Haberler

Gürcistan'da çok uluslu "Noble Partner 2022" tatbikatı sona erdi

Güncelleme:

- Gürcistan'da çok uluslu "Noble Partner 2022" tatbikatı sona erdi Gürcistan'ın ev sahipliğinde Türkiye'nin de katıldığı çok uluslu "Noble Partner 2022" tatbikatı resmi törenle sona erdi.

- Gürcistan'da çok uluslu "Noble Partner 2022" tatbikatı sona erdi

TİFLİS - Gürcistan'ın ev sahipliğinde Türkiye'nin de katıldığı çok uluslu "Noble Partner 2022" tatbikatı resmi törenle sona erdi.

Gürcistan'ın başkenti Tiflis yakınlarında Vaziani askeri üssünde NATO'nun düzenlendiği "Noble Partner 2022" çok uluslu askeri tatbikatı resmi törenle sona erdi. 2 bin 400'den fazla askeri personelin katıldığı askeri tatbikatın bitiş töreninde gösteri düzenlendi. Törene, Gürcistan Cumhurbaşkanı Salome Zurabişvili, Başbakan İrakli Garibaşvili, Savunma Kuvvetleri Komutanı Tümgeneral Giorgi Matiashvili, Dışişleri Bakanı İlya Darçiaşvili, ABD Büyükelçisi Kelly Degnan, ABD Ordusu V Kolordu Komutan Yardımcısı Tümgeneral Jeffrey Broadwater, Azerbaycan'ın Tiflis Büyükelçisi Faik Guliyev, diplomatlar ve diğer yetkililer katıldı.

Gürcistan Başbakanı İrakli Garibaşvili, eğitimin başarılı bir şekilde tamamlandığını belirterek, "Bu tatbikata altıncı kez Gürcistan'da ev sahipliği yapmaktan gurur duyuyoruz. Bu, uluslararası işbirliğimizin derinleştirilmesine, gururlu ordumuzun profesyonelliğine ve NATO ile işbirliğine yönelik bir sonraki tutarlı adımdır. Askerlerimiz her yıl yeteneklerini geliştirmekte ve NATO üyesi ve müttefik ülkelerdeki meslektaşlarıyla güçlü ilişkiler kurmaktadırlar. Tatbikata ilk kez katılan Japonya ve İsveç temsilcileri de dahil olmak üzere katılan tüm ülkelere ve bu tatbikata iştirak eden tüm askeri personele teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Münir Karaloğlu Gürcistan Türkiye Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title