Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın diğer parti liderleriyle görüşmesine Fatih Erbakan davet edilmedi

Güncelleme:

23 Nisan dolayısıyla TBMM'de düzenlenen resepsiyona katılan Cumhurbaşkanı Erdoğan, daha sonra Mermerli Salon'a geçerek çaya davet ettiği parti liderleriyle sohbet etti. Salonda resepsiyonda bulunan CHP Genel Başkanı Özel, DSP lideri Aksakal, HÜDA Par lideri Yapıcıoğlu bulunurken Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan'ın olmaması dikkatlerden kaçmadı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, TBMM'de düzenlenen 23 Nisan resepsiyonunda, CHP Genel Başkanı Özgür Özel ve diğer siyasi partilerin temsilcileriyle görüşmesine Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan davet edilmedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, TBMM'de düzenlenen 23 Nisan resepsiyonuna katıldı. TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş eşliğinde resepsiyonun yapıldığı tören salonuna giren Erdoğan, bazı davetlilerle sohbet etti.

Erdoğan, 23 Nisan resepsiyonunda salonda bulunan Fatih Erbakan'ı çaya davet etmedi

ERDOĞAN, ÖZGÜR ÖZEL VE DİĞER SİYASİ PARTİ TEMSİLCİLERİYLE GÖRÜŞTÜ

Cumhurbaşkanı Erdoğan, daha sonra TBMM Başkanı Kurtulmuş'la Tören Salonu'nun yanında bulunan Mermerli Salon'a geçti. Salona CHP Genel Başkanı Özgür Özel ile HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, Demokratik Sol Parti (DSP) Genel Başkanı Önder Aksakal, Türk Devletleri Teşkilatı (TDT) Aksakallar Heyeti Başkanı Binali Yıldırım da davet edildi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın diğer parti liderleriyle görüşmesine Fatih Erbakan davet edilmedi

FATİH ERBAKAN DAVET EDİLMEDİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın siyasi parti temsilcileriyle görüşmesine Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan ise davet edilmedi.

Erdoğan, 23 Nisan resepsiyonunda salonda bulunan Fatih Erbakan'ı çaya davet etmedi

"AK PARTİ'YE BİZ KAYBETTİRMEDİK, HATTA BAZI YERLERDE MHP KAYBETTİRDİ"

Erbakan, TBMM'deki 23 Nisan resepsiyonunda, gazetecilerin sorularını yanıtladı. Partisinin yerel seçimlerde AK Parti'ye kaybettirip kaybettirmediğinin sorulması üzerine Erbakan, "Hiçbir ilde biz kaybettirmedik. Özellikle ben de baktım. Aradaki puan farkı bizim oyumuzun çok daha üzerinde. Hatta bazı yerlerde MHP, AK Parti'ye kaybettirmiş oldu. Mesela Yozgat'ta, Adıyaman'da, Kilis'te... Ama bizim hiçbir yerde öyle bir etkimiz olmadı." diye konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın diğer parti liderleriyle görüşmesine Fatih Erbakan davet edilmedi

"CUMHUR İTTİFAKI'NDA DEĞİLİZ HERHALDE"

Erbakan, "Şu an Cumhur İttifakı'nda mısınız?" sorusuna da "Değiliz herhalde, onların söylediğine göre. Onlar öyle söylüyorlar. Biz zaten hep milli görüşün içindeydik. Doğruya doğru, yanlışa yanlış diyorduk. Şimdi de gene aynısını yaptık, yapmaya devam edeceğiz. Ama o taraf biraz 'yanlışa da yanlış demeyin, her şeye doğru deyin' noktasında olunca biraz anlaşamadık." karşılığını verdi.

Kaynak: Haberler.com / Politika

Recep Tayyip Erdoğan Fatih Erbakan 23 Nisan Dsp MHP Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (43)

Kagan Kutlu:

Erbakan sahtekârları çok iyi tanıyor.

463
297
yanıtYanıtla
Murat Celik:

aynı seni tanıdığı gibi değil mi

yanıt229
yanıt208
Feyzi Feyzi:

Geliyor gelmekte olan. Korkunun ecele faydası yok.

293
295
yanıtYanıtla
Seçilmiş kişi:

Fatih erbakan dürüst adam ama partisine öyle bir medya sansürü uygulandı ki oy oranı beklentilerin çok gerisinde kaldı. Erbakan icin keşke diyebileceğim husus adnanın değil de kadir mısıroğlunun tedrisatından geçseydi ufku daha açık olurdu.

122
258
yanıtYanıtla
Alpingo Bey:

Shekspiri daha iyi tanırdı

yanıt57
yanıt25
Mustafa Uzun:

Onlar Fatih Erbakanın nerede görmek istiyorsa oradaymış gibi yaftalarlar. Adamı bir terörist ilan etmediği kaldı. Millet her zaman mağdurun yanında yer alır. Kendisi de iktidara böyle gelmişti.

yanıt72
yanıt41
Zafer yılmaz :

Seçilmiş kişi:dürüst adam görmedik sanırım.genel seçimlerde önce rte karşısında halkın yanında idi, sonra rte anlaşma yapıp bir anda rte yanında yer tuttu.şimdi dürüstlük bunun neresinde.siyasetçilerin hiçbiri dürüst değildir. bunu hiçbir zaman unutma.

yanıt0
yanıt0
uCube :

Vay arkadaş o masalar, o koltuklar şaka mı? Hey gidi hey, resmen krallık gibi. ;))

153
110
yanıtYanıtla
muhammet demirkapı:

Kurtuluş savaşından çıkan milletin düzenlediği lüks baloların fotoğraf albümlerine bakmanı öneririm :) tabi yerse...

yanıt36
yanıt32
Adil Nas:

mami yanlisi yanlisla savunuyorsun ikiside yanlis demen lazim

yanıt22
yanıt11
Tüm 43 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title