Haberler

Ensarioğlu ve Seydaoğlu'na Coşkulu Karşılama

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Galip Ensarioğlu ve Yenişehir Belediye Başkan adayı Sebgettullah Seydaoğlu, seçim çalışmaları kapsamında gittikleri Yolaltı Mahallesi'nde kadınlar tarafından zılgıtlarla karşılandı.

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Galip Ensarioğlu ve Yenişehir Belediye Başkan adayı Sebgettullah Seydaoğlu, seçim çalışmaları kapsamında gittikleri Yolaltı Mahallesi'nde kadınlar tarafından zılgıtlarla karşılandı. Mahalle sakinlerinin sorun ve sıkıntılarını dinledikten sonra bir açıklama yapan Ensarioğlu, BDP'nin bugüne kadar sadece istismar siyaseti yaptığını belirterek, "30 Mart'ta hep birlikte inşallah Diyarbakır'ın kaderini değiştireceğiz" dedi.

Yerel seçim çalışmalarını aralıksız sürdüren AK Parti Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Galip Ensarioğlu, beraberinde Yenişehir Belediye Başkan adayı Sebgettullah Seyfaoğlu ve çok sayıda partiliyle birlikte Yolatı Mahallesi'ni ziyaret etti. Coşkulu bir şekilde karşılanan Ensarioğlu ve beraberindekiler, mahallelilerle görüşerek projelerini anlattı. Yenişehir ilçesinde bulunan Yolaltı Mahallesi sakinlerine seslen Ensarioğlu, 30 Mart'ta yapılacak seçimin önemine vurgu yaptı. Diyarbakır'ın hizmetle tanışmasının zamanı geldiğini anlatan Ensarioğlu, hizmeti AK Parti'nin en iyi şekilde yaptığını dile getirerek, vatandaşlardan oy istedi. Ensarioğlu, BDP'yi kast ederek, "Bunlar bugüne kadar sadece istismar siyaseti yaptılar. Sizin oylarınızı aldılar ama size hizmet etmediler. BDP'nin en çok oy aldığı yerler buralardı, ama buraya hiç hizmet etmediler. İnşallah bu defa Diyarbakır'ın kaderi yeniden yazılacak. Sizler hak ettiğiniz gibi yaşayacaksınız. Sizlere layık olduğunuz hizmeti bizler getireceğiz. Birlikte inşallah 30 Mart'ta Diyarbakır'ın kaderini değiştireceğiz" diye konuştu.

"HERKES İNANCINI ARTIK ÖZGÜRCE YAŞAYABİLİYOR"

Konuşmasında Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın yaptığı hizmetlere de değinen Ensarioğlu, Başbakan Erdoğan'ın sayesinde herkesin inancını artık özgürce yaşayabildiğini söyledi. Ensarioğlu, "Başbakan 27 Mart Diyarbakır'a gelecek, hepinizi mitinge davet ediyoruz. Başbakanımız Türkiye'de çok hayırlı işler yaptı. Başörtüsünün önündeki engelleri kaldırdı. Başörtülü bacılarımız bu güne kadar devlet dairelerine gidemiyordu, elhamdulillah şimdi artık girebiliyor. İnancını herkes özgürce yaşayabiliyor. Çocuklarımız okullarda Kur'an-ı Kerim okuyabiliyor. Herkes dilini serbestçe kullanabiliyor. Herkes onurlu bir şekilde ben Kürdüm diyebiliyor. Türkiye özgürleşiyor. Yıllardan sonra Türkiye'de barış sağlandı. Bütün bunları yapan Ak Parti hükümetidir, Başbakandır. İnşallah bu mahalli seçimleri de alabilirsek çok daha başka bir Diyarbakır oluşturacağız" şeklinde konuştu.

"ULUSLARARASI KOMPLOLARIN HEDEFİNDE BAŞBAKAN, TÜRKİYE'NİN HUZURU, İSLAM ALEMİNİN HUZURU VAR"

Mehmet Galip Ensarioğlu, Yolaltı Mahallesi sakinleri ile görüştükten sonra mahalledeki kursları da ziyaret etti. Ensarioğlu daha sonra Eğil ilçesine gitti. AK Parti Diyarbakır Milletvekili Mehmet Süleyman Hamzaoğulları ve AK Parti Eğil Belediye Başkan adayı Mehmet Karakaş ile birlikte köyleri ve mahalleleri ziyaret eden Ensarioğlu, herkesin bu seçimlerde çok dikkatli olması gerektiğini söyledi. Ensarioğlu, uluslararası komploların hedefinde, AK Parti, Başbakan Erdoğan, Türkiye'nin ve İslam aleminin huzurunun olduğunu söyledi. Vatandaşları olup bitenler karşısında uyaran Ensarioğlu, "Hepinizden istirhamımız duygusal olarak kimse bir yanlışlık içine girmesin. Herkes memleketini, kendini hizmeti düşünsün. Bütün bu yapılanları düşünsün, yapılacak olanları düşünsün. Uluslararası komplolar dönüyor Türkiye'de. 17 Aralık operasyonları ile başlayan ve devam eden komploların hedefinde Ak Parti ve Başbakan var. Bunların hedefinde Türkiye'nin barış ve huzuru var, İslam aleminin barış ve huzuru var. Başbakan Erdoğan bunlara karşı çıktığı için, barış sürecini başlattığı için, Kuzey Irak ile bir anlaşma yaptığı için birileri bundan rahatsız oldu. Bu hepimizin meselesidir. Hepimiz kendi imkanlarımızla bu komploya karşı duralım" dedi. - DİYARBAKIR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Mehmet Galip Ensarioğlu Diyarbakır Yenişehir Ak Parti Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title