Haberler

Kılıçdaroğlu'nun seccadeye bastığı karedeki isim konuştu: Antika kilim gibi düşündüm

Güncelleme:

Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun seccadeye ayakkabı ile bastığı yeni fotoğrafla ilgili konuşan CHP'li milletvekili aday adayı Ali Acar, "Seccade değil de, antika kilim gibi düşündüm, bu nedenle paylaştım. Bize yapılan haksızlıktır. Doğru bulmuyoruz. Ben orucumu tutan ve namazımı kılan biriyim" dedi.

Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun ayakkabılarıyla seccade üzerinde çektirdiği fotoğrafların yankıları sürüyor.

Konuyla ilgili tartışmalar sürerken gözlerin çevrildiği Kılıçdaroğlu "Üzgünüm, seccadeyi göremediğim için çok üzgünüm. Dünyada kimseyi incitmek istemem, hele milletimi asla" şeklinde bir açıklama yapmıştı. Tartışmalar tam duruldu derken bu kez de Kılıçdaroğlu'nun, CHP Milletvekili aday adayı Ali Acar ile çektirdiği fotoğraf sosyal medyada servis edildi.

Kılıçdaroğlu'nun seccadeye bastığı karedeki isim konuştu: Antika kilim gibi düşündüm

"ORUCUNU TUTAN, NAMAZINI KILAN BİRİYİM"

Kılıçdaroğlu'nun seccadenin üzerine basarken çektirdiği yeni fotoğrafla ilgili CHP'den henüz bir açıklama gelmezken karedeki milletvekili aday adayı Ali Acar, konuyla ilgili konuştu. Gazeteci Nevzat Çiçek'e açıklamalarda bulunan Acar, "Otantik bir görünüm vardı ve ben de namaz kılınan yere ayakkabı ile girilmeyeceğini bildiğimden dolayı o anlamda dikkat etmedim. Seccade değil de, antika kilim gibi düşündüm, bu nedenle paylaştım. Bize yapılan haksızlıktır. Doğru bulmuyoruz. Ben orucumu tutan ve namazımı kılan biriyim. Otantik bir görünüm vardı ve ben de namaz kılınan yere ayakkabı ile girilmeyeceğini bildiğimden dolayı o anlamda dikkat etmedim" dedi.

Kılıçdaroğlu'nun seccadeye bastığı karedeki isim konuştu: Antika kilim gibi düşündüm

"ANTİKA KİLİM GİBİ DÜŞÜNDÜM"

"Seccade değil de, antika kilim gibi düşündüm, bu nedenle paylaştım" diyen Acar, şöyle devam etti: "Bize yapılan haksızlıktır. Doğru bulmuyoruz. Genel başkan hariç odada 9 kişi var. Adalet eski Bakanı İsmail Müftüoğlu, 5 aday adayı ve 2 koruma vardı. Önce fark etmedik sonra fark edilince sildik. Çünkü loş ışıklı bir yerdi ve kilimle seccade otantik olarak içi içe girmişti antika bir kilim zannettik, fark edemedik. Ayakla girilen bir yere seccadenin serilmeyeceğini bilen biriyim. Daha önce çekilen fotoğraflarda da ayakkabı ile girildiği görülüyor."

Kaynak: Haberler.com / Politika

Kemal Kılıçdaroğlu Millet İttifakı Milletvekili Ali Acar Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (47)

Eymen Akgül:

Bu nasıl boş bir yaygaradır... seccade ne zamandan beri kutsal bir değer oldu... Nerede yazıyor bu çok eleştiren arkadaşlardan bir bilgilendirsin lütfen bizi...

157
273
yanıtYanıtla
Ahmet Erdem:

Kutsal olan seccade değil namazdır. Namazda ayakkabısız seccade üzerinde kılınır. Ayakkabı ile basması sorun. Bunu da bilerek mesaj amaçlı yapıyor.

yanıt220
yanıt94
sem sem:

tam seçim öncesi konu seccadeye döndü her zaman aynı şey din üzerinden siyaset yapma çabası halkın algısını farklı bir şeye ki bu hep dinle alakalı birşey olur ya başörtüsü olur bu sefer seccade oldu oraya çekme çabası yeter ya adam farketmedim diyo ne yapsın

271
123
yanıtYanıtla
İbrahim Demirel:

Kardeş sende yapıp insanlara malzeme verme. Kör müsün. Orada koca seccadeyi görmeyen adama ülke mi teslim edilir?

yanıt102
yanıt75
Erhan Desinger Patativa Selçuk:

Namaz kılıyor ama seccadeyi tanıyamıyor ilginç,,,tutarsız bir cvp olmuş

124
246
yanıtYanıtla
osmanlı:

Birileri bunlara meskenlere ve ibadet edilen yerlere ayakkabı ile girilemeyeceğini öğretsin. Bunlar Türk örf ve adetlerinden tamamen bi haber...

218
146
yanıtYanıtla
Turgut Aydın:

Biz camilerde gün yapanlarıda gördükkk

yanıt57
yanıt28
Mehmet Ozcelik:

Evet Turgut Aydın ahır yapanlarida gorduk aslında bir başka şey var ki bu millet akillanmaz dununden ders almayan bir milletiz bu yüzden başımıza ne geldiyse hakketigimizden gelmiştir

yanıt34
yanıt17
Kemal Gocer:

Namaz kılan oruç tutan birinin seccadeyi antika kilim görmeside enteresan bir durum .

181
141
yanıtYanıtla
Mustafa Usta:

Ya yersen işte.Bir yalan uyduruyor ya tutarsa.

yanıt2
yanıt1
Tüm 47 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title