Haberler

Döşemealtı Belediye Başkanı Genç, Esnaf Ziyaretlerini Sürdürüyor

Güncelleme:

Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, Çıplaklı Mahallesi’nde bulunan pazar yerini ziyaret ederek yurttaşın ve esnafın talep ve şikayetlerini dinledi.

Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, Çıplaklı Mahallesi'nde bulunan pazar yerini ziyaret ederek yurttaşın ve esnafın talep ve şikayetlerini dinledi.

Başkan Genç, Muhtarlık İşleri Müdürü ve zabıta personeliyle birlikte Çıplaklı Mahallesi'nde bulunan semt pazarını ziyaret etti. Ziyarette Genç, hem esnafın hem de alışverişe gelen yurttaşların sorunlarını dinledi. Pazarcı esnafı, üretim maliyetlerinin artması ve alım gücünün düşmesinden yakındı.

Fiyat artışları yüzünden evde tencere kaynatamaz hale geldiklerini dile getiren mahalle sakinlerine Başkan Genç, "13. Cumhurbaşkanı'mız Kemal Kılıçdaroğlu ile birlikte 15 Mayıs sabahı tüm ülkemize bahar gelecek. Esnafın ürününü yetiştirebilip para kazandığı vatandaşında alım gücünü artırarak yeniden refah düzeyinin yükseleceği gün yakındır" dedi.

Genç, esnaf ziyaretinin ardından kahvehanede de yurttaşla buluştu. Bademağacı Mahallesi'nde bulunan kahvehaneye; CHP Antalya Milletvekili adayları Mehmet Gök, Nilüfer Deveci, CHP Döşemealtı İlçe Başkanı Reşit Doğan, İYİ Parti Döşemealtı İlçe Başkanı Ali Özbey, Döşemealtı Belediyesi Meclis üyesi ve CHP Grup Sözcüsü Ali Acır ile birlikte giden Genç, ilçede yapılan yatırımlar ve hayata geçirilmesi planlanan projeler hakkında yurttaşlara bilgi verdi.

Kaynak: ANKA / Politika

Çıplaklı Mahallesi Turgay Genç Döşemealtı Yerel Politika Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title