Haberler

CHP'li Mahmut Tanal'a Fotoğraflı Cevap

Hakkari’de şehit düşen Astsubay Kenan Ceylan’ın Zile cemevinde yapılan cenaze törenine AK Partililerin katılmadığı yönündeki bir haberi sosyal medyada paylaşan CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal’a fotoğrafları göstererek cevap veren AK Parti Tokat Milletvekili Celil Göçer, Tanal’ın milletin arasına nifak sokmaya çalıştığını söyledi.

Hakkari'de şehit düşen Astsubay Kenan Ceylan'ın Zile cemevinde yapılan cenaze törenine AK Partililerin katılmadığı yönündeki bir haberi sosyal medyada paylaşan CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal'a fotoğrafları göstererek cevap veren AK Parti Tokat Milletvekili Celil Göçer, Tanal'ın milletin arasına nifak sokmaya çalıştığını söyledi.

Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde yola döşenen mayının PKK'lı teröristler tarafından patlatılması sonucu şehit olan Astsubay Kenan Ceylan'ın Tokat'ın Zile ilçesindeki cemevinde yapılan cenaze törenine bir gazetenin AK Partililerin katılmadığı yönündeki haberini twetterdan paylaşan Mahmut Tanal'a cevap veren AK Parti Tokat Milletvekili Celil Göçer, cemevinde yapılan törene ait fotoğrafları gösterdi.

"ASIL CHP'Lİ MİLLETVEKİLİ TÖRENDE YOKTU"

Zile cemevinde yapılan törene kendisi ve diğer AK Partili milletvekilinin katıldığını belirten Celil Göçer, asıl CHP'li milletvekilinin bu törene katılmadığını söyledi. Cemevinde yapılan törene ait fotoğrafları gösteren Celil Göçer, "Gördüğünüz gibi cemevindeki cenaze törenine bende katıldım. İddia edildiği gibi değil. Fotoğraflarda benim burada olduğum, AK Partili milletvekili arkadaşımızın burada olduğu görülüyor ama maalesef CHP'li arkadaşımız cenaze töreninde yoktu. Maalesef kendi milletvekillerini sorgulamak yerine bizim üzerimize iftira atmayı tercih etmişler" dedi.

Cemevindeki törene katılarak insani görevini yerine getirdiğini kaydeden Celil Göçer, şöyle konuştu: "Hayretler içinde kaldım. Milletimizde bu sağduyuyu görürken, bir milletvekilinde bu kadar fütursuz, pervasız bir şekilde iftira atabilmesine, yalan söyleyebilmesine inanamadım. Bu kardeşimizin şehit haberini aldığımızda anneyi telefonla aradım, ertesi gün cenaze törenine katıldım. Cenaze töreni önce cemevinde yapıldı, cemevindeki törene AK Partili milletvekilleri ile beraber katıldık ve insani görevimizi yerine getirdik. Bu haberi paylaşan arkadaşımız zahmet edip de benim sosyal medya hesabıma baksaydı cemevindeki cenaze töreninde benim fotoğrafımı görürdü. Bu kadarcık zahmete katlanmayıp alenen iftira atmasını yakıştıramadım, belki de yakıştırdım demek uygun olur ama dilim varmıyor. Benzer tavırları bu arkadaşımız geçmişte pek çok defa sergiledi. Libya'daki, Suriye'deki fotoğrafları alıp sosyal medya hesaplarından bunlar sanki Türkiye'de olmuşçasına iftira kampanyası başlatıyorlar. Bir seçim sürecine daha giderken benzer asılsız iftira haberleri ile zannediyorum sandıkta milletin kendilerine teveccüh edeceğini düşünüyorlar ama bu büyük bir yanlış olur. Ben milletimde büyük bir sağduyu görüyorum, bu sağduyunun asgari miktarda bu milletvekili arkadaşımızda da olmasını temenni ederdim. Terörün amaçladığı doğrultuda kendilerini kullandırtıyorlar ve teröre alet oluyorlar."

"BU BİR AHLAKİ DÜŞKÜNLÜĞÜ GÖSTERİYOR"

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kızı Sümeyye Erdoğan ile ilgili sosyal medyada yapılan paylaşımları da değerlendiren Celil Göçer, şunları söyledi: "Bunun başka örnekleri var. Bu arkadaşımız ve temsil ettiği zihniyet pek çok örnekte olduğu gibi milletimizin arasına nifak sokmak için, milletimizi ayrıştırmak için anlayamadığım şekilde çaba sarf ediyor. Halbuki siyaset sorumluluk demektir. Siyaset adamı sorumluluk sahibidir, her türlü fırsatı milletin birliğini, beraberliğini, kardeşliğini artırmak için kullanması gerekir. Sümeyye hanım ile ilgili olan konuda da, neticede bu bir özel ve kişisel bir durumdur ve iftiradır. Siz genç bir hanımefendinin böyle bir iftira ile karşı karşıya kalmasını bizim insanımız hoş görmez, affetmez. Bu bir ahlaki düşkünlüğü de gösteriyor." - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Mahmut Tanal Celil Göçer Ak Parti Hakkari Politika Güncel Haberler

title