofrayı paylaştıklarını ifade eden Tanrıverdi, şöyle konuştu: "Siz, alın teri döken eli nasırlı kardeşlerimizsiniz. Sizler ekmeğini taştan çıkaran kardeşlerimizsiniz. Onun içindir ki siz eli öpülesi kardeşlerimizsiniz. 2002'den bu yana milletvekilliğim döneminde zaman zaman beraber olduk. Sizlerle kimi zaman Soma'da işçi lokalinde beraber olduk çaylarımızı yudumladık. Kimi zaman yer altında aynı sofrada lokmalarımızı paylaştık. Böylesi birliktelik ve kardeşlikle yolumuza devam ediyoruz. Şimdi ise huzurunuza Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak geldim ve kendimi önce Allah'a sonra sizlere emanet ediyorum."

Manisa'yı büyükşehir yaptıklarını belirten Tanrıverdi, sözlerine şöyle devam etti; "İnşallah Belediye Başkanımız ve Adayımız Hasan Ergene kardeşimi Soma'dan seçtiğiniz zaman el ele tutuşacağız ve inşallah aynı dili konuşan, aynı duyguları paylaşan belediye başkanları olarak size hizmet edeceğiz. Size hizmet etmek elbette bizim için bir onur bir şereftir. Büyükşehir Belediye Başkanı olarak seçtiğinizde size efendi olarak değil, kral olarak değil hizmetkar olarak görev yapacağız haberiniz olsun. Sizin için ne yapsak azdır. Somamız sizin sayenizde büyüyor gelişiyor. Ancak Soma'nın daha da büyümeye daha da gelişmeye ihtiyacı var. Onun içindir ki büyükşehir demek büyük imkan, büyük hizmet demektir. Büyük hizmetleri ortaya koymak adına çalışacağız. Projelerimizi ortaya koyup uygulayacağız. Manisa'yı hep birlikte yöneteceğiz. Sizlere danışmadan, örgütlendiğiniz sivil toplum örgütlerine danışmadan kesinlikle ve kesinlikle sizden habersiz bir iş yapmayacağız."

30 MART SEÇİMLERİNİN ÖNEMİNE DİKKAT ÇEKTİ

30 Mart seçimlerinin önemine değinen Tanrıverdi, konuşmasının sonunda "Bu seçimler sadece yerel yöneticilerin seçileceği seçimler değildir. Bu seçimler aynı zamanda Soma'mızın, Manisa'mızın, Türkiye'mizin geleceğinin belirleneceği seçim olacaktır. Türkiye'nin gelişmesini, büyümesini istemeyenler kirli oyunlar içerisindedir. Bunlar Türkiye'yi eski günlere döndürmek istiyor. Eski Türkiye'de ne vardı? Eski Türkiye'de kan vardı, gözyaşı vardı, zam vardı, zulüm vardı, terör vardı terör. Bu kirli oyunların tek amacı, dünyada söz sahibi olan Türkiye'yi ve onun Başbakanı büyük usta, uzun adam Recep Tayyip Erdoğan'ı güçsüz hale getirmektir. Biz emaneti sizden aldık ve bu emaneti de ancak siz geri alabilirsiniz. Bu zamana kadar sizin emaneti asla yere düşürmedik bundan sonra da düşürmeyeceğiz. Ama biliyorum ki siz oynanan bu kirli oyunlara en güzel cevabı sandıkta vereceksiniz."

"TANRIVERDİ MANİSA İÇİN BÜYÜK KAZANÇ"

Milletin iradesinden başka hiçbir irade tanımadıklarını söyleyen AK Parti Manisa Milletvekili ve Plan Bütçe Komisyon Başkanı Recai Berber de 30 Martta yapılacak yerel seçimlerin önemine dikkat çekti. Berber, Manisa'nın büyükşehir olmasıyla birlikte büyük hizmetleri Manisa ve ilçelerimize getirecek olan bilgi, birikim ve tecrübeye sahip, 5 yıl Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'nın Genel Başkan Yardımcılığını ve Yerel Yönetimler Başkanlığını yapmış Hüseyin Tanrıverdi'nin Manisa için büyük kazanç olduğunu söyledi.

Yapılan konuşmaların ardından topluca hatıra fotoğrafı çektiren Tanrıverdi, işçilerin arasına girerek tek tek tokalaştı. Tanrıverdi, buradaki ziyaretinin ardından Cenkyeri ve Avdan beldelerine gitti. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Hüseyin Tanrıverdi İmbat Madencilik Ak Parti Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Metro ne zaman açılıyor? 1 Mayıs otobüs, Marmaray, vapur ve tramvay ücretsiz mi? Gelinim Mutfakta kim birinci oldu, çeyrek altının kim aldı? 1 Mayıs Gelinim Mutfakta kim kazandı? Puan durumu nedir? Mayıs askerlik yerleri ne zaman açıklanacak? 2024 MSB Mayıs askerlik celp ve sevk tarihleri! CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 1 Mayıs altın fiyatları yükseldi mi? Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 1 Mayıs Euro kaç lira? GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (1 Mayıs) Dolar ne kadar oldu? PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi? KPSS BAŞVURULARI 2024! KPSS lisans, ön lisans, ortaöğretim, DHBT sınav ve başvuru tarihleri başladı mı? Başvuru ücreti kaç TL? 1 MAYIS SARAÇHANE SON DAKİKA! Saraçhane'de son durum ne? 1 Mayıs kutlamalarında İstanbul'da yaşananlar… 1 Mayıs'ta Borsa İşlem Görecek mi? Resmi Tatilde Borsa Durumu TV YAYIN AKIŞI 1 MAYIS: Bugün hangi diziler var? Bu akşam hangi diziler ve programlar var? Emlak Konut THY kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olacak? 2024 THY Emlak Konut kura çekilişi sorgulama! 1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title