Haberler

Deprem bölgesini ziyaretinde dikkatlerden kaçmadı! Akşener rozetini neden taktığını açıkladı

Güncelleme:

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ile Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş deprem bölgesi Kahramanmaraş'ta açıklamalarda bulundu. Basın mensuplarına değerlendirmelerde bulunurken yakasındaki rozet dikkat çeken Akşener, "Deprem bölgesine ilk gelişimde rozet takmadım, arkadaşlarım da takmadı. Şimdi ikinci turda rozetimle geziyorum çünkü 14 Mayıs'ta bir seçim var" ifadesini kullandı.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ve İYİ Parti lideri Meral Akşener, deprem bölgesi Kahramanmaraş'ta açıklamalarda bulundu.

"BUNU İKTİDARIN YAPMASI GEREKİYORDU"

Akşener basın mensuplarına yaptığı açıklamada "İlk geldiğimde gördüklerimin üzerine bugün gördüklerim, samimiyetle söylüyorum depremzede olarak söylüyorum, gerçekten göğsümü kabarttı kendimi çok iyi hissettim. Felaketi yaşayanlar, buna maruz kalanlar o dönemi unuttuğunu zanneder ama ilk tetiklendiğinde ortaya çıkar. Bunu iktidarın yapması gerekiyordu. Belediyelerin yapması gereken iş başka.

"BIRAKIN ARTIK ŞUCULUK, BUCULUK İŞLERİNİ"

Sayın Erdoğan ve arkadaşlarına çağrıda bulunmak istiyorum. Şiddetli bir depremden şiddetli bir felakete dönüştürdünüz. Merkezi hükümetin bütçesiyle belediyenin imkanlarını bir araya getirerek vatandaşa hizmet edin. 1999 depremini yaşamış biri olarak söylüyorum. Güçler birleştirilmediği takdirde, ekonomi birleştirilmediği takdirde bu işin altından kalkmak zorlaşır. Erdoğan, bırakın artık şuculuk, buculuk işlerini. Seçime yönelik ayrıştırmadan zararlı çıkacaksınız. Şu iki ayda bu insanlara acı çektirmeyin. Seçim bir rekabet ortamıdır. Kimse kimsenin düşmanı değildir. Ama bu kafada gidecekseniz söyleyeyim, bu kafada gidecekseniz askere tez alırsınız tezkere" diye konuştu.

AKŞENER'İN YAKASINDAKİ ROZET DİKKAT ÇEKTİ

Meral Akşener'in Kahramanmaraş'taki basın toplantısı sırasında yakasındaki rozet de dikkatlerden kaçmazken, gazetecilerin konuyla ilgili sorusuna "Deprem bölgesine ilk gelişimizde hiçbir yerde rozet takmadık. Ben takmadım, arkadaşlarım da takmadı. Şimdi ikinci turda rozetimle geziyorum çünkü 14 Mayıs'ta bir seçim var. İster deprem bölgesi ister deprem bölgesi dışında kalan her bir alanda yaşayan yurttaşımız bir karar verecek. İlk gördüğümüz manzara gerçekten büyük bir afetti."

YAVAŞ: KAHRAMANMARAŞ HALKI İÇİN BURADAYIZ

Yavaş ise konuşmasında "Sayın Genel Başkanım bunlarla ilgili zaman zaman biliyorsunuz polemik yapmak isteyenler var. Biz polemiklere girmiyoruz. İşimizi yapıyoruz, biz Kahramanmaraş halkı için buradayız.İstisnasız tüm belediyeler gücü yettiğince bir şeyler yapamaya çalışıyor. Burada artık biz siyasi tartışmalara artık aldırmıyoruz çünkü söylediğim gibi biz insani, kamu vazifemizi yapmak için buradayız" ifadelerini kullandı.

Erdem Aksoy
Haberler.com - Politika

Meral Akşener Kahramanmaraş Mansur Yavaş İYİ Parti Deprem Ankara Politika Güncel Haberler

Netanyahu'yu evinde ağırlayan Trump: Başkan seçilmezsem 3. Dünya Savaşı çıkar

Netanyahu'yu evinde ağırlayan Trump: Başkan seçilmezsem 3. Dünya Savaşı çıkar

Trafikteki Kürtçe uyarılara yazılan, 'Türkiye Türk'tür Türk kalacak' yazısı Van'ı karıştırdı

Trafikteki Kürtçe uyarılara yazılan, "Türkiye Türk'tür Türk kalacak" yazısı Van'ı karıştırdı

Herkes pijamaya benzetti! Vakko'nun olimpiyata giden sporcularımız için tasarladığı kıyafete tepkiler çığ gibi

Herkes pijamaya benzetti! Vakko'nun olimpiyata giden sporcularımız için tasarladığı kıyafete tepkiler çığ gibi

Bakmadan Geçme

27-28 Temmuz Konya elektrik kesintisi listesi! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Temmuz 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Temmuz Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? Sancaktepe, Avcılar, Esenler elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Elektrikler ne zaman gelecek? Ankara Keçiören, Altındağ, Ayaş elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Ataşehir hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Ataşehir nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Kadıköy hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Kadıköy nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Beykoz hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Beykoz nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Küçükçekmece hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Küçükçekmece nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Instagram bu hikayeye erişilemiyor hatası! (ÇÖZÜMÜ) Instagram bu hikayeye erişilemiyor ne demek, neden olur? Cihan Çanak bozkurt işareti mi yaptı? UEFA Cihan Çanak'a ceza verecek mi? Rüyada birinin öldüğünü duymak ne anlama gelir?
Küçük kızı kurtarmak yerine elinde termosla beklemiş! Beren Su'nun ölümünde ihmal iddiasını kanıtlayan fotoğraf

Küçük kızı kurtarmak yerine elinde termosla beklemiş! Beren Su'nun ölümünde ihmal iddiasını kanıtlayan fotoğraf

500

Yorumlar (7)

baris koc:

kisaca...hadi ordannnn..reklam bedavaa

39
11
yanıtYanıtla
Hasan Durmuş:

Reklam yap bakalım.siz paylaşırken vekilleri kadroları kavga ederken zafer kazanmis gibi ciglik atarken hükumet canla başla çalışıyordu sizde reklam yapmaya geliyorsunuz.bu millet ne yaptığını çok iyi biliyor.

37
10
yanıtYanıtla
mertcee27:

Tükürdüğünü kurumadan yalayan boş iradesiz dirayetsizsin Akşener. Senin söylediklerine güvenilmez. İki gün geçmeden abilerin emrederse bu memleketi satarsın.

33
11
yanıtYanıtla
Deniz Özdemir :

Vatan hainleri göğsünü gerer gezer olmuş vatan severlere çatar olmuş nezaman bu hale geldik kadın ne söylese taşlama halka çalışın biraz diyecem ama doymaz gözünüz troller

22
20
yanıtYanıtla
t t:

Ya sen niye tükürdüğünü yaladın yada kim yalatı kim seni neye zorladı

11
5
yanıtYanıtla
Mevlüt:

Akşener, hükümeti kötülemekten başka depremzedeler için bugüne kadar ne yaptın onu söyle

0
0
yanıtYanıtla
Hasan Durmuş:

Reklam yapmaya gelmiş.siz pazarlık yaparken kavgalar ederken Reis oradaydı halkla beraberdi.noldu kavganız bitti mi paylaştınız mi vekilleri dönek merall

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title