Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın seçimi kazanması sonrası Demirtaş'tan art arda paylaşımlar: Asla teslim olmak yok

Güncelleme:

HDP Eski Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, seçimleri resmi olmayan sonuçlara göre Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kazanmasının ardından sosyal medya hesabından paylaşımlarda bulundu. Demirtaş, "Seçim süreci çok büyük eşitsizlikler, baskılar, inanılmaz yalanlar, iftiralar ve karalamalarla geçti. Bunlara rağmen halk değişimi kesinlikle onayladı ama tüm süreç manipüle edildi. Yenilmedik. Yenilmediğimiz için de sakın kimse umutsuz olmasın. Asla teslim olmak yok" dedi.

Edirne Cezaevi'nde tutuklu bulunan HDP Eski Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, resmi olmayan sonuçlara göre Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kazandığı 2. tur seçim sonuçlarına ilişkin açıklama yaptı.

"BU OY ORANINA ULAŞMAK BİLE MUCİZE SAYILIR"

Sosyal medya hesabından art arda paylaşımlarda bulunan Demirtaş'ın açıklamaları söyle: "Oy vermek için sandığa giden, çok istese bile gidemeyen, oyları korumak için direnen, emek veren herkese çok teşekkür ediyorum. Devleti ele geçirmiş olan devasa bir operasyon gücüne karşı ilkeli, ahlaklı bir seçim çalışmasıyla bu oy oranına ulaşmak bile mucize sayılır.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın seçimi kazanması sonrası Demirtaş'tan art arda paylaşımlar

"BÜYÜK BİR OPERASYON YAPILDI"

Aslında bir seçim değil, büyük bir operasyon yapıldı. Seçim süreci çok büyük eşitsizlikler, baskılar, inanılmaz yalanlar, iftiralar ve karalamalarla geçti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın seçimi kazanması sonrası Demirtaş'tan art arda paylaşımlar

"YENİLMEDİK"

Bunlara rağmen halk değişimi kesinlikle onayladı ama tüm süreç manipüle edildi. Yenilmedik. Yenilmediğimiz için de sakın kimse umutsuz olmasın. Asla teslim olmak yok. Mücadeleye devam, devam, devam..."

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın seçimi kazanması sonrası Demirtaş'tan art arda paylaşımlar

Haberler.com / Emre İliksiz - Politika

Recep Tayyip Erdoğan Selahattin Demirtaş Sosyal Medya Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (12)

Selami Turhan:

OPERASYON DEVASAL GÜÇ..ADAM KAFAYI BOZMUŞ BU KELİMELERLE.BİZ DIŞARDA GÖRMEDİK YUKARDA SAYDIKLARINI SEN NERDEN GÖRDÜN İÇERDENMİİİİİ

172
25
yanıtYanıtla
mahmut:

RTE size bir şans vermişti... Çöüz süreci başlattı ama sişz gidip şehirlere barikat kurdunuz yabancı suikastçiler getirdiniz iç savaş başlatmak istediniz. Ve Sen D.Taş, Kürtleri aptal yerine koyarak sokağa çatışmaya çağırdın suçlusun.

110
12
yanıtYanıtla
Hüseyin Civelek:

Yakında hükmün açıklanınca bakalım sosyal medyayı nasıl kullanacan.Sen bu galibiyeti göremiycen vah vah vah.

106
14
yanıtYanıtla
Aslı İlhan:

ulan bu milleti gerizekalı yerine koyuyorsunuz ya.. asıl devasa güç sizin arkanızdaydı be tüm dünya sizi destekleyip bütün oklarınız o devasa gücünüzle reisin sırtındaydı.

98
12
yanıtYanıtla
Umit Gulerer:

Kanı bozuk vatan hainlerine vatan haini demek karalamaysa kara size çok yakışıyo

81
19
yanıtYanıtla
Vatan Daş:

Bu kafayla sen cezaevinden zor çıkarsın.

59
14
yanıtYanıtla
Hasan Has:

Sen kal orda selo boş yapma

56
8
yanıtYanıtla
Altay Bozkurt:

SEN KIMIN HEYKELINI DIKECEKTIN?? HAYAL DÜNYASINDA YASAYAN SAHIS!!!!

53
10
yanıtYanıtla
Demir Acer :

kurtlere devlet Turkmenlere cadir kent varmi oyle 3 kurasa 5 kofte kendinize gelin ve haddinizi bilin bu ne nankorluk, dunyanin en akillisi sizmisiniz, oyle 10 senede 15 cocuk yapmakla devlet kululmuyor

42
10
yanıtYanıtla
Burhan Kaplan:

Bunu asın.

13
2
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title