Haberler

Bahçeli'nin yüzündeki morlukların nedeni belli oldu

Güncelleme:

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, oyunu Ankara'da kullandı. Bahçeli'nin yüzündeki morluklar dikkati çekerken; MHP liderinin evinde düştüğü ve yüzündeki morlukların bu nedenle oluştuğu öğrenildi.

Yerel seçimler için oyunu Ankara'da kullanan Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, yüzündeki morluklar ve kolundaki sargı dikkat çekti. Sosyal medyada büyük yankı uyandıran görüntüler sonrası birçok kişi "Bahçeli'ye ne oldu?" sorusuna yanıt aramaya başladı.

EVDE DÜŞMÜŞ

Büyük yankı uyandıran konuyla ilgili MHP kaynaklarından edinilen bilgiye göre; Bahçeli'nin birkaç gün önce evinde düştüğü ve yüzündeki morlukların bu nedenle oluştuğu öğrenildi.

Bahçeli'nin yüzündeki morlukların nedeni belli oldu

OYUNU VERDİKTEN SONRA AÇIKLAMA YAPTI

Oy verme işleminin ardından açıklamalarda bulunan Bahçeli, "Milletimiz için devletimiz için hayırlara vesile olmasını diliyorum. Şimdiden bütün milletimize teşekkür ediyorum." diye konuştu.

Bahçeli'nin yüzündeki morlukların nedeni belli oldu

OMZU BURKULMUŞTU

Bahçeli, 17 Mart'ta Ankara Spor Salonu'nda gerçekleştirilen MHP'nin 14. Olağan Büyük Kurultayı'nda sahneye çıktığında da omuz askısı takmıştı. MHP'nin sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, "Milliyetçi Hareket Partisi 14. Olağan Büyük Kurultayına hamd olsun hazır, kongre öncesi Sayın Genel Başkanımız Devlet Bahçeli ters bir harekete bağlı olarak, omuz burkulması sonucu kolunda bir incinme olmuştur, kendisine geçmiş olsun diyerek, nazarlığımız kabul ediyoruz. Rabbim korusun." ifadelerini kullanmıştı.

Kaynak: Haberler.com / Politika

Devlet Bahçeli Ankara MHP Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (110)

Bordo Bere:

reiside yanina alip artik su dünyadan bir ikileseniz diyorum

2483
278
yanıtYanıtla
Ata_Mete:

Çoktan ikiledilerde sahiplenen çıkarcı bir güruh mani oluyor işte yaşayan,ancak manen bitmişlere

yanıt375
yanıt116
TeSKiN:

bir roman ata söz derki köpekler istedi diye atlar ölmez

yanıt236
yanıt309
Burhan Korkmaz:

nasıl düşmeymiş bu hayret burnuna birşey olmamış sadece yanak ve alın darbe almış

1566
21
yanıtYanıtla
Mehmet Kahraman:

olay yeri inceleme devrede sizde düşersiniz de aynı şeyleri yazarlar. bizim köyde geçmiş olsun derler kılıçdaroğlu düşse ona da geçmiş olsun derler bizim köyde

yanıt31
yanıt92
Mehmet Deniz:

Bende ayni düşündüm.Acaba burnunun denk geldiği yer bosluk olabilirmi?

yanıt61
yanıt4
Sezgin Sezgin:

Bunların adamları Ecevit'e ayakta duramoyon artık bırak diyordu..Şimdi biz diyoruz.. iki kolundan biri tutmadan artık ayakta bile duramıyon...Artık bırakkk..Düş bu milletin yakasından

yanıt6
yanıt0
Reçel Tahin Etsoğan:

Yüzünde ki morlukları fondotenle kapatabilirlerdi, özellikle basının karşısına bu şekilde çıkması düşündürücü. Bu çok tuhaf bir düşme iki elmacık kemiği ve alnı mor ama dediğin gibi burnunda hiç hasar yok. İnsan ya sağına ya soluna yada yüz üstü düşer iki elmacık kemiğini de morartacak bir düşme şekli yok.!

yanıt286
yanıt18
Köfteci Jardel:

Rüyasında, Gök Yeleli Bozkurt kovalamış kendisini.

1422
44
yanıtYanıtla
oturan:

Türkeşin ruhu dövmüştür. Bir insan düşse önce burnu morarır.

yanıt202
yanıt28
Tüm 110 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title