Haberler

CHP Sözcüsü: Cumhurbaşkanlığı seçimi kesin olarak ikinci tura kaldı, kazanmak için elimizden geleni yapacağız

Güncelleme:

Cumhuriyet Halk Partisi Sözcüsü Faik Öztrak "Sandıkların tamamına yakını sayılmış yurt dışından gelen sandıklardan sadece 300 civarında sandık henüz sayılmamıştır. Bunlar da sonucu değiştirmeyecektir. Cumhurbaşkanlığı seçiminin ikinci turda sonuçlanacağı artık kesinleşmiştir" diye konuştu. Öztrak, 15 gün boyunca hakkı, hukuku ve adaleti Türkiye'ye getirmek için ellerinden geleni yapacaklarını belirtti.

CHP Sözcüsü Faik Öztrak, 14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı seçimlerine ilişkin parti genel merkez binasında açıklamalarda bulundu.

"KALAN YURT DIŞI SANDIKLARI SONUCU DEĞİŞTİRMEYECEKTİR"

Öztrak, dün yapılan seçimlerde Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın güvenoyu alamadığına dikkati çekerek, "Şu an itibariyle, sandıkların tamamına yakını sayılmış yurt dışından gelen sandıklardan sadece 300 civarında sandık henüz sayılmamıştır. Bunlar da sonucu değiştirmeyecektir.

CHP Sözcüsü: Cumhurbaşkanlığı seçimi kesin olarak ikinci tura kaldı, kazanmak için elimizden geleni yapacağızCHP Sözcüsü Faik Öztrak.

"SEÇİMİN İKİNCİ TURA KALDIĞI KESİNLEŞMİŞTİR"

Cumhurbaşkanlığı seçiminin ikinci turda sonuçlanacağı artık kesinleşmiştir. Dün sandığa gidip oy veren herkese yürekten teşekkür ediyoruz. Katılım oranının yüzde 90'a yaklaşması demokrasimiz adına sevindiricidir" değerlendirmesinde bulundu.

"KAZANAN DEMOKRASİ OLACAK, KAZANAN TÜRKİYE OLACAK"

28 Mart'ta yapılacak olan ikinci tur seçimleri için 15 gün boyunca hakkı, hukuku ve adaleti Türkiye'ye getirmek için ellerinden geleni yapacaklarını belirten Öztrak, "Milletimizin iradesi her şeyin üstündedir. İkinci turda mutlaka ama mutlaka kazanacağız. Millet İttifakı, ipi önde göğüsleyecek. Biz kazanacağız. Kazanan demokrasi olacak, kazanan Türkiye olacak" diye konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Cumhuriyet Halk Partisi Faik Öztrak Haberler

500

Yorumlar (20)

Hakan Arslanoglu:

2. turda Reis başa gelecek Türkiye'nin yüzü gülecek.

227
97
yanıtYanıtla
Gamer Amca Tv:

yurt dısı oylarıyle belki de gerek kalmayacak ..

yanıt17
yanıt11
arda kartaltepe:

yaw hehehe reis önce ülkedeki enflasyonu ve işsizlik sorununu çözsün ülkeyi adam akıllı refaha çıkarsın sonra de bu lafını 20 senedir o yönetiyor nere güldü 3. dünya ülkesine döndük.

yanıt13
yanıt28
Ben ve sen:

Lan birak artik su isleri yenildin artik birak 9 oldu bu.

176
52
yanıtYanıtla
Hüseyin Serdar Yilmaz:

KAYBETTİK DİYEN YOK BU KOLU BACAĞI BELLİ OLMAYAN MASADA

151
44
yanıtYanıtla
RahimCalis:

DALGA MI GEÇİYORSUNUZ AKP YÜZDE 49 OY ALMIŞ NEDEN İKİNCİ TURA GİDİYORUZ İŞİMİZ GÜCÜMÜZ YOK TEKRAR OY MU BASALIM YADA TAM SONUÇLARI AÇIKLAYIN 1 GÜN GEÇTİ HALA SANDIKLAR SAYILAMADI

111
84
yanıtYanıtla
arda kartaltepe:

dostum 50 1 aldımı erdoğan kendisi koydu bu kuralı sen bu kafayla gidip oy kullanma olurmu

yanıt30
yanıt5
Arzu Demir:

Reis İkinci turda farki açarak gelecek. Onlarda biliyor. Çıkmadık Candan diyorlar sadece.

126
37
yanıtYanıtla
happy:

Hükümet Akpartide Cumhurbaşkanı Chp den olmaz mecbur reise yüklenecez 28 Mayıs ta

106
39
yanıtYanıtla
mesut:

Evet 2. tura kaldı ama tüm dünya yalanlarınızı ve yaptığınız algı operasyonlarını gördü. Özellikle.önde olmadığınız ve seçimi kaybettiğiniz ortada olduğu halde 2 belediye başkanının açıklamalarını ve öndeyiz demenizi

103
22
yanıtYanıtla
Tüm 20 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title