Haberler

Başak Demirtaş'la ilgili çirkin paylaşıma tepki yağıyor

Güncelleme:

Edirne Cezaevi'nde tutuklu bulunan eski HDP Eş Başkanı Selahattin Demirtaş'ın eşi Başak Demirtaş'la ilgili sosyal medyada yapılan çirkin paylaşım büyük tepki çekti. Konuyla ilgili bir açıklama yapan Demirtaş'ın avukatı "Hepsinin gereği yapılıyor, yapılacak" ifadelerine yer verdi.

Yerel seçim döneminde DEM Parti'nin İstanbul adayı olacağı konuşulan Selahattin Demirtaş'ın eşi Başak Demirtaş, bu kez sosyal medyada yapılan çirkin bir paylaşımla gündeme geldi.

Bir sosyal medya kullanıcısı Başak Demirtaş'la çekilen ve yüzü gülücük emojisiyle kapatılan fotoğrafı, "Selo'ya bayram hediyesi olarak Başak Demirtaş'la buluştum. Bu gece p.... var inşallah" notuyla paylaştı. Bu paylaşım kısa sürede sosyal medyada gündem oldu. Birçok kişi paylaşımı yapan şahsa tepki gösterdi.

Başak Demirtaş'la ilgili çirkin paylaşıma tepki yağıyor

AVUKATINDAN AÇIKLAMA VAR

Yapılan çirkin paylaşımın üzerine Demirtaş'ın avukatı Mahsuni Karaman, bunun üzerine X hesabı üzerinden bir mesaj yayınladı. "Hepsinin gereği yapılıyor, yapılacak" diyen Karaman "Sevgili dostlar; Bu mecrada yapılan kimi aşağılık paylaşımların hepimizi gerdiğinin farkındayız. Ama tepki verelim derken o paylaşımları yaygınlaştırarak o haysiyetsizlerin amacına alet olduğumuzu da bilelim. Lütfen paylaşmayalım" ifadelerine yer verdi.

Kaynak: Haberler.com / Politika

Selahattin Demirtaş Başak Demirtaş Edirne Hukuk Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (89)

Semih Coşan:

Helal olsun yapana ??

319
1825
yanıtYanıtla
Mülayim sert:

Sanada yaparlar o zaman inşallah

yanıt1197
yanıt151
Zafer ÖZEVLİ:

seninkinin yanında da başkasını görmüşler.

yanıt817
yanıt98
Hakki Kanay:

Tam i..misn

yanıt207
yanıt35
Hasan Ağa:

Süper yorum

yanıt14
yanıt62
Batuhan Erol:

ülkemizi kurarken anzak askerlerine yapılan muameliyi unuttun sanırım.sen nasıl TÜRKsün semih ? kadın üzerinden namus üzerinden prim yapıyorsun.pkk lıları ateşe atabilirsin ama bu başka bi olay.milliyetçilikle ahlaksızlığı birbirine karıştırma derim.1000 yıldır böyle birşey onaylanmamış ilginç sen nasıl onaylarsın

yanıt8
yanıt0
Medeni Bingöl:

Ot gibi yaşamaya devam et

yanıt14
yanıt2
Hakan Celik:

Bu tarz aşağılık hareketler cinayeti beraberinde getirir.dikkat etmek lazım

yanıt7
yanıt1
Demir Acer:

gercek bir Turk milliyetcisinde sana ve benzerlerinize boyle konularda ekmek cimaz ne olursa olsun kadina kiza alcakca iftita atmiyacaksin haddinizi bileceksiniz, dagdaki pkk ile bu kadini ayni sinifta tutamazsiniz,

yanıt14
yanıt2
Eser Kargin:

Bekle bekle nereye kadar

yanıt1
yanıt4
Tüm 89 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title