Haberler

Hiçbir tahmini tutmadı! Seçimin bir başka kaybedeni de gazeteci Ahmet Hakan oldu

Güncelleme:

31 Mart'ta CHP yurt genelindeki yüzde 37.77'lik oy oranıyla seçimin kazananı oldu. Seçimden önce "Şanlıurfa'da Yeniden Refah'tan aday olan Kasım Gülpınar, Zeynel Abidin Beyazgül'ün seçilmesine engel olamayacak", "Antalya'da Muhittin Böcek, bu sefer umduğunu bulamayacak" ve "Üsküdar ve Tuzla'da AK Parti fark atarak kazanacak" gibi tahminlerde bulunup hiçbirini tutturamayan gazeteci Ahmet Hakan ise adını "kaybedenler" arasına yazdırdı.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) kesin olmayan sonuçlara göre belediye başkanlıkları yarışında toplamda 17 milyondan fazla oy alarak yurt genelinde yüzde 37,68'lik bir oy oranına ulaştı.

CHP SEÇİME DAMGA VURDU

Büyükşehir belediyelerinden 14, il belediyelerinden 21, ilçe belediyelerinden 337 ve belde belediyelerinden 48 olmak üzere toplamda 420 belediye başkanlığı kazanan CHP, seçime damga vurdu.

AHMET HAKAN ADINI "KAYBEDENLER" ARASINA YAZDIRDI

31 Mart Pazar günü yapılan seçimler öncesinde iddialı tahminlerde bulunan gazeteci Ahmet Hakan ise adını "kaybedenler" arasına yazdırdı.

TAHMİNLERİNİN NEREDEYSE HİÇBİRİ TUTMADI

Hakan, 17 Mart tarihli yazısında seçimlere ilişkin dikkat çeken ifadeler kullanmıştı. Tecrübeli gazeteci " Şanlıurfa'da Yeniden Refah'tan aday olan Kasım Gülpınar, biraz oy tırtıklasa da Zeynel Abidin Beyazgül'ün seçilmesine engel olamayacak", "Eskişehir'de CHP, çok rahat ve çok profesyonel kazanamayacak", "Antalya'da Muhittin Böcek, bu sefer umduğunu bulamayacak", "Üsküdar ve Tuzla'da AK Parti fark atarak kazanacak", "İstanbul'da iki aday arasında kopuş yaşanmayacak. Başa baş durumu devam edecek", "İYİ Parti, Türkiye genelinde üçüncü parti olacak" ve "Yeniden Refah, "keşke" diyecek" tahminlerinde bulunmuştu.

KONU SOSYAL MEDYADA GÜNDEM OLDU

Resmi olmayan seçim sonuçlarına bakıldığında gazeteci Ahmet Hakan'ın tahminlerinin neredeyse hiçbirinin tutmadığı görülürken konu kısa sürede Twitter'da TT oldu.

Erdem Aksoy
Haberler.com - Politika

Zeynel Abidin Beyazgül Muhittin Böcek Zeynel Abidin Şanlıurfa Gülpınar AK Parti Üsküdar Antalya Tuzla Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (19)

Mehmet Varol:

Tahmin etmesin sadece yalakalık etsin o tutuyor

269
11
yanıtYanıtla
t t:

Sizin yalakalarinizdan daha nurlu yüzü nerde nurduz var CHP li

yanıt23
yanıt166
sade vatandaş:

ahmet bey kaybetmedi aksine mühtiş bir karı oldj yaptığı tahminlerinden ötürü efendilerinden en az yüz maaş ikramiye aldı

yanıt77
yanıt3
sağdan muhalif:

yalayan medyatörlerin tv ekranlarından temizlenmesi ümidiyle ....

190
7
yanıtYanıtla
t t:

Tek gerçek CHP oldu HDP şehit cenazeleri ne bile şehit aileleri sizi koymuyor gidinsiz derdinize yanin

yanıt9
yanıt63
Doğrucu:

T.t askıda ekmek var yenmi koyun

yanıt84
yanıt6
Nuri Aga:

Yen mi değil yin mi? olmalıydı

yanıt10
yanıt0
Gjerj Kastoroiti:

bu pokemonu dikkate alan var mı ?

130
5
yanıtYanıtla
Gökhan Akgül:

TAHMİNLERİ YALAKALIK ETKİSİNDE HAZIRLARSANIZ TUTAN SADECE KENDİ HÜSRANINIZ OLUR. GÜNEŞ NEREDEYSE ORAYA DÖNÜYORSUNUZ. BÖYLE MEDYA VE GASTECİLİK OLMAZ...

110
6
yanıtYanıtla
Perwer:

Gazeteci görünümlü Yanardöner bir yalaka kendisi. Tanımayanlar iyi araştırıp bu şekilde yorum yapsınlar.

87
5
yanıtYanıtla
Tüm 19 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title