Haberler

İmamoğlu'ndan İçişleri Bakanı Yerlikaya'ya Murat Kurum tepkisi: Dönsene Ankara'ya, işin gücün yok mu senin?

Güncelleme:

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'nın, Cumhur İttifakı İstanbul adayı Murat Kurum için seçim çalışmasına katılmasına tepki gösterdi. İmamoğlu, Yerlikaya'ya "Dönsene Ankara'ya. İşin gücün yok mu senin?" dedi.

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, Cumhur İttifakı'nın İstanbul adayı Murat Kurum'a oy isteyen İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'ya sert tepki gösterdi. İmamoğlu, "Dönsene Ankara'ya. İşin gücün yok mu senin?" ifadelerini kullandı.

İBB Başkanı ve CHP'nin yeniden aday gösterdiği Ekrem İmamoğlu, Üsküdar'daki halk buluşmasında önemli açıklamalarda bulundu. İmamoğlu, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'nın sahaya inerek Cumhur İttifakı İBB Başkan adayı Murat Kurum'a oy istemesine tepki gösterdi.

İmamoğlu'ndan İçişleri Bakanı Yerlikaya'ya Murat Kurum tepkisi: Dönsene Ankara'ya, işin gücün yok mu senin?

"DÖNSENE ANKARA'YA! İŞİN GÜCÜN YOK MU SENİN?"

İBB Başkanı İmamoğlu, "İçişleri Bakanı'na buradan sesleniyorum. Dönsene Ankara'ya. İşin gücün yok mu senin? Ekrem İmamoğlu burada aday. Nedir? 'Ekrem İmamoğlu'na oy vermeyin işte Sayın aday Kurum'a verin.' Yahu sizin başka işiniz yok mu? Devletin bakanısınız. Ben size bir şey diyeyim mi? Başları eğik gezecekler biraz utanmaları varsa." ifadelerini kullandı.

"ONLARIN 25 YILDA YAPTIĞININ YARISINI, BİZ 5 YILDA YAPTIK"

Görev süresi boyunca İstanbul'da yaptıkları çalışmaları da anlatan İmamoğlu, "Var mıydı 100 bin çocuğa burs dağıtmak? Biz dağıttık. Sadece Üsküdar'da 10 bin gencimiz, üniversite burslarından faydalanıyor. Onlar, halka ait alanları, bir avuç insana dağıttılar mı? Salacak'ta yıkımlar yaptık; gördünüz değil mi? İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarihinde ilk kez, 5 yılda 65 kilometre metroyu açtık. Onların 25 yılda yaptığının yarısını, biz 5 yılda yaptık." dedi.

İmamoğlu'ndan İçişleri Bakanı Yerlikaya'ya Murat Kurum tepkisi: Dönsene Ankara'ya, işin gücün yok mu senin?


İmamoğlu, şunları kaydetti:

"31 Mart'a 4 gün kaldı. Bugünü saymıyoruz. Çarşamba, perşembe, cuma, cumartesi. Yani şu var ya; 1, 2, 3, 4, 5...8. Onun gibi bir şey ama benimki gerçek. 4 gün. Pazarı da sayarsak 5. Ben onu bir gün bulup, 65 adım attıracağım ona."

Kaynak: Haberler.com / Politika

İçişleri Bakanı Ekrem İmamoğlu Murat Kurum İstanbul Ankara Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (34)

ismail atasli:

Ekremcim aynı şeyi sana söyleyeyim. C.B seçimlerinde sen görevin olan belediyeyi bırakıp şehir şehir miting yaparken ben de aynını düşünüyordum

327
92
yanıtYanıtla
yüksel kircicek:

ikisi aynı şey mi?

yanıt24
yanıt39
Kaan Yüksel:

Yğksel kırcicek değil mi ?

yanıt8
yanıt3
mstfa Uygr:

Sen dört senedir Türkiye nin her yerini gezerken sen neden İstanbul a pek uğramiyordun?

196
74
yanıtYanıtla
mstfa Uygr:

Ekrem çok sancılandı son zamanlarda.

146
64
yanıtYanıtla
eser korkmaz:

Ekrem abi sende genel seçimde Türkiye turundaydın.

151
51
yanıtYanıtla
Abdrhmn Erdğn:

Diyene bakın hele????

152
34
yanıtYanıtla
yüksel kircicek:

Ekrem İmamoğlu ile yola devam.

68
118
yanıtYanıtla
şaban kocaman:

İmamoğlu Bir 5 yıl daha seçilsin İstanbul sokağa çıkılmaz hale gelir yazın bunu bir kenara

yanıt70
yanıt58
Hek Tor:

Belediye başkanları ve milletvekilleri de dahil olmak üzere tüm kamu görevlileri, görev yaptıkları süreler için PUANTAJ KARTI basmalılar, çalıştıkları süreler için saat ücreti ödensin... Vallahi tümü İFLAS ederler parasızlıktan.

99
10
yanıtYanıtla
Tüm 34 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title