Haberler

CHP'li vekilden Meclis'te zeytinyağı dağıtan AK Partili Fatih Dönmez'e tepki: Bu bir rüşvettir, kabul etmiyoruz

Güncelleme:

Eski Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı ve AK Parti Eskişehir Milletvekili Fatih Dönmez, "Akbelen" gündemiyle olağanüstü toplanan TBMM Genel Kurulu'nda milletvekillerine zeytinyağı dağıttı. Dönmez'in hareketine tepki gösteren CHP Kahramanmaraş Milletvekili Ali Öztunç, "Bu bir rüşvettir. Biz bunu kabul etmiyoruz. Çünkü bu zeytinyağları saf değildir. Bunların içerisinde Akbelen köylülerinin emeği vardır, onların çalınan umutları vardır" diye konuştu.

AK Parti Eskişehir Milletvekili Fatih Dönmez, dün TBMM Genel Kurulu'nun "Akbelen" gündemiyle yaptığı olağanüstü toplantı sırasında milletvekillerine zeytinyağı dağıttı. Bu durumun rüşvet olduğunu savunan CHP Kahramanmaraş Milletvekili Ali Öztunç zeytinyağını iade edeceğini belirtti.

CHP'Lİ ÖZTUNÇ'TAN FATİH DÖNMEZ'E SERT TEPKİ

CHP Kahramanmaraş Milletvekili Ali Öztunç, eski AK Partili Bakan ve Eskişehir Milletvekili Fatih Dönmez'in dün TBMM'de vekillere dağıttığı zeytinyağlarına tepki gösterdi.

"BU ZEYTİNYAĞINI SAYIN BAKAN'A İADE EDİYORUM"

Öztunç yayınladığı videoda şu ifadeleri kullandı; "Eski Enerji Bakanı Fatih Bey, bugün Akbelen ormanlarıyla ilgili Meclis'te konuşma yaptı. Dedi ki 'Bu zeytinyağları Akbelen ormanlarında, o santralin hemen kıyısında, santraldeki işçiler, santral sahipleri tarafından üretiliyor. Zeytinlere bir şey olmuyor' dedi. Her milletvekiline gönderdiğini söyledi. Bu bir rüşvettir. Biz bunu kabul etmiyoruz. Ben bunu kabul etmiyorum. Bu zeytinyağını Sayın Bakan'a iade ediyorum, yolluyorum.

"İÇİNDE AKBELEN KÖYLÜLERİNİN ÇALINAN UMUTLARI VAR"

Malum, kendileri her şeyde zeytinyağı gibi üste çıktıkları için. Bunu gönderiyorum. Ettikleri lafları da kabul etmiyoruz. Bu zeytinyağını da hiçbir şekilde kabul etmiyoruz. Sayın Bakan ve AK Partililer güle güle bu zeytinyağlarını içsinler, yemeklerinde kullansınlar. Çünkü bu zeytinyağları saf değildir. Bunların içerisinde Akbelen köylülerinin emeği vardır, onların çalınan umutları vardır. Biz bunu iade ediyoruz."

Kaynak: ANKA / Politika

Enerji Ve Tabii Kaynaklar Bakanı Tbmm Genel Kurulu Kahramanmaraş Milletvekili Fatih Dönmez Ali Öztunç Zeytinyağı Eskişehir AK Parti Fatih Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (9)

Murat Tasova:

Hadi ordan siz zerra kadar AKP'den daha vicdanli, ahlakli degilsiniz! Sizin ve sizin zihniyetini tasiyanlarini cok biliyoruz!!! Adalet 100 senedir bu topraklar ugramiyor! Cikip reklam yapma!! AKP'de sizde cahil isanlardan besleniyorsunuz, onlarin sayesinde bu topraklarda at kosturuyorsunuz!!! CHP ve adalet,ahlak :)) Akrepin ignenesinde sut beklemek gibi birsey!

58
26
yanıtYanıtla
Fatih Yıldız:

Milleti resmen APTAL yerine koyup üstüne gülüyorsunuz

66
13
yanıtYanıtla
Halit:

sonrada vatandaş niye oy vermez derler böyle boş adamlarınız varsa sonuç bu olur

46
16
yanıtYanıtla
Fatih :

ne diyor bu yaa :D

42
16
yanıtYanıtla
Ercan cıftcı:

Rüşvet mi? 1 LT yağdan rüşvet değil insanlık ya da paylaşım olur, Her fırsatı şova çevirmeniz için mi size bu kadar maaş veriyoruz. CHP yi faydasızlar topluluğuna dönderdiniz

30
9
yanıtYanıtla
Zübeyir Kıvrak:

BİR KAHRAMANMARAŞ'LI OLARAK BÖYLE BOŞ İŞLERLE UĞRAŞTIĞIN İÇİN ÜZGÜNÜM TÜRKİYE'NİN GÜNDEMİ AKBELENDEKİ ÜÇ YÜZ BEŞ YÜZ YADA BEŞ BİN AĞAÇ OLMAMALI ON BİR MİLYON İNSANIN MADUR OLDUĞU DEPREM BÖLGESİ OLMALI BİLMEM ANLATABİLDİMMİ???

25
8
yanıtYanıtla
Basin:

Antalya'nın Alanya ilçesinde 34 gündür suyu olmadığı için Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin ASAT binasında isyanını dile getiren vatandaş, evine gelen kişilerce darp edildi. Kk chpsi klasigi bu

17
6
yanıtYanıtla
Hado:

1 şişe zeytinyağı na mı kaldılar? Bunun üzerinden mi siyasete kaldınız? Açın bakın İstanbul Ankara belediye hesaplarını borçlar ne olmuş paralar nereye kime gitmiş

15
6
yanıtYanıtla
Tahsin Büyükkol:

neden rüsvet oluyormus ?? adam yag dagitiyor ne var bunda allahin rizasina. sana ne???

5
5
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title