Haberler

'Hakaret etmeyeceğiz' diyen belediye başkan adayı mikrofonun açık olduğunu unutup hakaret etti

Güncelleme:

Ak Parti Yozgat Kadışehri Adayı Şabettin Aksoy, seçim otobüsü üstünde halka hitap ederken 'Oy için kimseye iftira atmayacağız, hakaret etmeyeceğiz' dedi. Ancak mikrofonun açık olduğunu unutarak, yanındaki isme 'Seçimi kazanırsa AK Parti'ye geçecek diyormuş g.vatlar' ifadelerini kullandı.

Pazar günü düzenlenecek olan yerel seçimler için adayların çalışmaları devam ediyor. Yozgat'ın Kadışehri ilçesinde Ak Parti'den Belediye Başkan adayı olan Şabettin Aksoy ve Yozgat Milletvekili Abdulkadir Akgül'ün düzenlediği mitinge damga vuran anlar yaşandı. Aksoy, seçim otobüsü üstünde halka hitap ederken 'Oy için kimseye iftira atmayacağız, hakaret etmeyeceğiz' diyerek vatandaşa söz verdi. Ancak mikrofonun açık olduğunu unutarak, yanındaki AK Parti Yozgat Milletvekili Abdulkadir Akgül'e, 'Seçimi kazanırsa AK Parti'ye geçeceğiz diyormuş g.vatlar' ifadelerini kullandı.

2019 yılındaki yerel seçimlerde toplam 3 bin 431 seçmeni olan Yozgat'ın Kadışehri ilçesinde seçim çalışmaları kapsamında Ak Parti Yozgat Milletvekili Abdülkadir Akgül ve Yozgat Kadışehri Adayı Şabettin Aksoy seçim otobüsünün üstünde vatandaşa hitap ederek oy istedi. Ancak bu sırada mikrofonun açık olduğunu fark etmeyen Aksoy'un söylediği sözler duyanları şaşkına çevirdi.

"HAKARET ETMEYECEĞİZ" DEDİKTEN SONRA HAKARET ETTİ

Aksoy'un yanındaki kişiye "Ses niye çıkmıyor?" dediği duyulurken, "Size öyle geliyor, çıkıyor efendim" yanıtını aldı. Konuşması için kürsüye çıkan başkan adayı Aksoy, "Seçimi kazanmak için, oy için hiç kimseye iftira atmayacağız, hakaret etmeyeceğiz, dedikodu yapmayacağız, fitne fesat üretmeyeceğiz." sözleriyle vatandaştan oy istedi. Konuşmanın bitmesinin ardından Şabettin Aksoy, yanında bulunan Ak Parti Yozgat Milletvekili Abdülkadir Akgül'ün kulağına eğilerek, "Seçimi kazanırsak Ak Parti'ye geçeceğiz diyormuş g.vatlar." dediği tüm alanda duyuldu.

'Hakaret etmeyeceğiz' diyen belediye başkan adayı mikrofonun açık olduğunu unutup hakaret etti

KÜRSÜYE ÇIKAN MİLLETVEKİLİNE SUFLE VERDİ

Dakikalar önce, "Hakaret etmeyeceğiz, dedikodu yapmayacağız." diyen başkan adayı Aksoy'un mikrofonun açık olduğunu unutarak kullandığı bu sözler tüm alanda duyuldu. Ancak yaşananlar bununla da sınırlı kalmadı. Kürsüye çıkan milletvekili Akgül'ün kulağına tekrar eğilen başkan adayı Aksoy'un, "Kadışehir'de hiç böyle kalabalık olmadı ağabey. 'Muhteşemsin Kadışehri' de." sözleriyle sufle verdiği görüldü. Milletvekili Akgül, konuşması sırasında icraat ve vaatleri sıraladığı esnada Şabettin Aksoy tekrar devreye girdi ve milletvekilinin söylemesi için pek çok cümleyi kağıttan okumaya devam etti. O anlarda yaşanan her şey kayıt altına geçti.

Konuyla alakalı ise henüz bir yetkiliden açıklama gelmedi.

'Hakaret etmeyeceğiz' diyen belediye başkan adayı mikrofonun açık olduğunu unutup hakaret etti

'Hakaret etmeyeceğiz' diyen belediye başkan adayı mikrofonun açık olduğunu unutup hakaret etti

Haberler.com / Eymen Dursun - Politika

Kadışehri AK Parti Yozgat 3.Sayfa Politika Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (16)

Narter Nart:

Ağızlarına küfür yuva yapmış.....

63
6
yanıtYanıtla
Narter Nart:

Akşamda iftara katılmış; ağzından oruçlu oruçlu... Yazık ya bu Millete...Gitsin ağzını 5 kez suyla çalkalasın...Besmelesizde başlamasın.... Bi de halka örnek olacaklar..terbiyesizler.

50
3
yanıtYanıtla
Ahmet Yazıcı:

Milleti aptal yerine koymanın adı budur. Konuşakta gidek hesabı.

42
3
yanıtYanıtla
VATOZZ:

Bu adamlar daha konuşamıyor:))

34
3
yanıtYanıtla
Mehmet Vatandaş:

Yahu muhterem Cevat demek istemiş ingilizce okunuşu öyle hakaret niyeti yok :)))

34
3
yanıtYanıtla
Vodafone KARDELEN:

bir Yozgat li olarak emin ollun sizden utanıyorum Hallen aklınızı başınıza almadınız anladınız

29
4
yanıtYanıtla
Uğur Mir Sezgin:

Biri şu soyguna dur desin

27
4
yanıtYanıtla
özen66:

22 yıldır dur dedık

yanıt2
yanıt4
öti1941:

Kültürü bu kadar.

21
2
yanıtYanıtla
Tutankamon Hoca:

Öilleti ne yerine koyduklarını ben söylemeyeceğim siz biliyorsunuz.

19
3
yanıtYanıtla
Tüm 16 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title