Haberler

İBB Başkan Adayı Murat Kurum'dan canlı yayında Yeniden Refah'a zeytin dalı

Güncelleme:

Cumhur İttifakı'nın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, katıldığı bir canlı yayında Yeniden Refah Partisi ile ilgili dikkat çeken bir açıklamaya imza attı. İBB Başkan adayı Kurum, Yeniden Refah'a zeytin dalı uzatarak "Bizde bir gerginlik yok. Her zaman herkesle görüşürüz. Görüşmekten imtina etmeyiz." ifadelerini kullandı.

Cumhur İttifakı ve AK Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkan adayı Murat Kurum, Yeniden Refah Partisi'ne (YRP) zeytin dalı uzattı. Kurum, canlı yayındaki açıklamasında "Bizde bir gerginlik yok. Her zaman herkesle görüşürüz. Görüşmekten imtina etmeyiz." dedi.

İBB Başkanı adayı Murat Kurum, Habertürk'e konuk olarak canlı yayında yerel seçim gündemine ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Yeniden Refah Partisi'nin de İstanbul'dan aday çıkarmasına değinen Kurum, "Sayın Cumhurbaşkanımız ve bizim siyasi hareketimiz rahmetli Erbakan hocamızın hayallerini gerçekleştirmek üzere 22 yıldır ülkemizin 81 ilinde hizmet ediyor. O hayalleri bir bir gerçekleştirdik. Ayasofya'nın prangalarından kurtulması Erbakan hocamızın hayaliydi. YRP'li seçmen değerlendirdiğinde oyunun kime yarayıp yaramayacağını en iyi bilen seçmendir." ifadelerini kullandı.

CANLI YAYINDA YENİDEN REFAH'A ZEYTİN DALI UZATTI

Yeniden Refah'a zeytin dalı da uzatan İBB Başkan adayı Kurum, "Bizde bir gerginlik yok. Her zaman herkesle görüşürüz. Görüşmekten imtina etmeyiz. Burada sadece liderler, yöneticiler bu işe karar vermiyor. Milletimizin de bir takdir yetkisi var. Lider vizyon ortaya koyar, projesini anlatır ama vatandaşımızın da sağduyusu var. İşin sonunda oyunun kime yarayıp, yaramayacağını takdir edecek seçmenimiz var. Her zaman milletimizin feraseti galip gelmiştir, yine gelecektir." dedi.

İBB Başkan adayı Kurum'dan canlı yayında Yeniden Refah'a zeytin dalı

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN SERT ÇIKMIŞTI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, geçtiğimiz günlerde yerel seçim gezileri kapsamında Malatya'da düzenlenen mitingde isim vermeden Yeniden Refah Partisi'ne yüklenerek "Kendileri kazanmak için değil, bize kaybettirmek için çalışan partiler ortaya çıktı. Türkiye, bugüne kadar ne çektiyse vizyonu, programı, projesi olmayan zübük siyasetçi tiplerinden çekmiştir." ifadelerini kullanmıştı.

"BU FİGÜRANLARIN TEK GÖREVİ..."

Cumhurbaşkanı Erdoğan, geçtiğimiz haftaki Konya mitinginde ise "CHP yine DEM ile gizli saklı bir iş birliği halinde. Bu 2 partinin kazanmak için kurduğu sinsi oyuna, Cumhur İttifakı'na ve AK Parti'ye kaybettirmek için katılan başka aktörler de var. Senaryoya asli unsur olarak dahil edilmeyen bu figüranların tek görevi Cumhur İttifakı'nın gücünü zayıflatarak CHP–DEM ittifakının değirmenine su taşımaktır." demişti.

Kaynak: Haberler.com / Politika

Yeniden Refah Partisi Murat Kurum İstanbul Zeytin Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (45)

Murat Eroğlu:

Kurum son çıkış İstanbul için. İstanbullu bunu anlamazsa yazık olacak istanbula.

172
551
yanıtYanıtla
Sezgin Sezgin:

Niye hep başkası kazanınca yazık oluyo...tek doğru siz misiniz

yanıt497
yanıt113
Mehmet Deniz:

Asil Kurum kazanirsa İstanbul biter

yanıt344
yanıt138
fahrettin kılınç:

Sorsan İstanbul'da yaşamıyordur. İstanbul'da yasamayip yorum yapanlara acıyorum

yanıt153
yanıt46
Yüksel Birgül:

İstanbul için mi çok güldüm buna

yanıt84
yanıt26
Evvab:

sezgin sezgin esenyurta direklere yapıştırılan katil apo nun resimleri seni rahatsız etmiyormu. kim kimle iş tutuyor amaçları ne gayet iyi biliyoruz. siz üç maymunu oynamaya devam edin.

yanıt3
yanıt1
Ayhan erdem:

Ne halt yedınız25 senede topliiğneye varana kadar sattınız bir iş mi yaptığınızı sanıyorsun 10 bin alt kir 10 bin emekli maaşı A c cık vicdanını,z varsa susarsın, utancını, dan

yanıt19
yanıt9
Milletin Adami:

5 yil yazik mi oldu da!

yanıt45
yanıt13
Hasan Sabri Tüçel:

Ben anlamıyorum Cumhuriyet ittifakı olarak seçime giriyorsunuz. DEM, İyi Parti ve diğerleri aday çıkardı. İmamoğlu tek başına kaldı. Hala sağdan soldan medet umuyorsunuz.

496
108
yanıtYanıtla
Mr Burner:

Kaybedeceğini anlamış ne koparırsam kâr derdinde

369
95
yanıtYanıtla
Tüm 45 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title